wiktoria12
Mama i żona :)
Dużo by pisac ale tak w skrucie wkużył mnie bo ja prasowałam a Kamil strasznie płakał bo chciał isc na ręce a m lezał i nie wstał zeby go wziąscA co takiego zrobił bo albo nie doczytałam albo mi wymknęło z głowy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo by pisac ale tak w skrucie wkużył mnie bo ja prasowałam a Kamil strasznie płakał bo chciał isc na ręce a m lezał i nie wstał zeby go wziąscA co takiego zrobił bo albo nie doczytałam albo mi wymknęło z głowy![]()
no kochana szalejesz gratulujeWitam sie sobotnio ,niestety nie czytałam duzo ,bo czasu brak ,a o dziwo duzo naklikałyście
Wiem tylko ,ze Wiki i Drotka maja ciche dni w domu,a ja miałam wczoraj ,ale m najpirerw głupawo sie do me usmiechał na siłowni ,ale go lekcewazyłam ,a wieczorem w domu zagadałam czy to wszystko co ma mi do powiedzeniai pogadaliśmy ,przeprosił i ok.wspanialłomyślnie mu wybaczyłam ,
Laski nie mam dzis za bardzo czasu wiec tak na jednej nodze wpadłam pochwalić sie też(patrz suwaczek)
Rano obskoczyłam dzis zakupy w mieście ,sprzątanie i spacer z kawa u mamy ,a teraz obiad ,kominek ,pranie wiec na razie moje miłe ,miłego weekendu![]()
biedny chlop ma stresa heheh ja nie nosze ani obraczki ani pierscionka Jakos sie odzwyczailam zreszta dzieki mojemu bo on nie nosiWitam w sobotę. Ja tylko na chwilkę, bo Kubek zasnął ale tak strasznie kaszle że muszę być w pogotowiu, wczoraj mi cały obiad zwrócił, w nocy co chwilę wstawać i jestem, padnięta do tego głowa mnie tak boli ze już nie mogę, nic nie pomagaja już mam posprzątane na szczęście potem może podłogi trza umyć ale ja się schylać nie mogę
M na służbie jutro będzie a dzisiaj w nocy musiała mu się obrączka zsunąć z palca i teraz się bidak zamartwia a ja ją znalazłam na łóżku
a niech się pomartwi bo zawsze ją zostawia wszędzie
a ja muszę sprawić sobie jakiś inny pierścionek żeby mi obrączkę przytrzymywać bo mi lata a jak zgubię to się chyba zabiję bo to aż 1000zł kosztowała
no dzisiaj mój film na tvn pamiętnik uwielbiam ten film
więc jak mi Kuba da to zajrzę wieczorkiem
a pogoda super tylko trochę wieje
do wieczorka dziewuszki moje kochane
Fiat 126p PŁUG DO ŚNIEGU, ODŚNIEŻARKA!!! (917578789) - Aukcje internetowe Allegro
a tu coś fajnego![]()
na tej 1 fotce jak dla mnie laska ma za malo wlosow na te fryzurkeTaka fryzurka bardzo mi sie podoba
I jeszcze taka
myśle o czyms nowym na wiosnę ,z natury jestem blondynka ,ale od 2 lat noszę ciemne włosy,mam ochote zmienic swój image.A z natury mam lekko krecone włosy
Tak troche ni z gruszki ni z pietruszki wyskoczyłam z tymi włosami ,ale co tam ,ogladam teraz rózne fryzury ku pokszepieniu serca::))
Dużo by pisac ale tak w skrucie wkużył mnie bo ja prasowałam a Kamil strasznie płakał bo chciał isc na ręce a m lezał i nie wstał zeby go wziąsctylko mi kazał wziąśc go a ja mówie ze nie bo chce doprasowac a ten wyrwał mi zelazko i zaniusł do kuchni noto ja zaczełam wkładac ubrania do szafki a kamil dalej chodził i płakał a ten ze złosci zucił pilotem kamil sie przestraszył i zaczą wiecej płakac a ten poszedł do drugiego pokoju więdz wziełam kamilka na rece opierniczyłam M i od tego czasu nie gadam z nim
Ja też kocham spać. :-):-)A ja bym najchetniej sama poszla spac
Ja kofffam spac;-)
Ja nawet jak jechalismy do sklepu potrafilam z NIm nie gadacAle wtedy to kupowalam sobie co mi sie tylko chcialo a M z potulna mina placil za to
![]()
Też zadaje sobie pytanie kiedy się wyśpię? Może latyem jak moja Mama Zuzę do siebie na weekend weźmie. Wtedy będę spać do południa i może jakieś disco wreszciewitam :-) cholerka kiedy ja sie w koncu wyspiepołożyłam sie pózno bo o 22 przyjechałam z pracy zawiozłam mame moja do domu wledwo sie połozyłam po 24 przylazała Gabi do mnie mąż był na nocce a potem juz po sapniu co chwile sie budziłam
rano pojechałam po męza i pojechalismy zrealizowac bony zywnościowe bo miesiac sie konczy potem do lidla po zakupy jak zwylke potem umordowałam sie z Wojtkiem bo nie mial uzupełnionej ćwiczeniowki z historii obrałam ziemniaki filety mam podszykowane a sprzatanie mnie nie obchodzi
do pracy na 15.30 a teraz siedze zajadam sałątkę z mozareli ogorków i pomidorkow i poijam kawke ale najchetniej to połozyłabym sie spać
![]()
Ja dzisiaj poprasowałamkochna to te 10kg stracilas w czasie prordu
ciasto? jakie ciasto? ja mam babeczke z kakao;-)
Ty to te suchoty na dzis mialas heheh
przez noc z papilotami spalas?
Kurcze lepiej je rozwin 2h wczesniej zeby troche sie wyprostowaly bo bedziesz je miala do szyji
czasami moze byc dla dzieca nudna hehe mimo spiewow i tancow
wykorzystuj jak sie da
ja tezzzzzzzzzz
dobra jestes heheh ale ja taka sama
nie gadasz z nim i mu kawe zrobilas
Ja to wlace samoobsluga w ciche dni a co niech sam kolo siebie robi sluzace to nie w tym domu
kochana w poniedzialek sie nalezysz i tego Ci zycze. dobrego snudlugiego leniuchowania
elllooo
ja juz mam porobione w chalupie tylko praswoanie i zakupy mi zostaly
Laura wcina zupke i zbieramy sie na zakupki
Mysle cos dzis zrobic fajnego do jedzenia ale jakos nie mam weny co to by mialo byc![]()
Ja zawsze jak się pokłóce to idę sprzątać. Szoruję nawet podłogi na kolanachJOSIU wiesz to jest przynajmniej jedna dobra rzecz w tym calym pokloceniu sie z M ze chcialam sie czyms zajac i wsio porobilam :-).
Kanapki wlasnie zjadlam.Jest reklama w filmie wiec ide pokroic miesko :-).