kaskax25
mama wspaniałej trójki
Iza Miłoszek obecnie chodzi w 86 rozmiarze.takie dziecko wydaje mi się, że będzie nosić 86, max 92
Pltoraroczne to tak na 92 ale gwarancji nikt nie da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Iza Miłoszek obecnie chodzi w 86 rozmiarze.takie dziecko wydaje mi się, że będzie nosić 86, max 92
Moj dwulatek nosi rozmiar 98, choc niektore rzeczy i na 104 ale raczej we wiekszosci 98A dwulatka? 104?
Iza Miłoszek obecnie chodzi w 86 rozmiarze.
Pltoraroczne to tak na 92 ale gwarancji nikt nie da
pozostaje mi tylko polecic, bo jestem mile zaskoczona. Kupiłam czapeczki za komplet zapłaciłam uwaga 3,99 czapka plus szalik. No i sa bardzo ladne, fioletowe takie bardzo dziewczece, dosc cieple takie na przelom zimy poczatek wiosny. Wziel;am 3 komplety dwa dla mnie i jeden dla prtzyjaciolki wtedy przeylka jest gratis. Milosz ma głowke okolo 45cm i jest dobra ciut moze wieksza aler zrobie zakladeczke
CZAPKA +SZALIK, NOWE!! EXTRA CENA!!! OD 1 -5 LAT (939026362) - Aukcje internetowe Allegro
Kupilismy jednak to siedzisko do kapieli. Moje pierwsze wrazenie przy montazu:.. tyle kasy za plastik.. ale dzis drugi raz sie kapalismy i przekonalam sie, ze warto albo inaczej.. nie zal mi wydanych pieniedzy. Mlody kwiczy z zachwytu. Dobrze sie trzyma wanny, ma fajne zabawki, zreszta widac na zalaczonym obrazku Moj dwulatek nosi rozmiar 98, choc niektore rzeczy i na 104 ale raczej we wiekszosci 98