reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja jak brałam tabletki też było wszystko jak w zegarku ale około 5 miesięcy temu odstawiłam i zawsze były w miarę ok a teraz...no jestem w szoku dziewczyny...

pysia śliczny suwaczek:)
marylka Ja nie chcę testować,nie teraz,poczekam może @ przyjdzie...

reklama
maryla, bo to bb wciąga jak narkotyk :-D
a ja zamierzam rozpocząć staranka od razu po skończeniu anty i mam nadzieję, że będzie dobrze i z łóżka wychodzić nie będziemy :-D dopóki dopóty się nie uda
agnieszka, dziękuję

Cieszę się, że zrozumialaś mnie ;-)
Ja też zawsze tak miałam niedługie odstępy, a teraz jak biorę anty to w ogóle już jak z zegarkiem
a maryla, Ty odstawiłaś już anty czy dopiero masz zamiar?
Yeah, nie chciałam być gorsza i dzięki Agnieszce mam suwaczek swój :)

suwaczek piękny :):) ja mam jeszcze 4 opakowania tabletek wykupione to je wezme i od lipca już niebiore a 23 listopada zaczynam stania - tak będe obchodzić roczek mojego sklepu :) tak to sobie wykombinowała

Ja jak brałam tabletki też było wszystko jak w zegarku ale około 5 miesięcy temu odstawiłam i zawsze były w miarę ok a teraz...no jestem w szoku dziewczyny...

pysia śliczny suwaczek:)
marylka Ja nie chcę testować,nie teraz,poczekam może @ przyjdzie...

no ja wiem że wolała byś jeszcze poczekać troszke z dzidzią ale ja tak zapytałam bo pomyslałam że może warto się upewnić, czy to może za wcześnie jeszcze?? ja trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli :):)

agnieszka
, a to jeszcze teraz nie planowaliście bobaska ?
Staranka planowaliśmy pod koniec wakacji albo chwilę po wakacjach.
suwaczek piękny :):) ja mam jeszcze 4 opakowania tabletek wykupione to je wezme i od lipca już niebiore a 23 listopada zaczynam stania - tak będe obchodzić roczek mojego sklepu :) tak to sobie wykombinowała

no ja wiem że wolała byś jeszcze poczekać troszke z dzidzią ale ja tak zapytałam bo pomyslałam że może warto się upewnić, czy to może za wcześnie jeszcze?? ja trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli :):)

Dziękuję marylka
No roczek sklepu może zapieczętować wtedy fosoleczką:)

Wpadnę do was za godzinkę:)

maryla dzięki ;) i wytrzymasz tyle miesięcy bez tabletek żeby nie postarać się o bobasa? :-)
agnieszka, to mam nadzieję, że to jednak nie ciąża a może i przez stres albo cokolwiek innego Ci się spóźnia. A i ja na Twoim miejscu to bym nie wytrzymała i bym zrobiła test z ciekawości :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia: no ja tez bym na Agnieszki miejscu nie wytrzymała, ale ona jest bardziej opanowana odemnie :):) ja to taki szogun :)
no mam nadzieje że wytrzymam ale pewna nie jestem raz jak robiłam przerwe w tabletkach to 6 m-cy wytrzymałam - z ledwością :) więc jest szansa choc właśnie przeszło mi przez myśl żeby zacząć od początku listopada - no zobaczymy jak to będzie :):) na razie plan jest że za 9 m-cy :):)

lo matko i corko-chwile mnie nie bylo a tu 5 stron!!!!!!!!!!!! PYSIA-piekny suwaczek:tak: JOSEPHINE i AGNIESZKA-jest mi przykro:-(ja zawsze rano jak pisze to pamietam o Was wszystkich,ale chyba tego nikt nie zauwaza:no:nie,no zartuje. pewnie zauwazacie tylko jak sie czyta tyle postow na raz to potem sie czesc zapomina:rofl2: AGNIESZKA-moze gdzies kolo Ciebie bocian juz lata:tak: a masz jakies ewentualne objawy ciazy czy jedynie @ sie spoznia-moze to przez przestawienie godzin pracy bo wstajesz w sumie w srodku nocy i organizm odreagowuje w ten sposob...:sorry:JOSEPHINE-szarp sie z gosciem o kase bo jest o co i do tego o Wasze bezpieczenstwo chodzi. GRATULUJE NOWEJ MAMUSI PYZUNI-zycze spokojnej ciazy i bezpiecznego finalu:tak:i co ja sie pojawilam to laski pouciekaly;(

Kochane jestem w koncu....mam nadzieje, ze jeszcze mnie ktos pamieta:-:)no:

Nie bylo mnie caly tydzien, ale nie mialam czasu wpasc. Wzielam sie za siebie, cwicze i trzymam diete:) A co do dzidzi to naszly mnie watpliwosci, czy w naszej kawalerce bedzie miejsce dla malego szkrabka. Ale z drugiej strony, taka decyzje mozna odwlekac z roznych powodow. Jeszcze nie wybralam sie do gina, ale planuje. Mam juz 28 lat, wiec czas troszke goni.

Postaram sie wszystko nadrobic i dowiedziec sie co dzialo sie u Was przez ten tydzien:)

Buziaki:-)
KAKIK-pamietamy Cie juz nie kokietuj;-):-Dkochana je tez urodzilam Zuze jak mieszkalismy na kawalerce-co prawda jak Zunia miala 8 m-cy przeprowadzilismy sie do naszego domu w ktorym teraz mieszkamy,ale zaczynalismy od kawalerki i wierz mi da sie to pogodzic:tak:
Agnieszka to testuj , zobaczysz wszystko się ułoży i bedzie si - mama05 tez by tak pewno powiedziała :):)
MARYLA-tak dokladnie bym powiedziala:tak::rofl2:a Agnieszka najpredzej zatestuje przed wyjazdem do Pl-prawda Aga????a kiedy to bedzie-za 2 ,3 tygodnie czy dalej????
MARYLA-TAK,DOKLADNIE TAK BYM POWIEDZIALA!!aAgnieszka zatestuje najpredzej przed wyjazdem do Pl,tak???A KIEDY TO BEDZIE-ZA 2,3 TYGODNIE???
Dziewczyny jestem zestresowana...
Idę umyć synka a potem sama skocze pod prysznic,zajrzę do was za godzinkę:)
to kochana po co sie stresujesz jeszcze dzidzi zaszkodzisz:laugh2:;-)dobrze,ze planowaliscie w tym roku a kilka m-cy w ta czy w ta...tyle,ze jesli jestes to urodzisz w 2010 i pewnie nas opuscisz:-(i przejdziesz na inny watek:sorry: MAMA99-czytalam te artukuly i juz wszystko jasne :) a jak u Ciebie-nadal piersi bola???a poza tym cos jeszcze wskazuje???trzymam kciuki ;))))

reklama
mama05 ja jestem :-D
maryla, mam podobnie hehehe... ja bym tam nie wytrzymała w niepewności... :]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry