Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No wlasnie nie wiem czemu akurat ten srodek jej zapisal bo m byl wczoraj z nia sam u pediatryA&E a moze po prostu teń środek jest skuteczny i niekoniecznie musi oznaczać astmę?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie nie wiem czemu akurat ten srodek jej zapisal bo m byl wczoraj z nia sam u pediatryA&E a moze po prostu teń środek jest skuteczny i niekoniecznie musi oznaczać astmę?
jest smiesznie jestPati teraz zobaczyłam.....eee fajnie osbie wygladasz....co tam niby śmiesznego ma byćsuper!
no kurcze faceci...mój też raz poszedł z nim do pediatry bo mały wymiotował a ten od razu przpisał antybiotyk w najsilniejszej dawce bo miał zapalenie ucha.....co się po dwóch dniach okazało..zapalenia nie ma i nie byłoNo wlasnie nie wiem czemu akurat ten srodek jej zapisal bo m byl wczoraj z nia sam u pediatrymoglam z nim jechac to bym sie odrazu wszystko wypytala
![]()
zaspaliśmy dziś do szkołytak to jest jak się sexi do 2 w nocy
wstaliśmy o 7.10 tzn dzieci nas obudziły
Piotrek biegiem ich odprowadził i zdążyli
za oknem deszcz i ciemno w domu jak w nocyAntek padł mi właśnie na fotelu idę go włożyć do łóżeczka i zaraz wracam
![]()
Julina nie mama Wiki nam dziś mówiła że szła do łazienki siku a jej tata siedział goły na stole w kuchni i stękał a mama klęczała goła i całowała go w siusiaka
ja wiesz Julka może jej się zdawało wiesz może mama Wiki musiała coś tacie pomóc i on sapał bo mu coś robiła no wiesz czasam ludzie spią nadzy i dlatego byli na golasa
Julina swoje mama Wiki to widziała i napewno mama nic mu innego nie robiła nie leczyła nie pomagała tylko całowała i lizała w siusiaka
no więc powiedziałam Julinie że wiesz dorośli czasami różne rzeczy robia a dzieci nawet jak to widzą to nie powinny innym o tym mówić wiesz....
a Julina ja bym nie powiedziała mama wiesz??
ja to dobrze(i próbuje skończyć temat)
a Julka mama a ty nie całujesz Piotra w siusiaka co??
ja no nie
no to dobrze bo siusiaki są do sikania i sexu a nie do całowania no!!!!
no więc pilnujcie co by was dzieci nie przyłapały bo potem cała klasa wie i rodzice pewnie też![]()
witam nowa mame:-)Witam moj partner tez mówi że w domu siedze i nic nie robie a ja sprzątam,gotuje,piore,wychowuje dziecko,robie zakupy i takie tam.Czuje sie nie doceniona,to ze siedze w domu i wychowuje dziecko to moim zdaniem to nie jest nic nie robienie.Pozdrawiam:-(
nie martw sie- to najlepszy sposób na leczenie- nie musi miec astmy- ja nie am, a nieraz miałam inhalatory dla astmatyków przepisaneWitam
Jestem w zlym humorze i nie wyspana
Wczoraj lekarz przepisal Emily inhalacje spayem na astme oskrzelowanic m nie powiedzial ze ma astme ale to po co przepisal jej taki spray na astme
hmmm sama juz nie wiem chyba sie tam dzisiaj przejade i wypytam spac w nocy nie moglam naczytalam sie o tej astmie wczoraj za duzo w internecie i cala noc tylko o tym myslalam.
Duzo rzeczy sie zgadza jak np dlugotrwaly wodnisty katar, dlugotrwale leczenie antybiotykiem bez zmian, dlugotrwala choroba bez goraczki itd sama juz nie wiem meczy mnie to teraz.
Sory ze tylko o sobie ale weny brak![]()
a moze przyjedziesz do mnie na ciacho i kawusie?:-)heh szybko sie przyzwyczaisz
a jedziemy w ktorys dzien do Rybnika na kawusie??