reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Lolitka,
Święta matko co się stało??? boni Lolitka uważajcie na siębie, jeszcze takich sensacjii wam i nam tutaj brakuje:wściekła/y: dobrze się czujesz, nie jest ci słaabo? co z mężem a po co to wdychał, usnął czy jak?? no zdenerwowałam się bardzo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie potrzebne oj nie potrzebne takie historie. mysle że na komóreczki to nie wpłynęło ale na plemniczki. najgorszy ten stres!! a to w domu się stało??

facet ma rodzine tylko okazało się że to niezła mentha z niego:(
miałam mu odpuścić ale dziś się dowiedziałam, że gadał coś na spotkaniu asystentów odnośnie mojej osoby więc się zeźliłam na niego i jadę jutro do pracy do związków zawodowych i do naczelnego dyrektora zobaczymy co powiedzą. Ciekawa jestem czy mnie zleją czy wezmą się za gamonia

Marchewka, to ci się trafił dureń szef:angry: idiota:angry:napewno możesz mu jakoś zaszkodzić tylko czy to ci potrzebne jako dodatkowy stres przy staraniu

reklama
a ja sie melduje z 1szego scana
5 ladnych pecherzykow od 11 do 14mm, reszta maluszki. bedziem czekac zeby maluszki zaczely rosnac. ostatnio maluszki zaeczely rosnac od 10 dnia stymulki dopiero wiec chyba i teraz troche podgonia
endo 8mm wiec bedzie ladne do punkcji
Hejka Lolitko dobry wynik pewnie do punkcji jeszcze kilka pęcherzyków dojdzie, będę trzymać kciuki;-)A z tym duszeniem kiepska historia ale miejmy nadzieję że jednak że na Ciebie nie wpłynie wcale a na pływaczki wcale albo w mini mini stopniu. Trzeba myśleć pozytywnie.
Kochana jak myślisz od transferu minął dziś 15dzień czy mogę już zrobić sikańca żeby zobzczyć te dwie kreseczki czy lepiej nie , bo jak nie wyjdzie to się zestresuje, i bede sie wkurzać czemu nie wyszedł skoro betka ok
Generalnie brzusio mnie momentami pobolewa i shizuję;-)
Mężuś wrócił wiec ide się przywitać i wypić razem herbatkę

cześć dziewczynki;-)
Aga, Natka, Ewelinka jak tam u was samopoczucie??
Cześć Dorcia moje samopoczucie nawet nieżle, jeszcze chyba do końca nie dowierzam że się udało:tak:Troche brzusio pobolewa czasem i wpadam w shize, ale generalnie jest oki, za dużo staram sie nie myśleć i nie mam na to czasu bo już za kilka dni obrona, wiec to mi siedzi w głowie, ale mam nadzieję będzie oki:tak:

marchewka81 Dziewczyny mam problem. Pracodawca ma pretensje do mnie pisze:
Marcheweczko [/B]współczuję , ja na szczęście nie jestem w takiej sytuacji. Swoja drogą burak jeden , wkurzają mnie takie barany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I niech ten system wprowadza a co Ciebie to a ty teraz zamierzasz wprowadzić do swojego życia fasolkę :tak::tak::tak:nie tylko praca jest najwazniejsza!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lolitka
Kochana uważaj na siebie. Co tam takiego wam się przydarzyło?

Aga
jak betka jest >5, w niektórych przypadkach >25 to nie ma ...... we wsi, dwie kreski muszą wyjść, a skoro u ciebie gin potwierzdił już betkę 180, to nie masz się czym martwić.

Kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gdzie jesteś?

Marchewka
powiedz swojemu szefowi żeby cię w posladki pocałował:) W chwili obecnej, nawet gdyby cię zwolnił, a ty zajdziesz w ciążę to musi cię przywrócić do pracy. Kut...... jeden:):):):):):):) Postrasz ich trochę - prasa, telewizja, że ich do sądu podasz, zawsze można to podciągnąć pod dyskryminację, ewentualnie mobbing. Coś się wymyśli. W razie czego daj znać mam kumpele w prasie, chętnie podejmie temat:)

dziękuję wam bardzio:-)
jutro jadę do związków zawodowych i będą w mojej sprawie interweniować u dyrektora naczelnego. Jak to nie będzie skutkować to podam go do sądu pracy.
Nie wpłynie ten stres na mnie bo zrobia to za mnie związki zawodowe a należę do jednego z największych w Polsce -S....:-)

A ja chyba dzisiaj dostałam @. Chociaż kto to wie, już sama nie wiem co jest @ a co nie. W końcu to od 28 stycznia cały czas coś ze mnie leci:)

Aga

15dpt to juz mozna sikac...ale po co Ty masz sikac skoro mialas juz bete?????

Moje dymy sie w domu zdarzyly.... za dluga historia by opowiadac, ale tak - zdarzylo sie to w nocy, i jak Moj sie zerwal to walczyl z tymi dymami pare godzin zanim ja sie nawet obudzilam...wiec to jego najbardziej dotknelo
Nic sie w domu nie stalo - tylko sztynk idzie od tego smrodu...wsio popralismy wczoraj, juz dzisiaj troche lepiej

Lolitko i Ewelinko
Kochane wiem że to może głupie , ale tak bym chciała zobaczyć na sikańcu dwie kreseczki:-)tak tylko dla siebie poprostu:tak:wiem że betka wysoka i ciąża jest i cieszę sie ale tak mi się zawsze marzyło zobaczyć te dwie kreseczki to jeśli już można to może zrobie teściorka któregoś dnia tylko musze go najpierw zakupić:-)
Miłego dzionka dziewczynki buziaki

Lolitko i Ewelinko
Kochane wiem że to może głupie , ale tak bym chciała zobaczyć na sikańcu dwie kreseczki:-)tak tylko dla siebie poprostu:tak:wiem że betka wysoka i ciąża jest i cieszę sie ale tak mi się zawsze marzyło zobaczyć te dwie kreseczki to jeśli już można to może zrobie teściorka któregoś dnia tylko musze go najpierw zakupić:-)
Miłego dzionka dziewczynki buziaki

Zrob sobie fotke tych dwoch kreseczek i dla malucha do albumu :) Ja tak zrobie- o ile kiedys te 2 krechy zobacze :(

betabeta

zepsuło mi się gg więc musiałam założyć nowe konto. to jest nr: 20796898
pozdrawiam

OKi, zapisze sobie od razu.
Jak sie udalo w zwiazkach? daj szefowi popalic!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
U mnie w pracy też nic nie wiedzą. Więc wiję sie jak piskorz aby połączyć pracę, wizyty, usg ...Ale po transferze to biorę sobie urlopik :)

Do góry