reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam :-) cholerka kiedy ja sie w koncu wyspie :wściekła/y: położyłam sie pózno bo o 22 przyjechałam z pracy zawiozłam mame moja do domu wledwo sie połozyłam po 24 przylazała Gabi do mnie mąż był na nocce a potem juz po sapniu co chwile sie budziłam :eek: rano pojechałam po męza i pojechalismy zrealizowac bony zywnościowe bo miesiac sie konczy potem do lidla po zakupy jak zwylke potem umordowałam sie z Wojtkiem bo nie mial uzupełnionej ćwiczeniowki z historii obrałam ziemniaki filety mam podszykowane a sprzatanie mnie nie obchodzi :-p do pracy na 15.30 a teraz siedze zajadam sałątkę z mozareli ogorków i pomidorkow i poijam kawke ale najchetniej to połozyłabym sie spać :tak:

witam :-) cholerka kiedy ja sie w koncu wyspie :wściekła/y: położyłam sie pózno bo o 22 przyjechałam z pracy zawiozłam mame moja do domu wledwo sie połozyłam po 24 przylazała Gabi do mnie mąż był na nocce a potem juz po sapniu co chwile sie budziłam :eek: rano pojechałam po męza i pojechalismy zrealizowac bony zywnościowe bo miesiac sie konczy potem do lidla po zakupy jak zwylke potem umordowałam sie z Wojtkiem bo nie mial uzupełnionej ćwiczeniowki z historii obrałam ziemniaki filety mam podszykowane a sprzatanie mnie nie obchodzi :-p do pracy na 15.30 a teraz siedze zajadam sałątkę z mozareli ogorków i pomidorkow i poijam kawke ale najchetniej to połozyłabym sie spać :tak:
No chyba Asiu nigdy bo ciągle cos:tak:ja tez zadaje sobie pytanko kiedy sie wyspie

A ja troche poprasowałam ale zrobiłam sobie kawke i usiadłam M był na góże przedtem poprosił o kawe to bez słowa mu zrobiłam i tak sobie postanowiłam ze jak nie bedzie wieczorkiem siedział na kompie to ja sobie bede siedziała w kuchni z laptopikiem i na bb a on niech sobie w pokoju lezy jutro spodziewam sie @ tak ze miesiąc bez sex:tak::szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ja to nieraz nie patrze i nie przejmuje sie tylko sie kłade i spie ale dziwne bo jak ja spie to moje bandziory siedza cicho zajmuja sie Gabi a jak mój mąz chce sie przespać po nocce to hałasują :-D:-D:-D:-D jutro mam wolne zawioze rano męza na dniówkę do pracy i jak wróce wyjme skrzydełak na zupke pomidorową i obie dośpie :tak:i poniedzialek mam wolny ;-)

No chyba Asiu nigdy bo ciągle cos:tak:ja tez zadaje sobie pytanko kiedy sie wyspie

A ja troche poprasowałam ale zrobiłam sobie kawke i usiadłam M był na góże przedtem poprosił o kawe to bez słowa mu zrobiłam i tak sobie postanowiłam ze jak nie bedzie wieczorkiem siedział na kompie to ja sobie bede siedziała w kuchni z laptopikiem i na bb a on niech sobie w pokoju lezy jutro spodziewam sie @ tak ze miesiąc bez sex:tak::szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ciche dni u Was nastały ? :cool:

10 kg na plusie :tak:

tak co malej mi nie obudzisz :-D:-D:-D:-D
dobranoc

byle do lata :-D:-D:-D:-D
kochna to te 10kg stracilas w czasie prordu:-D:-D:-D
Witam i ja:tak::tak:
Emily juz spi wiec wpadlam sie przywitac:tak::tak:
M odprawiony do roboty ciasto sie piecze posparzatane mam wiec luz:tak::tak:

D
ciasto? jakie ciasto? ja mam babeczke z kakao;-)
No u mnie az tak cieplo nie ma a suchoty sa ogromne :-D:-D:-D:-D
Ty to te suchoty na dzis mialas heheh
Dzis mi m papiloty na wlosy zakladal bo sama sobie nie umialam poradzic za dlugie i za duzo ich jest ale zesmy mieli ubaw przy tym jak male dzieci a Emily razem z nami:-D:-D:-D:-D:-D
przez noc z papilotami spalas?
Kurcze lepiej je rozwin 2h wczesniej zeby troche sie wyprostowaly bo bedziesz je miala do szyji:szok:
Hej.
...a propos zasypiania.:sorry:Włączyłam młodej bajkę tą co to co sobota leci na tv 2 , czy 1 o narzędziach i myszce Miki. Z myślą , że dziś sobota i poleżeć dłużej by wypadało nie zaścielałam łóżka.:sorry: Usadziłam tam młodą oglądającą bajkę a sama wyszłam do kuchni kawusię sobie zrobić. Wracam a moje dziecko śpi.:eek:
Czyżby bajka , w której śpiewają , ciągle muzykę słychać i jest kolorowa ją znudziła.:eek:
Tak czy siak sama zasnęła.:-)
czasami moze byc dla dzieca nudna hehe mimo spiewow i tancow
Witam :-)
Wlasnei zjedlismy sniadanko i niedlugo pojdziemy na spacerek i do sklepu:tak:Pogoda taka sobie bo niby jest jakies tam slonce ale wieje:no:
Ma przyjechac do mnei siora ta ktora jakis czas u mnie mieszkala,wiec Ja sprobuje do kilku rzeczy wykorzystac;-):-)Moze sie da;-):-D:-D:-D:-D
Mi jak zwykle nic sie nie chce:confused2::szok:A z wyrka wyszlam o 10:tak::tak::tak::tak:

A&E
Wspolczuje nerwow:no::no::no::no:Najwazniejsze ze wszystko jest ok:tak::tak::tak:
wykorzystuj jak sie da:-D:-D
A ja bym najchetniej sama poszla spac:tak::tak::tak:
Ja kofffam spac;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja tezzzzzzzzzz:tak::tak::tak:
Ja nawet jak jechalismy do sklepu potrafilam z NIm nie gadac:tak:Ale wtedy to kupowalam sobie co mi sie tylko chcialo a M z potulna mina placil za to:-p:-D:-D:-D:-D:-D
dobra jestes heheh ale ja taka sama:-D

nie gadasz z nim i mu kawe zrobilas:szok::szok::szok:
Ja to wlace samoobsluga w ciche dni a co niech sam kolo siebie robi sluzace to nie w tym domu:-D:-D
ja to nieraz nie patrze i nie przejmuje sie tylko sie kłade i spie ale dziwne bo jak ja spie to moje bandziory siedza cicho zajmuja sie Gabi a jak mój mąz chce sie przespać po nocce to hałasują :-D:-D:-D:-D jutro mam wolne zawioze rano męza na dniówkę do pracy i jak wróce wyjme skrzydełak na zupke pomidorową i obie dośpie :tak:i poniedzialek mam wolny ;-)

kochana w poniedzialek sie nalezysz i tego Ci zycze. dobrego snu :) dlugiego leniuchowania:tak:

elllooo

ja juz mam porobione w chalupie tylko praswoanie i zakupy mi zostaly
Laura wcina zupke i zbieramy sie na zakupki
Mysle cos dzis zrobic fajnego do jedzenia ale jakos nie mam weny co to by mialo byc:cool:

reklama
WIKI CIEkawa jestem ktora z nas pierwsza zacznie gadac z M :-).Moze ten sklep was pogodzi :-)

Ja bylam w sklepie.Kurze wytarlam,kuchnie wysprzatalam,odkurzylam,pranie poskladalam i kolejne mokre powiesilam.Nawet glowe umylam hihihi.
Oliwka dopiero co zasnela wiec ide cos zjesc i na wspolnej popatrzec :-).
Pozniej za obiadzik sie biore :-)

Do góry