batonik24 trzymam kciuki za twoja betke. a ile ci sie juz spoznia@?
wcale mi się nie spóźnia jeszcze jakieś 10 dni do @

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
batonik24 trzymam kciuki za twoja betke. a ile ci sie juz spoznia@?
jakies inne samopoczucie?? kiedy owulka byla????ile razy i jak czesto przytulanki przed czy po owolce?wcale mi się nie spóźnia jeszcze jakieś 10 dni do @![]()
jakies inne samopoczucie?? kiedy owulka byla????ile razy i jak czesto przytulanki przed czy po owolce?[/QUO
owulka powinna być 17 dc ale wydaje mi się że była wcześniej ze względu na śluz dziś mamy 20 dc, przytulanka ostro były prowadzone przez cały tydzień czyli od 12 dc do 18 dc ale od 3 dni czuję dykomfort lewego janika tak jakby coś tak blokowało i czuję go inaczej niż prawyshiza
![]()
;-)grunt to pozytywne myślenie ;-) czasem nawet tylko ono jest potrzebne no nie![]()
pewnie, że tak ;-):-) ja też co cykl to prawie wszystkie objawy ciąży mam, a @ i tak przyłazi...
![]()
no wiec tak od 12 do 18 imprezowaliscie na syneczka a ze czesto to tym bardziej facet zaskoczyl he he jesli do okresu masz jeszcze 10 dni to super zrob tesciora w dniu okresy jak przyjdzie czy nie.jakies inne samopoczucie?? kiedy owulka byla????ile razy i jak czesto przytulanki przed czy po owolce?[/QUO
owulka powinna być 17 dc ale wydaje mi się że była wcześniej ze względu na śluz dziś mamy 20 dc, przytulanka ostro były prowadzone przez cały tydzień czyli od 12 dc do 18 dc ale od 3 dni czuję dykomfort lewego janika tak jakby coś tak blokowało i czuję go inaczej niż prawyshiza
![]()
A ostatnia miesiaczka kiedy byla w tamtym miesiacu jaka data?
no wiec tak od 12 do 18 imprezowaliscie na syneczka a ze czesto to tym bardziej facet zaskoczyl he he jesli do okresu masz jeszcze 10 dni to super zrob tesciora w dniu okresy jak przyjdzie czy nie.
A ostatnia miesiaczka kiedy byla w tamtym miesiacu jaka data?
04.02.2010 teraz powinna przyjść 05.03.2010szmat czasu
Witam wieczorową porą, streszcie mi w skrócie co się zdażyło przez te dwa dni co nie zaglądałam. Czy ja dobrze widzę że nasza koleżanka svesonka jest w ciąży? czy to żart? Kiedy robiłaś testa?