reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Witam po dłuższej przerwie!
Nie było mnie, bo mam tyle pracy, że po prostu nie włączam BB, które jest cudowne, ale potem korci, żeby wejść jeszcze raz, poczytać, odpowiedzieć.... Jeszcze niania zachorowała, teraz mam zastępstwo, ale i tak pracuję też po nocach..... achhh kiedy ja odpocznę!

Pozdrawiam nowe mamusie!

Mili, niestety nie znam tamtej częsci miasta, nie pomogę z placami zabaw :-(

Roxeen, mam nadzieję, że to jednak nie skaza, współczuję!

Aniula, zaglądasz tu czasem? Czy my się jeszcze zdążymy spotkać w tym naszym przedszkolu przed wakacjami? ;-)

reklama
złapany na gorącym uczynku

ps dziś konczymy kalendarzowy miesiąc :rofl2:

Załączniki

• smich.jpg
    smich.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 44
  • smieszek.jpg
    smieszek.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 79
karmie piersia i modyfikowanym ( dostaje raz dziennie jesli jest z tesciowa a ja jestem na uczelni - bo odciagac póki co nie moge jeszcze odciągac - azlewam się mlekiem i nie chce zwiększac laktacji :eek: )

a objawy - chrosteczki wylazły na całym pyszczolku :wściekła/y: za uszami i w zgieciach łokci :wściekła/y:

jest jeszcze druga opcja ze to alergia na cytrusy - bo sobie pozwoliłam na mandarynkę :angry:

Roxeen nie wiem czy Boo może mieć to samo co mój Niki mniej więcej 1 m-c po urodzeniu. Dostał pryszczy na twarzy i nie były to potówki. Lekarz nie wiedział co to jest choć próbował "GDYBAĆ". Dał do smarowania maść do oczu, która nic nie dała. Powiedział że to może być skaza i zalecił mi dietę. Natomiast położna kazała kąpać w Kalii permanganas i to być może pomogło bo pryszcze zaczeły znikać po 2-3 tygodniach. Tak więc życzę Boo żeby nie miał skazy!!!

roxeen już kiedyś to pisałam, że podobno ok. 1-go miesiąca u większości dzieci pojawia się wysypka, która sama znika i nie jest skazą :-) miejmy nadzieję, że u Was to właśnie to :-)
tak na szybko znalazłam: [ame=http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=79045]wysypka u niemowlaka - Forum Wizaz.pl[/ame] :-)
Boo cudowny :-)

tak na marginesie, witam z Piły :-p

ojć i piszę post pod postem :sorry: w ciągu kilku ostatnich godzin jestem najaktywniejszą pilanką :laugh2:
bredzelek dzięki za relację z basenu, może namówię M. i też się wybierzemy :tak:
Mili witaj :-)
roxeen gratulacje z okazji zakończenia sesji i z okazji pierwszych uśmiechów :-)
u nas pierwszy świadomy uśmiech pojawił się ok 5-go tygodnia :-)

Ostatnia edycja:
Witam Dziewczyny

Ja tylko wpadłam zameldować że domowymi sposobami choroba nie chciała mnie opuścić. Biorę antybiotyki i mam nadzieję że już niedługo się podniosę:tak:

A Wczoraj Nikoś puścił się i zrobił sam kilka kroków:tak::tak: Aż się popłakałam ze wzruszenia!!
Teraz tylko patrzeć jak ruszy żądny przygód;-)

pozdrawiam i miłej niedzieli
Brawo dla Nikosia!!!! i zdrówka dla Ciebie:tak::tak:
A ja mam pytanko z innej beczki.Wiecie może gdzie w okolicy ul.Okólnej jest jakiś fajny plac zabaw? Bo my wynajmujemy tu mieszkanko od niedawna i póki co znalazłyśmy tylko jeden plac zabaw,ale jest beznadziejny,brudny i zarośnięty :eek:.Może mi coś podpowiecie? ;-)
Aaaaaaaaa a gdzie dokładnie mieszkasz:-p:-p bo ja też z Okólnej:rofl2::rofl2: niestety w naszych okolicach ciężko o plac zabaw bo mój podwórkowy w remoncie:sorry: jest taki mini drewniany przy komuny paryskiej i w szkole podst na boisku typu huśtawki itp:tak::tak: A najlepiej to na wyspe:-p
karmie piersia i modyfikowanym ( dostaje raz dziennie jesli jest z tesciowa a ja jestem na uczelni - bo odciagac póki co nie moge jeszcze odciągac - azlewam się mlekiem i nie chce zwiększac laktacji :eek: )

a objawy - chrosteczki wylazły na całym pyszczolku :wściekła/y: za uszami i w zgieciach łokci :wściekła/y:

jest jeszcze druga opcja ze to alergia na cytrusy - bo sobie pozwoliłam na mandarynkę :angry:
Mi sie wydaje ze moze to byc reakcja na mandarynkę ale warto skonsultowac:tak:
złapany na gorącym uczynku

ps dziś konczymy kalendarzowy miesiąc :rofl2:
bomba!!!!!

Witam u nas stare nudy:-p:-p:-p

ojć i piszę post pod postem :sorry: w ciągu kilku ostatnich godzin jestem najaktywniejszą pilanką :laugh2:
bredzelek dzięki za relację z basenu, może namówię M. i też się wybierzemy :tak:

W sobotę ma być wyjazd z instruktorką na basen, chętne osoby spotykają się pod Św. Rodziną o 14,30. Im więcej osób tym lepiej bo się mniej płaci za basen. Koszty to tylko dojazd własnym autem i bilet na basen. Ja jeszcze nie byłam na tego typu wyjeździe. Jednak zachęcam:tak::tak: Będę dzwonić do nich w piątek czy wyjazd jest aktualny

No a poza tym wokół pełno błota i mokro, teraz jakiś kajak się by nadał;-);-) Ja dziś czuję się lepiej, choć antybiotyki do niedzieli muszę łykać:hmm:

Jednak siłę muszę zdobyć na dalsze zrzucanie KG bo za 8 kg Mężuś obiecał mi jakieś niespodziewajki :-):-)

Witam dziewczyny
roxeen to drugie zdjęcie Boo jest zabujczo słodkie :-)
bredzelek ja bym sie z chęcią na taki basen wybrała z Julią jednak juz na tą sobotę mamy plany....No i superaśnie ze ze zdrówkiem lepiej i ze mąż taką nispodziwajke szykuje zawsze to jakaś motywacja do działania :-)
Ja prawie od urodzenia w Pile mieszkam ale na ulicach to sie nie znam.... znam może z 10...... A gdzie ta Okólna? Ja jestem z Domańskiego....
No a poza tym to u Nas też nudy mała ma 2 trzonowce i dośc dobrze zniosła ich wyrzynanie, nauczyła sie nowego słowa "nie" i uparcie je powtarza przy każdej okazji jakby sie bała ze zapomni.....

reklama
Bredzelek moim maluszkom było za zimno więc raczej ja nie skorzystam:sorry::sorry::sorry: tatusiowe zmarźluchy:-D:-D

Kropka Okólna to oś Zamość wiesz gdzie jest Ludowa?, Rossevelta? Kościół Św. Antoniego:-p:-p to te okolice;-);-)
Ja to rodowita pilanka nawet tu urodzone:rofl2::rofl2::rofl2:
Gratki kolejnych zębolków;-)

Do góry