reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam-Odradzam

Jutro powiem swojemy małżonkowi żeby zajrzał i zobaczył jak i co:tak:Napisze co i jak:tak:

Dzis zagoniłam małza do tego świetlika i nie da rady wymienic baterii niby są dwie śrubki ale cały dookoła jest sklejony.Na pocieszenie powiem ,że mój ma 6 miesięcy i działa nadal troszkę nadczerany hihihihiihi

reklama
No to trudno, ale jej kupie :) a co niech dziecko ma. Ona tak lubi jak coś się świeci i zawsze coś innego bedzie mieć :).

jak kupowałam karuzele to dostałyśmy gratis krówke z Playgro i jeździła i jeździ zawsze z nami w wózku,a mała ją uwielbia targać,łapki szeleszczą,uszka też,nóżki to gumeczki i jak sie ciągnie lub potrząsa to ona piszczy
fotke znalazłam w necie,marna jest,jutro zrobie zdjecie naszej

Stanowczo odradzem te butelki.
6+ Monate Detailansicht | MAM Baby Products - Design & Innovation - BPA-free
Rozkręciłam, umyłam wygotowałam według instrukcji, nalałam wodę i... Butelka która miał być nie chlapiącą wylała mi pół zawartości na bluzkę. Ucieka przez zakrętkę, a tak mi się podobał ten pomysł z miękim niby smoczkiem i miałam nadzieje ze się nada na wieczorna kaszkę.

Ja polecam mojego psa ;-) mala na jego widok piszczy i chocby miala niewiadomo jak zly humor to zawsze jak moj chico sie pojawi na horyzoncie to sie rozpromieni....dodam,ze moj pies to shih-tzu ma dlugie klaki i wyglada jak chodzaca maskotka https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=208695&stc=1&d=1266956744 to oczywiscie zart....
A tak na powaznie Miranda ja z tej samej firmy mam niekapek....i mi nic nie cieknie ;-) o taki 6+ Monate Detailansicht | MAM Baby Products - Design & Innovation - BPA-free tylko inny kolor.

Załączniki

• SD532574.jpg
    SD532574.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 59
Hahahaha!
A tak apropos, to siostra mojego męża ma Maltańczyka, który jak widzi Manię wariuje z radości:) Hihi - psiaki są urocze:)

Ja polecam kota mam też psa ale kocisko lepsze jak mała bedzie większa to spikne ich do wspólnej foty ale nie wiem jak kot z tej opresji wyjdzie bo ma długie kudły:-)

reklama
Nie no mój jak małą widzi to zwiewa gdzie pieprz rośnie taki tchórz dlatego mówie ,ze za jakis czas fote cykne może sie oswoi z nia :-)

Do góry