reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A co takiego zrobił bo albo nie doczytałam albo mi wymknęło z głowy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry:
Dużo by pisac ale tak w skrucie wkużył mnie bo ja prasowałam a Kamil strasznie płakał bo chciał isc na ręce a m lezał i nie wstał zeby go wziąsc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tylko mi kazał wziąśc go a ja mówie ze nie bo chce doprasowac a ten wyrwał mi zelazko i zaniusł do kuchni noto ja zaczełam wkładac ubrania do szafki a kamil dalej chodził i płakał a ten ze złosci zucił pilotem kamil sie przestraszył i zaczą wiecej płakac a ten poszedł do drugiego pokoju więdz wziełam kamilka na rece opierniczyłam M i od tego czasu nie gadam z nim

reklama
Witam sie sobotnio ,niestety nie czytałam duzo ,bo czasu brak ,a o dziwo duzo naklikałyście:tak:
Wiem tylko ,ze Wiki i Drotka maja ciche dni w domu,a ja miałam wczoraj ,ale m najpirerw głupawo sie do me usmiechał na siłowni ,ale go lekcewazyłam ,a wieczorem w domu zagadałam czy to wszystko co ma mi do powiedzenia:eek:i pogadaliśmy ,przeprosił i ok.wspanialłomyślnie mu wybaczyłam ,:-D
Laski nie mam dzis za bardzo czasu wiec tak na jednej nodze wpadłam pochwalić sie też:tak::rofl2:(patrz suwaczek)
Rano obskoczyłam dzis zakupy w mieście ,sprzątanie i spacer z kawa u mamy ,a teraz obiad ,kominek ,pranie wiec na razie moje miłe ,miłego weekendu:tak:
no kochana szalejesz gratuluje :))
Widzisz jaka wspanialomyslna jestes:-D:-D
Witam w sobotę. Ja tylko na chwilkę, bo Kubek zasnął ale tak strasznie kaszle że muszę być w pogotowiu, wczoraj mi cały obiad zwrócił, w nocy co chwilę wstawać i jestem, padnięta do tego głowa mnie tak boli ze już nie mogę, nic nie pomaga :no: ja już mam posprzątane na szczęście potem może podłogi trza umyć ale ja się schylać nie mogę :no: M na służbie jutro będzie a dzisiaj w nocy musiała mu się obrączka zsunąć z palca i teraz się bidak zamartwia a ja ją znalazłam na łóżku :tak: a niech się pomartwi bo zawsze ją zostawia wszędzie :sorry: a ja muszę sprawić sobie jakiś inny pierścionek żeby mi obrączkę przytrzymywać bo mi lata a jak zgubię to się chyba zabiję bo to aż 1000zł kosztowała :tak: no dzisiaj mój film na tvn pamiętnik uwielbiam ten film :tak: więc jak mi Kuba da to zajrzę wieczorkiem :tak: a pogoda super tylko trochę wieje :sorry: do wieczorka dziewuszki moje kochane :-D
Fiat 126p PŁUG DO ŚNIEGU, ODŚNIEŻARKA!!! (917578789) - Aukcje internetowe Allegro

a tu coś fajnego :-D
biedny chlop ma stresa heheh ja nie nosze ani obraczki ani pierscionka Jakos sie odzwyczailam zreszta dzieki mojemu bo on nie nosi:-D:-D
Trzeba bylo pierscionek za 100zl kupic:-D:-D
Taka fryzurka bardzo mi sie podoba

I jeszcze taka

myśle o czyms nowym na wiosnę ,z natury jestem blondynka ,ale od 2 lat noszę ciemne włosy,mam ochote zmienic swój image.A z natury mam lekko krecone włosy:tak:

Tak troche ni z gruszki ni z pietruszki wyskoczyłam z tymi włosami ,ale co tam ,ogladam teraz rózne fryzury ku pokszepieniu serca:::)))
na tej 1 fotce jak dla mnie laska ma za malo wlosow na te fryzurke
druga fajniejsza bo jest wiecej wlosow.A jka u Ciebie z wlosami?
Dużo by pisac ale tak w skrucie wkużył mnie bo ja prasowałam a Kamil strasznie płakał bo chciał isc na ręce a m lezał i nie wstał zeby go wziąsc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tylko mi kazał wziąśc go a ja mówie ze nie bo chce doprasowac a ten wyrwał mi zelazko i zaniusł do kuchni noto ja zaczełam wkładac ubrania do szafki a kamil dalej chodził i płakał a ten ze złosci zucił pilotem kamil sie przestraszył i zaczą wiecej płakac a ten poszedł do drugiego pokoju więdz wziełam kamilka na rece opierniczyłam M i od tego czasu nie gadam z nim

kiedys mialam podobna akcje tzn lali plakala a moj sie nie ruszal wiec zwroicilam mu uwage.Tez praswowalam.A ten mi na to ze jest zmeczony.Wiec odlozylam zelazko i powiedzialam mu ze ja tez jestem zmeczona i niech sam sobie prasuje a ja ide do dziecka:-D:-D
Takim sposobem 3 dni nie mial wyprasowanych koszulek:laugh2:

My po zakupkach.W piekarniku karczek, zeberka i schab zawijany z serem.
Wczesniej wpadla kumpela na kawe. zalapala sie na zapiekanke :)
dziewczyny szalaly a my pilysmy kawke i wcinalysmy babke:tak:
Teraz czekam na mojego az wroci
Po kolacji czeka na mnie martini:-)

Witam wieczorkiem
Wlasnie sie wykapalam i umylam glowe:tak::tak::tak:Mlodzi chyba nie maja zamiaru sie bawic bo chodza i mi smeca:no:
Tak za godzinke maja przyjechac znajomi na kawke bo Ich zaprosilam wiec i mam nadzieje ze bedzie fajnie:tak::tak::tak:
Dominik mi wyje i jest jakis nie do zycia-oby nie bralo Go jakies chorobsko:confused2:
Musiałabym umyc naczynia bo mam dwa zlewy zawalone ale chyba mi sie nie chce:-p:-D

MADZIULKA
Fajne te fryzurki:tak::tak:
Mi tez sie pdobaja niektore z krotkich wlosow ale ja bym sie raczej nie zdecydowala bo zapuszczam sobie wloski-chociaz nie wiadomo co mi na starosc odwali hehe;-):-D:-D:-D

Wlasnei zadzwonila ta znajoma ze jednak beda jutro:confused2:No ale moze i lepiej bo dzieciaki sa bez humoru a do tego ja dopiero co po kapieli i niezbyt czysto w domku jest:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

Dotarłam:-p:-p Od rańca sprzatanie prasowanie potem goście. Później pojechalismy do Mamy. Zuza wykąpana a ja uruchomiłam rożno bo kiełbasaki za mna chodzą:-p:-p:-p:-p
A ja bym najchetniej sama poszla spac:tak::tak::tak:
Ja kofffam spac;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja też kocham spać. :-):-)

Ja nawet jak jechalismy do sklepu potrafilam z NIm nie gadac:tak:Ale wtedy to kupowalam sobie co mi sie tylko chcialo a M z potulna mina placil za to:-p:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D

witam :-) cholerka kiedy ja sie w koncu wyspie :wściekła/y: położyłam sie pózno bo o 22 przyjechałam z pracy zawiozłam mame moja do domu wledwo sie połozyłam po 24 przylazała Gabi do mnie mąż był na nocce a potem juz po sapniu co chwile sie budziłam :eek: rano pojechałam po męza i pojechalismy zrealizowac bony zywnościowe bo miesiac sie konczy potem do lidla po zakupy jak zwylke potem umordowałam sie z Wojtkiem bo nie mial uzupełnionej ćwiczeniowki z historii obrałam ziemniaki filety mam podszykowane a sprzatanie mnie nie obchodzi :-p do pracy na 15.30 a teraz siedze zajadam sałątkę z mozareli ogorków i pomidorkow i poijam kawke ale najchetniej to połozyłabym sie spać :tak:
Też zadaje sobie pytanie kiedy się wyśpię? Może latyem jak moja Mama Zuzę do siebie na weekend weźmie. Wtedy będę spać do południa i może jakieś disco wreszcie :tak::tak:

kochna to te 10kg stracilas w czasie prordu:-D:-D:-D

ciasto? jakie ciasto? ja mam babeczke z kakao;-)

Ty to te suchoty na dzis mialas heheh

przez noc z papilotami spalas?
Kurcze lepiej je rozwin 2h wczesniej zeby troche sie wyprostowaly bo bedziesz je miala do szyji:szok:

czasami moze byc dla dzieca nudna hehe mimo spiewow i tancow

wykorzystuj jak sie da:-D:-D

ja tezzzzzzzzzz:tak::tak::tak:

dobra jestes heheh ale ja taka sama:-D

nie gadasz z nim i mu kawe zrobilas:szok::szok::szok:
Ja to wlace samoobsluga w ciche dni a co niech sam kolo siebie robi sluzace to nie w tym domu:-D:-D

kochana w poniedzialek sie nalezysz i tego Ci zycze. dobrego snu :) dlugiego leniuchowania:tak:

elllooo

ja juz mam porobione w chalupie tylko praswoanie i zakupy mi zostaly
Laura wcina zupke i zbieramy sie na zakupki
Mysle cos dzis zrobic fajnego do jedzenia ale jakos nie mam weny co to by mialo byc:cool:
Ja dzisiaj poprasowałam:szok::-D:-D

JOSIU wiesz to jest przynajmniej jedna dobra rzecz w tym calym pokloceniu sie z M ze chcialam sie czyms zajac i wsio porobilam :-).

Kanapki wlasnie zjadlam.Jest reklama w filmie wiec ide pokroic miesko :-).
Ja zawsze jak się pokłóce to idę sprzątać. Szoruję nawet podłogi na kolanach:-pTrza się jakos rozładowac coby chłopa nie zabić:-D:-D:-D

No Wiki nie dziwie ci sie ,ze sie wkurzyłaś na m ,potraktował cie ,jak sory ,no ,ale kogoś kogo trzyma do opieki nad dziećmi ,nie obraz sie ,ale nie powinnaś mu pozwalać na takie zachowanie,nie puść mu tego płazem ,bo to go nauczy ,ze tak moze z tobą robić ,a dla mnie to brak szacunku,

Anka ja jestem strasznie kudłata ,mam duzo włosów ,gęste czyli:tak:właśnie ta pierwsza bardziej mi sie podoba:tak:mam teraz włosy takie do łopatek ,ale muszę je prostować ,zebym nie wygladała jak wsciekły mop:-Da do tego wkurza mnie ich wypadanie ale to co wiosnę mam ten problem:tak:

Dowikla masz powód zeby sobie troszke posprzatać.Moje dzieciaki za to mają dzień dobroci dla siebie ,Klaudia przebierała ,Ksawka za Ksawierinę ,moje buty na obcasie ,spódniczka ,nawet cycki mu zrobiła:-Da teraz sie razem wykapali i poszli juz do siebie :tak:Jeszcze pewnie Ksawek po kanapkę wpadnie:tak:

A my pijemy sobie piwko i kołujemy na spokojny sobotni wieczór:tak::cool:

Laura wykapana i juz w lozku
Moj pojechal jeszcze robote ogladac

Mamita ja wlasnie zaraz sie biore za praswoanie:-D
Madziula jak masz duzo wlosow to ta 1 bedzie dla Ciebie lepsza:tak:
Dowikla a Ty cos ostatnio jkas zrezygnowala jestes non stop naladowana chyba Ci czegos brakuje:-p Dzis mialas taki dzien jak ja tydzien temu w niedziele sprzatlam bo w sobote mi sie nie bardzo chcialo:-D

No i co trzeba zelazko odpalic ehhhh znow godzina w plecy ale martini przy tym wypije i skoki na TVP 1 ogladne:-DJak dam rade to zagladne po prasowaniu:tak:

hejka ja dopiero teraz zagladam do was.
przyznaję się że przeczytałam po łebkach.

jestem dziś zmeczona do tego oliwka była niegrzeczna ,cały dzień były jeszce dzieciaki siostry więc mozecie sobie wyobrazić co się działo.wiecznie wymyślali głupkowate zabawy,krzyczeli,biegali po całym domu aż cała chałupa się trzęsła.

nie raz już dziś Oliwka siedziała w kącie i to nie pomagała bo za chwilę szła i robiła to samo.

normalnie nie mam dziś do niej cierpliwości :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wczoraj była grzeczna jak aniołek a dziś diabeł w nią wstąpił :tak::tak::tak::tak:

Oliwka juz wykąpana,teraz je kolacje kanapeczki z białym serkiem i rzodkiewką,jak zje to myjemy zabki i do spania.

do tego jestem niewyspana bo Oliwka obudziła nas dzis mega wczesnie bo o 5.30:crazy:
normalnie padam jużz nóg dziś.

jak Oliwka uśnie to idę się kąpać i kłade się spać ale kiedy to będzie :sorry::sorry::sorry::sorry:

My tez ju po kolacji i nawet pozmywalam wszysciutko:szok::szok::szok::tak::tak::tak:
Teraz z mlodymi troszke pokolorowalam tzn patrzylam jak koloruja i mowilam co i jak;-)Nawet Im sie podobalo:tak::tak::tak:

MADZIULKA
No prosze jakie masz grzeczne dzieci;-):-)A pomysly to maja super
A Oni sie tak na serio razem kapia?Nie wstydza sie?

reklama
Do góry