reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jak coś to niektóre dziewczyny u mnie zamawiają na takiej zasadze jak na allegro :) dobra kobitki ja spadam bo musze do domu leciec po śruboktęt i spowrotem do pracy żeby mężuś mi rowerek skręcił bo jutro w delegacje wyjeżdża i nie będzie miał kiedy dziś już chyba mi się nie uda przyść więc do jutra :):)

Miałam podobnie
agnieszka, pytałam jak to jest z tym minusem?
jak wcisnę plusa i będzie munus to co to znaczy?

W prawym dolnym roku jest plus(+)kliknij na niego a zrobi się czerwony i zmieni na minusa i tak zaznacz każdego posta na którego chcesz odpowiedzieć następnie kliknij na odpowiedz i odpowiadasz na każdego posta:)

dziewuszyska paskudne! nawet nie zauwazylyscie ze mnie nie ma caly dzien... a ja mam same problemy dzis... najpeirw od wczoraj w nocy do dzis poludnia z kontem ksiegarni internetowej, jakies podejrzane rzeczy tam sie dzieja i boje sie gdzies gleboko w duchu czy mi z konta nie kradna kasy , a drugie to: to ze porazil mnie dzis prad.... tylko dotknelam pieca... panika, afera
przyjechal o 16 elektryk i wyszlo szydlo z worka. wczesniej polak elektryk zrobil nam maniane. od kazdego aparatu : pralka, piec, plyta elektrtczna, zmywarka powinien isc oddzielny kabel dio ggnaizka, grubosci palca. A on wszystko do jednego gniazka, cienkie kabelki ... i najlepsze: wisienka na otrciku : gnaizko nie jest uziemmione!!!!!
sa wnim 3 maszyny podlaczone bardzo silne!!!! wilgoc kuchni to nie to samo co salon... i ejszze nieuziemione... paranoja
facet powiedzial mi ze zyjemy na bombie...
jutro o 9 przychodzi nowy elektryk i bed emiala 2 dni roboty w kuchni...
a tamtego za lachmany biore, ma oddac 3000 euro bo jak nie to zglosze sprawe, ze zagrozenie zycian i jeszcze mu forme zamkna... mowie wam juz nie mam na nic dzis sily... bogu dzieki fred mi pomaga i dzowni co chwile choc jest w stockholmie...

reklama
hey dziewczyny staramy sie o dzidzie i okres spoznia mi sie 2 tyg wiec zrobiłam badanie na BHCG i wyszło ze mam go 296.10 czy jestem w ciązy? prosze o pomoc i pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry