lo matko i corko-chwile mnie nie bylo a tu 5 stron!!!!!!!!!!!! PYSIA-piekny suwaczek

JOSEPHINE i AGNIESZKA-jest mi przykro:-(ja zawsze rano jak pisze to pamietam o Was wszystkich,ale chyba tego nikt nie zauwaza

nie,no zartuje. pewnie zauwazacie tylko jak sie czyta tyle postow na raz to potem sie czesc zapomina

AGNIESZKA-moze gdzies kolo Ciebie bocian juz lata

a masz jakies ewentualne objawy ciazy czy jedynie @ sie spoznia-moze to przez przestawienie godzin pracy bo wstajesz w sumie w srodku nocy i organizm odreagowuje w ten sposob...

JOSEPHINE-szarp sie z gosciem o kase bo jest o co i do tego o Wasze bezpieczenstwo chodzi. GRATULUJE NOWEJ MAMUSI PYZUNI-zycze spokojnej ciazy i bezpiecznego finalu

i co ja sie pojawilam to laski pouciekaly;(
Kochane jestem w koncu....mam nadzieje, ze jeszcze mnie ktos pamieta:-

no:
Nie bylo mnie caly tydzien, ale nie mialam czasu wpasc. Wzielam sie za siebie, cwicze i trzymam diete

A co do dzidzi to naszly mnie watpliwosci, czy w naszej kawalerce bedzie miejsce dla malego szkrabka. Ale z drugiej strony, taka decyzje mozna odwlekac z roznych powodow. Jeszcze nie wybralam sie do gina, ale planuje. Mam juz 28 lat, wiec czas troszke goni.
Postaram sie wszystko nadrobic i dowiedziec sie co dzialo sie u Was przez ten tydzien
Buziaki:-)
KAKIK-pamietamy Cie juz nie kokietuj;-)

kochana je tez urodzilam Zuze jak mieszkalismy na kawalerce-co prawda jak Zunia miala 8 m-cy przeprowadzilismy sie do naszego domu w ktorym teraz mieszkamy,ale zaczynalismy od kawalerki i wierz mi da sie to pogodzic
Agnieszka to testuj , zobaczysz wszystko się ułoży i bedzie si - mama05 tez by tak pewno powiedziała

MARYLA-tak dokladnie bym powiedziala

a Agnieszka najpredzej zatestuje przed wyjazdem do Pl-prawda Aga????a kiedy to bedzie-za 2 ,3 tygodnie czy dalej????
MARYLA-TAK,DOKLADNIE TAK BYM POWIEDZIALA!!aAgnieszka zatestuje najpredzej przed wyjazdem do Pl,tak???A KIEDY TO BEDZIE-ZA 2,3 TYGODNIE???
Dziewczyny jestem zestresowana...
Idę umyć synka a potem sama skocze pod prysznic,zajrzę do was za godzinkę
to kochana po co sie stresujesz jeszcze dzidzi zaszkodzisz

;-)dobrze,ze planowaliscie w tym roku a kilka m-cy w ta czy w ta...tyle,ze jesli jestes to urodzisz w 2010 i pewnie nas opuscisz:-(i przejdziesz na inny watek

MAMA99-czytalam te artukuly i juz wszystko jasne

a jak u Ciebie-nadal piersi bola???a poza tym cos jeszcze wskazuje???trzymam kciuki

)))