reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dzięki za słowa pocieszenia..rzeczywiscie droga do pracy była okropna, nawet łezki poleciały, ale sie rozkręciłąm i trochę mi lepiej jest...

walczcie Dziewczyny z tymi długimi cyklami bo to dosłownie sado jest...ja dzis amm 36 dc pierwszy w zyciu i dostałam na wywołanie 3x dzennie po 3 tabletki ( tak by jak najszybciej przyjąć 140mg) duphastony i potem do @ po 1, 3 razy dzinnie...koniecznie nich lekarz Wam wyreguluje cykle...już tera zrozumiem jakie to straszne to czekanie...:wściekła/y:

Tak Maćku podoółowałam sie i zaraz zmykam na basen....zajrzałam do Was byście nie pomyślały, ze Was unikam;-)

A co do luteiny czy duphastonu to jak weźmiesz za szybko...czyli przed owulacja to zablokijesz owulkę i nici z fasoliny...

hej głowa do góry...każda inaczej reeaguje i inne ma objawy...

i tego właśnie zyczę...zeby fasolka już rosła w Tobie

Nie raz trzeba wypłakać wszystkie smutki i żale wtedy jest lżej na sercu!!

reklama
Svensonka coś dla Ciebie wyczytałam żebyś się już tak nie martwiła mocno

cyt: średnica pęcherzyka powiększa się średnio o 1 mm na dobę (przynajmniej o 0,6 mm). Echo zarodka najczęściej widać w pęcherzyku o średnicy 10-25 mm. :nerd:

czytam te zaległe strony i dzisiaj naszła mnie refleksja, że duzo tak ogólnie dziewczyn nawet tutaj zachodzi w ciążę-to oczywiście dobrze- ale ja tu chyba nie pasuję bo mi jakos to nie wychodzi:-:)-:)-(

tak od piątku wieczorem ...po becie;-) i narazie to czekam na @ ...:-(
na razie nic się nie dzieje szczególnego u mnie...pewnie wyrówna mi wszystko w nowym cyklu, wraz z nowymo nadziejami;-)

Na kiedy masz wizytę u gin?;-)
Widzisz zrobiłam się straszny tchórz i nie dzwoniłam jeszcze.A jak zaparzyłaś te ziółka to tez Tobie wyszło tak ok 3 litry naparu?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czytam te zaległe strony i dzisiaj naszła mnie refleksja, że duzo tak ogólnie dziewczyn nawet tutaj zachodzi w ciążę-to oczywiście dobrze- ale ja tu chyba nie pasuję bo mi jakos to nie wychodzi:-:)-:)-(

witam w klubie złych myśli...ja też dzisiaj słabe samopoczucie...ale działąm coś zeby zajsć...lopop kiedy na wizytę idziesz?;-)

już mam plan :-D:tak:

jeśli pójdę na betkę 27 czyli w sobotę to teoretycznie będzie 10 dni od owulacji i wtedy będę się modlić o ....

cyt:
NORMY DLA PIERWSZYCH DNI PO OWULACJI (DPO-dni po owulacji)
Dni po owulacji Zakres hCG inmIU/ml
10 DPO —- 5 - 50

witam w klubie złych myśli...ja też dzisiaj słabe samopoczucie...ale działąm coś zeby zajsć...lopop kiedy na wizytę idziesz?;-)
w czwartek ide na prl.
Z tą ginką to nie wiem chcę wziąść jeszcze inny adres od podobno super babki więc jak odbiore wynik to bedę działać:-(chociaż jestem trochę zrezygnowana

w czwartek ide na prl.
Z tą ginką to nie wiem chcę wziąść jeszcze inny adres od podobno super babki więc jak odbiore wynik to bedę działać:-(chociaż jestem trochę zrezygnowana

nie dołujcie się dziewczyny, pomyślcie sobie że patrzą na Was Wasze małe aniołki z góry i dlatego nie przychodzą bo nie chcą mieć takich smutnych mam :happy:

Widzisz zrobiłam się straszny tchórz i nie dzwoniłam jeszcze.A jak zaparzyłaś te ziółka to tez Tobie wyszło tak ok 3 litry naparu?
ja piję 1 więc z łyzki zaparzam ok 1 szklanki i "moczę" to 3 h podgrzewam i piję...do pracy zabieram 1 porcję zaprzona w kubku turystycznym i termoc wrzątku, dolewam wodę i parzę kolejną porcje...ostatnia parzę w domu...

jak wymieszałam wszystkie ziółka to wyszło mi ok 3 litrów suszu...

nie chce być natrętna, ale jak nie wybierzesz sie do gina to moze będziesz jeszcze długo czekać (moze, bo to nie mówione) ale być moze coś nie gra z Twoimi hormonami...lopop jurto za telefon i dzwoń...jesteś przed owu, moze ją jeszcze ocenic...

nie dołujcie się dziewczyny, pomyślcie sobie że patrzą na Was Wasze małe aniołki z góry i dlatego nie przychodzą bo nie chcą mieć takich smutnych mam :happy:
;-)to tylko dzisiaj i wczoraj...

reklama
ja piję 1 więc z łyzki zapażam ok 1 szklanki i "moczę" to 3 h podgrzewam i piję...do pracy zabieram 1 porcję zaprzona w kubku turystycznym i termoc wrzątku, dolewam wodę i parzę kolejną porcje...ostatnia parzę w domu...

jak wymieszałam wszystkie ziółka to wyszło mi ok 3 litrów suszu...

nie chce być natrętna, ale jak nie wybierzesz sie do gina to moze będziesz jeszcze długo czekać (moze, bo to nie mówione) ale być moze coś nie gra z Twoimi hormonami...lopop jurto za telefon i dzwoń...jesteś przed owu, moze ją jeszcze ocenic...
Ja wiem dobrze mówisz, mój M też chodzi i warczy za mną że już długo nie byłam,a które ziółka pijesz? I przez jaki długi okres czasu do owulki?

Aż sie popłakałam jak to przeczytałam:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::eek::eek::eek::sorry::sorry::sorry::sorry:

Do góry