reklama
Kaja_10
Fanka BB :)
Dokładnie, mi spada powoli również lub stoi w miejscu ----a ja nie wiem co z moją wagą.. Chyba się popsuła! Jem neiwiele, młody ciągle wisi na cycach, mleko się leje.. a waga stoi w miejscu:-(

ivi - mamy popsute wagi - jak nic!

ASIAX
A ja melduję, że od momentu zastosowania diety bez mlecznej ubyło mi 3 kg i już ważę kilogram mniej niż przed ciążą, tylko ta okropna opona na brzuchu nie chce zniknąć, no ale w moim wieku to będzie trudno żeby tak rozciągnięta skóra wróciła na swoje miejsce, ale mam to w dooopce, najwyżej będę nosiła jednoczęściowe kostiumy kąpielowe:-)
ania98765
Hej kobietki :-)
Ja już kurde widziałam na wadze 54 kg, ale znów widzę 55kg...
Bardzo denerwują mnie uda (chyba najbardziej) takie szerokie są...może dlatego że kiedyś takie nie były...jeszcze troszkę muszę zrzucić, ale to powoli...jakoś dojdę do siebie :-)
Ja już kurde widziałam na wadze 54 kg, ale znów widzę 55kg...
Bardzo denerwują mnie uda (chyba najbardziej) takie szerokie są...może dlatego że kiedyś takie nie były...jeszcze troszkę muszę zrzucić, ale to powoli...jakoś dojdę do siebie :-)
F
Fiołek2010
Gość
a mnie się chyba uda zrzucić 2 kilo, które zaplanowałam na luty, bo 1,5 k już poszło:-)
no to nic tylko pogratulowac

Ja na marzec mam też 3 w planie, ale do ideału to jeszcze baaardzo daleko, ale mam nadzieję, ze z pomocą wysysacza Filipa się uda:-) W końcu pogoda będzie normalniejsza i będę mogła wyruszyć na dalekie spacerki;-)no to nic tylko pogratulowacmi na luty zostalo tez do zrzucenia 0,5kg a na marzec 3kg i bdzie idealnie
![]()
F
Fiołek2010
Gość
Ja na marzec mam też 3 w planie, ale do ideału to jeszcze baaardzo daleko, ale mam nadzieję, ze z pomocą wysysacza Filipa się uda:-) W końcu pogoda będzie normalniejsza i będę mogła wyruszyć na dalekie spacerki;-)
ja też bardzo liczę na porę spacerową:-) teraz chodzimy ale spacer trwa ok 40 mni bo po pierwsze zimno a po drugie mała bardzo nieregularnie mi je więc boję się na dłużej żeby syrenka się nie włączyła

reklama
macy
Wyrzuć wagę, po co Ci zepsuta?;-) Ja się nie ważę, więc nie stresuję. W spodnie weszłam, muszę jeszcze z bioderek tłuszczyk sprzedać na bazarku. No i czekam na te 8 tygodni i zaczynam ćwiczyć, bo skóra na brzuchu sama się nie wchłonie.a ja nie wiem co z moją wagą.. Chyba się popsuła! Jem neiwiele, młody ciągle wisi na cycach, mleko się leje.. a waga stoi w miejscu:-(
Co do rozstępów - mi pooroało piersi. Ostro. Wyglądam jak pręgowany kotek.

Podziel się: