reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Elvie u mnie to tylko w łazience kafle a tak też panel... i tylko w pokoju synka taki dywanik jest żeby bezposrenio na podłodze nie siedział bo mimo wszystko podłoga zimna. Ale masz rację kurz się trzyma, prać trzeba i odkurzać baaaardzo często. No i kupiłam go jak młody miał trochę ponad rok chyba... wcześniej nie ma sensu
Kochane w sobotę byliśmy w końcu w tej hurtowni do której chciałam jechać juz od dłuższego czasu. No ceny może nie aż takie hurtowe ale kilka rzeczy kupiłam. Resztę jednak zamówię na allegro bo taniej wyjdzie, ale mogłam sobie pooglądać, pomacać, podotykać, poporównywać.
Oglądaliśmy wózki, no i chyba zdecydujemy się jednak na Jedo - Fyn 4DS z gondolą Freeline http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=52&osCsid=aa984633fbc5507e9afb000f3ec9423b
Chciałam tego x-landera, no ale jakoś zależy mi na tej spacerówce montowanej w 2 kierunkach jazdy. Mężulowi też ten wózio się bardzo spodobał i nie chciał już nic innego oglądać
No ale jeszcze nie kupiliśmy bo czekamy na przypływa gotówki na konto ;-)
Ale udalo nam się zakupić łóżeczko, materac (gryka-kokos), wanienka, przewijak na łóżko, karuzelkę do łóżeczka, rożek, i babcia kupiła trochę ubranek :-)
Zdjęcia wkleję za chwilę. Zobacze najpierw czym wy tu kochane się obkupiłyście
Oglądaliśmy wózki, no i chyba zdecydujemy się jednak na Jedo - Fyn 4DS z gondolą Freeline http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=52&osCsid=aa984633fbc5507e9afb000f3ec9423b
Chciałam tego x-landera, no ale jakoś zależy mi na tej spacerówce montowanej w 2 kierunkach jazdy. Mężulowi też ten wózio się bardzo spodobał i nie chciał już nic innego oglądać

No ale jeszcze nie kupiliśmy bo czekamy na przypływa gotówki na konto ;-)
Ale udalo nam się zakupić łóżeczko, materac (gryka-kokos), wanienka, przewijak na łóżko, karuzelkę do łóżeczka, rożek, i babcia kupiła trochę ubranek :-)
Zdjęcia wkleję za chwilę. Zobacze najpierw czym wy tu kochane się obkupiłyście

w 100% zgadzam się z Aniez. Owszem, parabeny wycofują z niektórych kosmetyków, ale w zamian za nie dają inną substancję konserwującą. A jaka jest pewność, że nowa nie jest szkodlwa? Najlepiej po prostu stosowac na dzieciaczkach jak najmniej kosmetykow, to wtedy i uczulen mniej...
A ja dziś poszłam obejrzeć jest w sklepie z bielizną u mnie na osiedlu i pod koniec tygodnia będe mieć swoje biustonosze do karmienia (niestety ma tylko Allesa na z fiszbinami, a chcę choć trochę usztywniane). Cenowo podobnie jak na allegro z przesyłką, więc dam jej zarobić :-)
Katik, cudny pokoik!
W tesco, tym malym, byl w zeszłym tygodniu sudocrem 60ml po 9.90 w wyprzedaży. A w biedronce dzis widzialam te zabaweczki, co byly kilka tygodni temu. Nie wiem, czy im zostaly czy dostali nowe, ale piszę, bo pamiętam, ze ktoś, żałował, że nie kupił...
A ja dziś poszłam obejrzeć jest w sklepie z bielizną u mnie na osiedlu i pod koniec tygodnia będe mieć swoje biustonosze do karmienia (niestety ma tylko Allesa na z fiszbinami, a chcę choć trochę usztywniane). Cenowo podobnie jak na allegro z przesyłką, więc dam jej zarobić :-)
Katik, cudny pokoik!
W tesco, tym malym, byl w zeszłym tygodniu sudocrem 60ml po 9.90 w wyprzedaży. A w biedronce dzis widzialam te zabaweczki, co byly kilka tygodni temu. Nie wiem, czy im zostaly czy dostali nowe, ale piszę, bo pamiętam, ze ktoś, żałował, że nie kupił...
Akaata my ten wózio prawie kupiliśmy, tylko okazało się,że nie zmieści mi się do auta, stelaż ma 104 cm więc jest o 24 cm szerszy po złożeniu niż Jedo Bartatina i chyba o 15cm szerszy niż x-lander. A tak chciałam ten wózio. Teraz to nie wiem jaki wybierzemy.
![]()
![]()
no i humor świetnie mam poprawiony! Pamiętacie jak kiedys wspomnialam, ze udalo mi sie jakis tam konkursik wygrac? Wlasnie 10 min temu dostalam paczuszke z nagrodą! Wrzucam fotki
wszystko drewexu, pościel dwustronna
ale czad:-):-):-):-)
Katik - Poluniowe królestwo wymiata, pewnie bedzie zachwycona

Które z Oriflame z parabenami??
Cały magazyn w biurze przeglądałam ostatnio i w żadnym, który mam na stanie parabenów nie było![]()
wiekszosc odzywek do włosów, scrub Discaver, sprawdzilam próbki kremow jakie mam pod reka i wszytkie maja parabeny czyli ok 11 szt..... to to co mam pod reka, a strach pomyslec co jeste w reszcie........

kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
mój krem Ziaja na rozstępy MamaiJa też ma parabeny
i czym ja mam się smarować, margaryna??

mój krem Ziaja na rozstępy MamaiJa też ma parabenyi czym ja mam się smarować, margaryna??
hehehe najlepiej jak kupisz krowe mleczna alboi nie... zasadzisz trawe na ekolog ziemi, kupisz krowe mleczna, bedziesz miala mleczko, ubijesz sobie masla i dopiero sie nasmarujesz, bo w kupnej margaryn ie to tez nie wiedomo co jest

ja nie daje sie zwariowac;-)
dobra nadrobiłam.
Dziewczyny piękne zakupy. Same ślicznośći.
Katik pokoik przecudowny!!!!!!!!!!!!!
ten kubuś, sama bym tam się wprowadziła
także uważaj żebyś za kilka dni nie znalazła dzikiego lokatora...
Aniam mam taki sam pajac z lumpka z kłapouchym
No wiem właśnie, mamy dzisiaj mierzyć bagażnik i się zobaczy, Bartatina nie ma skrętnych kół z tego co wiem i odpada.
A to moje zakupy sobotnie. Nie mam tylko zdjęcia wanienki.
Dziewczyny piękne zakupy. Same ślicznośći.
Katik pokoik przecudowny!!!!!!!!!!!!!

Aniam mam taki sam pajac z lumpka z kłapouchym

Akaata my ten wózio prawie kupiliśmy, tylko okazało się,że nie zmieści mi się do auta, stelaż ma 104 cm więc jest o 24 cm szerszy po złożeniu niż Jedo Bartatina i chyba o 15cm szerszy niż x-lander. A tak chciałam ten wózio. Teraz to nie wiem jaki wybierzemy.
No wiem właśnie, mamy dzisiaj mierzyć bagażnik i się zobaczy, Bartatina nie ma skrętnych kół z tego co wiem i odpada.
A to moje zakupy sobotnie. Nie mam tylko zdjęcia wanienki.
Załączniki
-
DSC09954.jpg29,3 KB · Wyświetleń: 53
-
DSC09953.jpg27,5 KB · Wyświetleń: 55
-
DSC09995.jpg15,4 KB · Wyświetleń: 53
-
DSC09998.jpg18,4 KB · Wyświetleń: 51
-
DSC09956.jpg16,9 KB · Wyświetleń: 62
-