SylusiaSW
Kochająca:)
Witajcie dwupaczki:-)
Ja z małą popisze bo wisi mi u cyśka i podgryza jak cholerka...Maltan prawie cały skończony
! no nie łatwe to!
Widziałam że nasza koza sie też pospieszyła...ha ha a miała układ z Hanulą!
Macie fajny temat...sexxxxxxxx, - to radze poużywać teraz bo potem bedzie troszkę przerwy
!
Poczytam jeszcze troszeczkę i lecę wieszać pranko bo zaraz moja starsza wróci z zoo i nie bede miała wogóle czasu!
Trzymajcie sie kochane!
Ja z małą popisze bo wisi mi u cyśka i podgryza jak cholerka...Maltan prawie cały skończony
! no nie łatwe to!Widziałam że nasza koza sie też pospieszyła...ha ha a miała układ z Hanulą!
Macie fajny temat...sexxxxxxxx, - to radze poużywać teraz bo potem bedzie troszkę przerwy
!Poczytam jeszcze troszeczkę i lecę wieszać pranko bo zaraz moja starsza wróci z zoo i nie bede miała wogóle czasu!
Trzymajcie sie kochane!

, tym bardziej , jak ma się świadomosć, ża można to samemu zrobić. Jestem za pomocą ale w umiarze:-) Troche prywatności każdy potrzebuje. Nas od ślubu moja mama ciągle na obiady zapraszała, nie mogliśmy sie nacieszyć własnym mieszkaniem, bo po pracy jeździliśmy do niej. Czasami marzyłam, by samemu coś ugotować. Teraz na L4 mam pole do popisu:-), już tak często do niej nie jeździmy