reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANKA ja myslalam ze Ty przy prasowaniu to Mrtini sie napijesz a ty teraz na niego poszlas :-)
mam duza butelke wiec starcza na to i na to :)
fałszywy alarm,Oliwka nie spi :crazy: a myslałąm że tak a tu zonk:sorry:
:-D:-D:-D:-D
No a moi juz w wyrkach i pewnie juz spia:tak::tak::tak::tak:A w tv nic nie ma wiec chwilke posiedze na BB:tak::tak::tak:
Musze sobie zrobic kolacyjke (druga juz) tylko wlasnie rozmrazam sobie chleb:-)
ja tez dzis 2 kolacje pochlonelam

Wpadlam bo bede wylaczac kompa
My po pizzy i salatce
Moj pije piwko a ja koncze Martini.
Papa

reklama
Ja też tylko na chwilkę wpadłam i zaraz zmykam do łózia:tak::tak::tak:

Dużo by pisac ale tak w skrucie wkużył mnie bo ja prasowałam a Kamil strasznie płakał bo chciał isc na ręce a m lezał i nie wstał zeby go wziąsc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tylko mi kazał wziąśc go a ja mówie ze nie bo chce doprasowac a ten wyrwał mi zelazko i zaniusł do kuchni noto ja zaczełam wkładac ubrania do szafki a kamil dalej chodził i płakał a ten ze złosci zucił pilotem kamil sie przestraszył i zaczą wiecej płakac a ten poszedł do drugiego pokoju więdz wziełam kamilka na rece opierniczyłam M i od tego czasu nie gadam z nim

No to masz rację że się na niego obraziłaś - miałaś powód :crazy::crazy:

Wlasnei zadzwonila ta znajoma ze jednak beda jutro:confused2:No ale moze i lepiej bo dzieciaki sa bez humoru a do tego ja dopiero co po kapieli i niezbyt czysto w domku jest:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

To może i lepiej że jednak na jutro wizytę odłożyli:tak::tak::tak:
A teraz życzę wam kolorowych snów:-):-)

Dzien dobry mamuski.
Jestem pierwsza w niedziele :-).
U nas nocka superowata Oliwka obudzila sie o 2 a pozniej dopiero o 7 ale smoczek pomogl i spi dalej.Kurcze normalnie juz te nocki moglyby byc tylko z 1 pobutka :-).

Dzis w planach tylko kosciolek i nic wiecej a szkoda bo mam ochote sobie gdzies isc na klachy.
G przed 17 jedzie na mitting ,wroci pewnie kolo 20 wiec czeka mnie samotny wieczor bez M :-(.
Ale za to dzis po 5 rano go niecnie wykorzystalam :-).

Milego dnia mamuski.

witam :-) jak zwykle niewyspana :eek::sorry: odwiozłam męża do pracy i wcale nie chcialo mi sie wracać do domu :no: dziś i jutro wolne :-) lenia mam ale jutro pranie bo z kosza wyłazi :cool::szok: nie mówiąc juz o prasowaniu :confused2::crazy: leki mi sie skończyły w czwartek musze iśc do lekarki bo jednak lepiej jak biore to jestem spokojniejsza tak to mnie nosi no i lęki wrocily :crazy: jednak nie da sie odstawic od razu :sorry:miłej niedzieli :tak:

A ja sobie dzisiaj polezałam:tak: kazałam M sie zając Maksem i poszłam dalej spac:rofl2::rofl2::rofl2:

zaniedługo pewnie mama przyjdzie znów więc lece ogarnąć troche;-)

wczoraj robiliśmy sobie sandwicze na kolacje i został syf po nich:rofl2::rofl2:

hejka.

my już po snaidanku,no Oliwka jeszcze kończy.

ja siedzę sobie w szlafroku :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

wywalam M i Oliwke do tesciów a ja zostaje w domku,trochę sobie odeśpię ten tydzień ,no i ostro muszę się wziąć za sprzątanie bo jest syf niemiłosierny no i tona prasowania :crazy:

AGNES zazdroszczę ,moich bandziorow nikt nie chce zabrać zebym odsapnęla czasmi Wojtek i Zuzi gorzej sie zachowuja jak Gabi Gabi mona zrozumiec bo mala nie wszystko zrozumie najgorzej z Wojtkiem :wściekła/y::szok: głupi wiek czy co? Zuzia wczoraj płakala bo nie ma bluzek bo jakąs kurtke sobie upatrzyla :wściekła/y: tlumaczylismy z męzem ze na razie nie ma kasy bo musimy wyjsc na proste ze w planach jej komuni tez spory wydatek ze nie moznmiec wszystkiego w życiu a szkoda gadac :-(

wiem wiem ale czasmi to mamy dosc z męzem i przykro nam ze nie na wszystko nas stac ja tam sie wychowalam w biedzie w spodniach jednych chodziłam 6 lat az sie rozeszły i dopiero mam mi kupila drugie teraz tez sie nie stroje zawsze jak chce sobie cos kupic albo kupie to mam wyrzuty ze dzieciom mozna bylo cos kupic a nie sobie a wiem ze czasmi powinno sie mieć w sobie odrobine egoizmu :tak:

reklama
oj trzeba miec trochę zdrowego egoizmu w sobie,Tobie też cos się od życia nalezy Asiu :tak::tak::tak::tak::tak: też ciężko pracujesz i też powinnac sobie czasem coś tylko dla siebie kupić :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry