reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie!

ja myślałam, że tu naskrobane, a tu pusto:eek:

my już w domu, dotarliśmy na 21.00, a wyjechaliśµy o 17.00 z W-wy. Normalnie 30 km przez 1,5 h. Korki w W-wie są masakryczne. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tylko to mnie tam dobija, bo poza tym jest ok.

Hubert mnie obudził o 6.00 jak zwykle zresztą. Ale takie ładne słoneczko mamy, że zasiadłam do komputera z kawką, a małego wygoniłam do zabawek:-p:rofl2:

musimy pójść później na pocztę wysłać paczkę, i na spacerek, tak ładnie na dworze.:tak:

obiadu nie gotuje, bo mama mi zrobiła wczoraj (chciała sobie zrobić wolne to spała u nas). Przyjeżdżamy, a tu obiad zrobiony, ciasto upieczone. :-)

miłego dnia lasencje:-)

:ninja2:

Fajnie tak wrócić i zastać w domku gotowy obiadek, a jeszcze ciacho:tak::tak::tak::-):-):-) To masz dziś dzień laby i odpoczynku:tak::tak::tak: i słusznie trzeba wykorzystać tę prawie wiosenną pogodę:tak::tak::tak::tak:Ja obiadek też mam gotowy, bo imprezowego jedzenia dostaliśmy:-D i dopiero jutro będę kombinować, co zjemy....a spacerek będzie na balkonie;-);-);-)
:ninja2:
anet15 zazdroszczę Ci tych zdolności manualnych :tak::tak::tak:
majowa_m napisz coś więcej o sobie.

reklama
Witajcie my niedawno wstałysmy, bo dzisiaj Jula zrobila sobie dwugodzinną przerwę w nocy:-p:-p:-pa ja nie mogłam spać nie wiem dlaczego:szok::szok::szok:
Za oknem piękne słoneczko i cieplutko więc jemy śniadanko i zmykamy na spacerek wdychac świeże powietrze:tak::tak::tak::tak:

Anaconda
o której idziecie do reala???

Maltanka
super że już wróciliście, wczoraj spacerowałyśmy koło Ciebie...

maltanka to dobrze że szczęśliwie wróciliście. A Hubert śpi Wam w samochodzie w czasie podróży?

a różnie z tym bywa. Zazwyczaj chcę trafić w porę jego drzemki, ale w sobotę np. przespał mi się w dzień, to w samochodzie nie spał. Odkąd ma nowy fotelik, więcej widzi, i nie denerwuje się. Ale jak wracaliśmy mimo, że spał mi w dzień 2 godz. to usnął mi jakieś 100 km przed LBN.

Witajcie Lubelskie mamy.

witam nową mamę.:tak:

Do reala wybieramy sie w czwartek bo pampersy i mleczko bedzie w promocji:-D:-D:-Dale może gdzieś po drodze was spotkamy

właśnie widziałm gazetkę. :-)

my byliśmy już na dworku troszkę, położyłam teraz małego spać, ale słyszę jeszcze się bawi, pewnie znudzi się i i tak uśpięgo na rękach:nerd:

Witajcie
Ja niedawo wstałam, bo w nocy czytałam do 2:30 :eek:
Piekna pogoda, trzeba sie wybrac na spacerek:tak::tak:
Maltaka ale jestes dzielna, zeby tak rano na spacerek isc :-) podziwiam:tak::tak:
Anet zalaz postaram sie sklecic co Ciebie PW:rofl2: :-)

Kurcze a moja panna od kilku dni wcale jesc nie chce rano....:-(....myslalam ze to przez ta chorobe,no ale teraz juz tylko troche kaszle(chociaz temperatura dalej 37)....a dzis to juz zaczelam sie niepokoic,bo jak zjadla ostatnio o 3 w nocy tak ok 9 cuchnela cycia troszke,nawet bardzo malo i tak do tej pory nie chce:no:,juz sie wyspala i dalej nie.....moze kaszi jej zrobie,albo obiadek dam,bo zwariuje dzis.....wrr....a cycie to mi pekna zaraz:szok:

Senio,czekam na wiadomosc:happy:

reklama
Do góry