reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dieta naszych Maluszków

patrzcie jakie fajne flipsy kukurydzine znalazlam - takie długie pałki
i duzo lepiej sie Damianowi je takie bo te male to w reku rozgniata
ja też kupuję takie długie pałki kukurydziane bezglutenowe, u nas w carefourze są za ok 1 zł,
a co do obiadków to ja też sama czasami gotuję ale nie zawsze, ostatni też indyka gotowałam z warzywami - marchew, pietruszka, ziemniak i buraczek, dodałam do tego żółtko i kaszę mannę i wszystko razem zmiksowałam i wyszły nam z tego 3 słoiczki, jedne z buraczkiem, a dwa bez:tak::tak::tak:

reklama
pierwszy raz je wlasnie zobaczylam w carefurze szukalam flipsow i trafilam na te palki sa super,ale jak jestem gdzies w unnym sklepie np auchan czy real czy jakims osiedlowym to nigdzie nie ma takich dlatego wczesniej o nich niewiedzialam :sorry:

Ja tez kupiłam małemu te pałki kukurydziane,ale u nas sie nie sprawdzaja bo Alan je od razu dzieli na dwa lub trzy,nastepnym razem dostanie zwykłe,szkudnik mały:-)a jak mu zostaje mały kawałeczek w raczce to sobie otwiera raczke bierze paluszkami od drugiej i całego zjada :-)

te pałki są fajne i u nas właśnie sprawdzają się najlepiej jak my jjemy obiad, bo małej język w dupcie ucieka jak my coś wcianmy a ona tylko patrzy więc aby nie było jej smutno to zawsze takiego flipsa albo dwa dostanie i ona jest zadowolona i my możemy spokojnie zjeść swój obiadek :-):-):-)

a u nas nogdzie nie ma tych pałek, musze sie przejechac do kalisza, do Carrefoura po zapasy, bo Filip jak widzie te chrupki , to az sie trzesie

a u nas nogdzie nie ma tych pałek, musze sie przejechac do kalisza, do Carrefoura po zapasy, bo Filip jak widzie te chrupki , to az sie trzesie

Też ym sie tam przejechała.
W sobote przejeżdałam przez KALISZ:-).
TOM jak ma jechac do jakis dużych sklepów to białej goraczki dostaje:eek:!
Ciekawe czemu ....:crazy:

Justyś to mogliscie na kawe wpasc , bo ja mam 48 km do kalisza od strony Poznania:tak:

HE,he nastepnym razem wjedziemy!;-)
A my na TUREK ,czyli NA KOŁO jechali!!
A w KALISZu prawko zdawałam ,więc go troche poznałam!!:-)
A byliście w GOŁCHOWIE !!??
pewnie tak .

A u nas te chrupasy sa w spożywczaku!!:-)

Ja tez prawko w Kaliszu zdawałam ,:-):-) oj nameczyłam sie trochę,ale teraz to pikus, hehehe
przez Gołuchów zawsze jedziemy do Kalisza, tam takie leśne panienki stoją:tak:, eeeeehh i żubry są. Byliśmy, ale dawno, jak będzie ciepło, latem to z małym sie wybierzemy, może i wy tez z nami?:rofl2::rofl2:

reklama
Ja tez prawko w Kaliszu zdawałam ,:-):-) oj nameczyłam sie trochę,ale teraz to pikus, hehehe
przez Gołuchów zawsze jedziemy do Kalisza, tam takie leśne panienki stoją:tak:, eeeeehh i żubry są. Byliśmy, ale dawno, jak będzie ciepło, latem to z małym sie wybierzemy, może i wy tez z nami?:rofl2::rofl2:

TAK ,tak!!
FAJNIUSIO tam jest!!
Nawet gdzies w koszu NA ŚMIECI leża osrane gacie Karola!!:-D:-D:-D:-D
Byliśmy tam w sierpniu jakoś.

A PANIENEK nie widziałam!!!:-):-):-)

Do góry