reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam-Odradzam

Ja zastanawiałam się nad tym gryzakiem już dużo wcześniej, ale nie wiem czy u mojej Martyny się to sprawdzi, bo niestety nawet smoczka nie chce.

reklama
wiec ja zakupilam wczoraj taka pilke z firmy vitech-POLECAM BARDZO:-D:-D 80-061320_prod_01..jpg u nas sprawdza sie swietnie jest kilka melodyjek,pelno swiatelek,i do tego pilka "ucieka" zeby sprowokowac dziecko do ruchu:-)

pozostaje mi tylko polecic, bo jestem mile zaskoczona. Kupiłam czapeczki za komplet zapłaciłam uwaga 3,99 czapka plus szalik. No i sa bardzo ladne, fioletowe takie bardzo dziewczece, dosc cieple takie na przelom zimy poczatek wiosny. Wziel;am 3 komplety dwa dla mnie i jeden dla prtzyjaciolki wtedy przeylka jest gratis. Milosz ma głowke okolo 45cm i jest dobra ciut moze wieksza aler zrobie zakladeczke
CZAPKA +SZALIK, NOWE!! EXTRA CENA!!! OD 1 -5 LAT (939026362) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Oooo!!! bardzo fajne te czpeczki z szlikiem. Kasiu,a one są z polaru,czy mi sie wydaje??
Ha! no prosze! ładne i tanie!! ty to masz oko Kobietko!!!

Do góry