reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

a ja nie wiem co z moją wagą.. Chyba się popsuła! Jem neiwiele, młody ciągle wisi na cycach, mleko się leje.. a waga stoi w miejscu:-(

reklama
:-D
Ale trochę to dla mnie dziwne, bo w ciuchy zaczynam się mieścić (znaczy centymetry ubywają) a waga.. ciągle 67 :-( cały czas mam 12kg na plusie.. :-:)-(

A ja melduję, że od momentu zastosowania diety bez mlecznej ubyło mi 3 kg i już ważę kilogram mniej niż przed ciążą, tylko ta okropna opona na brzuchu nie chce zniknąć, no ale w moim wieku to będzie trudno żeby tak rozciągnięta skóra wróciła na swoje miejsce, ale mam to w dooopce, najwyżej będę nosiła jednoczęściowe kostiumy kąpielowe:-)

Hej kobietki :-)
Ja już kurde widziałam na wadze 54 kg, ale znów widzę 55kg...
Bardzo denerwują mnie uda (chyba najbardziej) takie szerokie są...może dlatego że kiedyś takie nie były...jeszcze troszkę muszę zrzucić, ale to powoli...jakoś dojdę do siebie :-)

a mnie się chyba uda zrzucić 2 kilo, które zaplanowałam na luty, bo 1,5 k już poszło:-)

no to nic tylko pogratulowac:tak::tak::tak: mi na luty zostalo tez do zrzucenia 0,5kg a na marzec 3kg i bdzie idealnie:tak:
Ja na marzec mam też 3 w planie, ale do ideału to jeszcze baaardzo daleko, ale mam nadzieję, ze z pomocą wysysacza Filipa się uda:-) W końcu pogoda będzie normalniejsza i będę mogła wyruszyć na dalekie spacerki;-)

Ja na marzec mam też 3 w planie, ale do ideału to jeszcze baaardzo daleko, ale mam nadzieję, ze z pomocą wysysacza Filipa się uda:-) W końcu pogoda będzie normalniejsza i będę mogła wyruszyć na dalekie spacerki;-)

ja też bardzo liczę na porę spacerową:-) teraz chodzimy ale spacer trwa ok 40 mni bo po pierwsze zimno a po drugie mała bardzo nieregularnie mi je więc boję się na dłużej żeby syrenka się nie włączyła:tak:

reklama
a ja nie wiem co z moją wagą.. Chyba się popsuła! Jem neiwiele, młody ciągle wisi na cycach, mleko się leje.. a waga stoi w miejscu:-(
Wyrzuć wagę, po co Ci zepsuta?;-) Ja się nie ważę, więc nie stresuję. W spodnie weszłam, muszę jeszcze z bioderek tłuszczyk sprzedać na bazarku. No i czekam na te 8 tygodni i zaczynam ćwiczyć, bo skóra na brzuchu sama się nie wchłonie.

Co do rozstępów - mi pooroało piersi. Ostro. Wyglądam jak pręgowany kotek.:confused2: ALE mam to w dooopie.;-) Ważne, że mleko leci, a króliczkiem playboya już nie będę, więc tylko mąż będzie oglądał. Jak mu zacznie przeszkadzać, niech funduje zabiegi upiększające albo nowe cycki.;-)

Do góry