reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DOWIKLA i jak spacerek udany?
ANKA Lala ma swietne teksty :-).

My po kosciele jestesmy .Oliwka na szczescie nie spala i chciala lazic po kosciele.Stanelismy sobie w polowie kosciola i Oliwka lazila :-).
A ze msza byla dla dzieci wiec Oliwka pod oltarz do dzieci chodzila i miala wielka radoche.Po kosciele w biedronce bylismy.Oliwka sie uspala i spi w wzoku w domu.
My wypilismy kawke z M .Ja capucino :-).

Pozniej G sie z mala pobawi a ja poczytam ksiazke .Jak G pojedzie na mitting to ja sie wezme za zabawe z mala :-).

reklama
A właśnie Mama miała przyjechac i mieliście gdzieś wyjść chyba:eek:
taaa ale trzeba na to miec kase i ochote:eek: a ja z nim pożarta to aż sie odechciewa:sorry:

elloo

ja tez na chwilke
Pobudka o 10 potem maz zrobil sniadanko i mnie z wyrka wyciagnal:tak:
Nastawilm zukpe i o 13 wybieram sie na trodel markt:tak:
W planach kawaka u znajomych.Kumpela ciasto zrobila to znow sie objem:-D:-D
Ide bo Lali wola: chodz krolowo:szok::-D

Wczoraj zabrala mi myszke i mowi teraz ja tu posiedze a Ty idz rob miesko:-D:tak::tak:
:-D:-D:rofl2:

elloo

ja tez na chwilke
Pobudka o 10 potem maz zrobil sniadanko i mnie z wyrka wyciagnal:tak:
Nastawilm zukpe i o 13 wybieram sie na trodel markt:tak:
W planach kawaka u znajomych.Kumpela ciasto zrobila to znow sie objem:-D:-D
Ide bo Lali wola: chodz krolowo:szok::-D

Wczoraj zabrala mi myszke i mowi teraz ja tu posiedze a Ty idz rob miesko:-D:tak::tak:
:-D:-D:-D:-DNiezle;-):-)
DOWIKLA i jak spacerek udany?
ANKA Lala ma swietne teksty :-).

My po kosciele jestesmy .Oliwka na szczescie nie spala i chciala lazic po kosciele.Stanelismy sobie w polowie kosciola i Oliwka lazila :-).
A ze msza byla dla dzieci wiec Oliwka pod oltarz do dzieci chodzila i miala wielka radoche.Po kosciele w biedronce bylismy.Oliwka sie uspala i spi w wzoku w domu.
My wypilismy kawke z M .Ja capucino :-).

Pozniej G sie z mala pobawi a ja poczytam ksiazke .Jak G pojedzie na mitting to ja sie wezme za zabawe z mala :-).
A spacerek tak srednio udany bo jest zimniej niz podejrzewalam:no:Zmylilo mnie to slonce:cool:
Ja tez wlasnie wypilam capucinko:tak::tak::tak:Wczesniej wyprasowalam wszystko co mi wyschło:szok::szok::szok::szok:
Mlode od jakiegos czasu juz spia a ja wzielam sie za allegro i troszke wystawilam ciuszkow po mlodych:tak::tak::tak:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

No i musze sie Wam pochwalic ze wczoraj skonczyly sie jakies moje aukcje i troszke sprzedalam:tak::tak::tak:

Hej niedzielnie.
Nie wstydzą sie siebie za bardzo ,owszem ma Klaudia takie momenty ,ze sie osłania i kryguje,ale czasami mają chęc sie razem kąpać i wtedy nie ma krępacji,Ksawier to sie tylko obcych wstydzi:tak:

Agnes ,ale miałaś wczoraj dzień ,urwanie gitary:tak:

Anka ,odłóz myszke i rób miesko:-Dw tym zdaniu kryje sie wielka znajomość mamy,no zna cie córunia jak mało kto:-Dzobaczysz jeszcze trochę i będzie takie pierdoły gadać publicznie-dopiero będzie ubaw:tak::-D

Dorotka ,to fajnie ze wrócił i ze miło spędziliście czas,miło sie czyta ,ze tak fajnie wam sie układa:tak:oby na zawsze:tak:

Joanna to okropne ,grunt ,zeby była miłość i szacunek ,wspólczuje kobiecie ,a najgorzej ,ze pewnie kasa ja trzyma i nie odchodzi...............

Dostaliśmy rachunek za prąd 470 zł.ja oszaleje,prąd podrozał ,w sumie naciagneliśmy na 260,a reszta to jakieś pieprzone opłaty chusteczka wie za co:angry::crazy:

My dzis na obiad wciagneliśmy fryteczki ,jeszcze sie ostatnia porcja dosmaza i idziemy zaraz na spacer ,spalić troche kalorii:tak::-D

Miłej niedzieli:cool:

A spacerek tak srednio udany bo jest zimniej niz podejrzewalam:no:Zmylilo mnie to slonce:cool:
Ja tez wlasnie wypilam capucinko:tak::tak::tak:Wczesniej wyprasowalam wszystko co mi wyschło:szok::szok::szok::szok:
Mlode od jakiegos czasu juz spia a ja wzielam sie za allegro i troszke wystawilam ciuszkow po mlodych:tak::tak::tak:

No i musze sie Wam pochwalic ze wczoraj skonczyly sie jakies moje aukcje i troszke sprzedalam:tak::tak::tak:
to super:tak:

Hej niedzielnie.
Nie wstydzą sie siebie za bardzo ,owszem ma Klaudia takie momenty ,ze sie osłania i kryguje,ale czasami mają chęc sie razem kąpać i wtedy nie ma krępacji,Ksawier to sie tylko obcych wstydzi:tak:

Anka ,odłóz myszke i rób miesko:-Dw tym zdaniu kryje sie wielka znajomość mamy,no zna cie córunia jak mało kto:-Dzobaczysz jeszcze trochę i będzie takie pierdoły gadać publicznie-dopiero będzie ubaw:tak::-D

Dorotka ,to fajnie ze wrócił i ze miło spędziliście czas,miło sie czyta ,ze tak fajnie wam sie układa:tak:oby na zawsze:tak:

Joanna to okropne ,grunt ,zeby była miłość i szacunek ,wspólczuje kobiecie ,a najgorzej ,ze pewnie kasa ja trzyma i nie odchodzi...............

Dostaliśmy rachunek za prąd 470 zł.ja oszaleje,prąd podrozał ,w sumie naciagneliśmy na 260,a reszta to jakieś pieprzone opłaty chusteczka wie za co:angry::crazy:

My dzis na obiad wciagneliśmy fryteczki ,jeszcze sie ostatnia porcja dosmaza i idziemy zaraz na spacer ,spalić troche kalorii:tak::-D

ohhhhhhhhhh ja tez czekam az przyjdzie i modle sie zeby nie byl za duży.........:eek:

Robie fryteczki, bylismy u mojego brata. Chciałam żeby Zuzia się pobawiła troche z dzieciakami bo zawsze się tak rozgada wtedy. Ale chłopaki dzisiaj bez humoru byli. Nawet nie mam do kogo iść. Żadnych znajomych z dziećmi:sorry::sorry:
taaa ale trzeba na to miec kase i ochote:eek: a ja z nim pożarta to aż sie odechciewa:sorry:

:-D:-D:rofl2:
No to fakt:eek:

My też bylismy na spacerku. Nie wzięłam Zuzi rękawiczek bo wydawało sie ciepło a ten wiaterek zimny i łapki jej zmarzły.
Ja porobiłam zdjęcia i miałam coś powystawiać i baterie w aparacie siadły.:-(

Hej niedzielnie.

Aż się boje rachunku za prąd -u nas w tym tygodniu ma chodzić:-(
Aż 470:wściekła/y::szok:

My tez dostalismy rachunek za prad ponad 400 zl :-(.
MADZIULA tak jak jest od wczoraj to mogloby juz zostac na zawsze miedzy nami :-).Ale wiem ze to nierealne hihih.
DOWIKLA fajnie ze udalo sie cos sprzedac ;-).

G na mitingu .Ja z Oliwka w pokoju.Cos tam sie z nia bawie i zerkam na neta :-).
Juz G molby wrocic no ale wroci kolo 20 :-(.

ale tu dzis pusto ,no wiadomo weekend :tak::tak::tak::tak:

ja juz wypucowałam wszystko,aż lśni :tak::tak::tak::tak: wyprasowałam wszystko,cała sterta prania wyprasowana aż jestem z siebie dumna:tak::tak::tak::tak:
i jeszcze miałam czas na zabawę z przyjacielem :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzwonił M przed chwilkę juz wracają do domku,to gdzieś dojadą za 45min :tak::tak::tak::tak::tak:

a ja teraz zasiadam na allegro bo chcę powystawiać parę rzeczy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

mamita w tej stronce co ja masz u siebie to sa aktualne numery i dane Zuzi???pytam bo bedziemy sie w przyszłym tyg rozliczac z pitów i chciałam przekazać ten 1% podatku właśnie na Zuzię :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dlatego pytam bo chce byc pewna czy aby na pewno dobzre wszystko powpisuje :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam:-):-):-)
Mi dopiero teraz udało się usiąść do komputera :cool::cool:

witam :-) jak zwykle niewyspana :eek::sorry: odwiozłam męża do pracy i wcale nie chcialo mi sie wracać do domu :no: dziś i jutro wolne :-) lenia mam ale jutro pranie bo z kosza wyłazi :cool::szok: nie mówiąc juz o prasowaniu :confused2::crazy: leki mi sie skończyły w czwartek musze iśc do lekarki bo jednak lepiej jak biore to jestem spokojniejsza tak to mnie nosi no i lęki wrocily :crazy: jednak nie da sie odstawic od razu :sorry:miłej niedzieli :tak:

Lepiej idź do lekarza i nie odstawiaj tak od razu tych prochów :tak::tak::tak:

AGNES zazdroszczę ,moich bandziorow nikt nie chce zabrać zebym odsapnęla czasmi Wojtek i Zuzi gorzej sie zachowuja jak Gabi Gabi mona zrozumiec bo mala nie wszystko zrozumie najgorzej z Wojtkiem :wściekła/y::szok: głupi wiek czy co? Zuzia wczoraj płakala bo nie ma bluzek bo jakąs kurtke sobie upatrzyla :wściekła/y: tlumaczylismy z męzem ze na razie nie ma kasy bo musimy wyjsc na proste ze w planach jej komuni tez spory wydatek ze nie moznmiec wszystkiego w życiu a szkoda gadac :-(

Mojej też nieraz trudno zrozumieć jak jej mówię że nie mamy pieniążków na coś i nieraz to chce coś za grosze a ja jej mówię że nie mamy teraz pieniążków właśnie po to żeby jej nie uczyć kupowania wszystkiego :tak::tak::tak: ale np. jak jesteśmy z teściową i ona coś chce to teściowa zawsze kupuje :crazy::crazy:

ohhhhhhhhhh ja tez czekam az przyjdzie i modle sie zeby nie byl za duży.........:eek:

Ja w kwietniu będę się modliła i mały rachunek:tak::tak:, a szkoda bo na klatce mamy zamknięte skrzynki i nie można sobie sprawdzić ile prądu zużyliśmy :crazy::crazy:

Do góry