reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja tez sie witam "z ranca". Matko jak ja dlugo ostatnio spie:szok:
CHolera jedna... słuchajcie, zrobiłam dzisiaj teściora na owulację. Rzucił mi się w oczy w łazience i to już ostatni...więc myślę, zrobię i będę już miała spokój. Nowych nie zamówię...a tu dwie czerwone kreski! Czyli tak jakbym miała teraz owulkę. A ja już głupia na @ czekałam...
Już sama nie wiem co mam o tym myśleć.
A wiesz, ze przy fasole testy owu tez pozytywne wychodza...:cool2:

Witam serdecznie :)
muszę sie przyznać że chyba uzależniłam sie od tego forum , codziennie czytam co tu nowego :) Mam ogromna prośbę czy mogłybyście cos wiecej pow o tych ziółkach , co prawda wczoraj wchodziłam na stronke naszbocian ale nie moglam sie tam znalesc :zawstydzona/y: ,
Dzialaja cuda;-)
A co bys chciala wiedziec?

reklama
erba22 ja miałam 2 lutego zabieg wyłyżeczkowania i teraz termin @ jest jedną wielką tajemnicą.

Chciałam Wam wkleić zdjęcie ale cholera nie wiem gdzie kabel. No mówię Wam, to takie badziewne testy z allegro, ale takich kreseczek jeszcze nigdy nie było. Nigdy nawet nie było dwóch...zawsze tylko 1. Już nie wiem co mam myśleć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
erba22 ja miałam 2 lutego zabieg wyłyżeczkowania i teraz termin @ jest jedną wielką tajemnicą.

mi się coś kojarzy że jak ja miałam zabieg to lekarz mówił że @ może się pojawić w czasie od 4-6 tygodni ale mówił też żeby pamiętać że najpierw będą dni płodne :tak:;-) może faktycznie teraz masz :tak: albo fasola :szok: życzę z całego serducha żeby to jednak była fasoleczka :rofl2:

Ja tez sie witam "z ranca". Matko jak ja dlugo ostatnio spie:szok:
A wiesz, ze przy fasole testy owu tez pozytywne wychodza...:cool2:

Dzialaja cuda;-)
A co bys chciala wiedziec?
Wszystko ;-)
chyba jestem daleko za murzynami , ale nigdy nie sadzilam ze przy drugiej ciazy bede miala takie problemy :-(

Chciałam Wam wkleić zdjęcie ale cholera nie wiem gdzie kabel. No mówię Wam, to takie badziewne testy z allegro, ale takich kreseczek jeszcze nigdy nie było. Nigdy nawet nie było dwóch...zawsze tylko 1. Już nie wiem co mam myśleć.

mnie te badziewne testy z allegro pokazały ciąze własnie owulacyjne bo bałam sie zrobic ciążowy a potem 2 ciążowe potwierdziły:tak:

Wszystko ;-)
chyba jestem daleko za murzynami , ale nigdy nie sadzilam ze przy drugiej ciazy bede miala takie problemy :-(
Spoko, spoko - posiedzisz troche na tym forum i staniesz sie ekspertka w dziedzinie nieplodnosci;-) Ja tez zaczynalam z wiedza zerowa, a teraz juz prawie moglabym poradnie rodzinna prowadzic:-D (taki zarcik oczywiscie)
Jesli chodzi o ziolka to my wszystkie tu dopiero zaczynamy z nimi przygode, wiec jak to w praktyce wyglada bedziemy pisac na biezaco...

albo może najpierw test ciążowy dla świętego spokoju :szok:

Właśnie ja to jestem taka głupia że najpierw mu zdjęcie wysłałam...i musiałam szybko zadzwonić, bo on może pomyśleć że to ciąża i rozwalić głową z radości sufit skacząc ze szczęścia.

Ale mnie się wydaje że to chyba owula może przyłązi i się tak zbierała długo i stąd to moje kłucie w jajnikach.

reklama
CHolera jedna... słuchajcie, zrobiłam dzisiaj teściora na owulację. Rzucił mi się w oczy w łazience i to już ostatni...więc myślę, zrobię i będę już miała spokój. Nowych nie zamówię...a tu dwie czerwone kreski! Czyli tak jakbym miała teraz owulkę. A ja już głupia na @ czekałam...
Już sama nie wiem co mam o tym myśleć.

wiesz że po zabiegu kobieta jest zaje.... płodna ;-) zrób sobie testa ciążowego Pajka jest na to dowodem może to fasolka :-D

Właśnie ja to jestem taka głupia że najpierw mu zdjęcie wysłałam...i musiałam szybko zadzwonić, bo on może pomyśleć że to ciąża i rozwalić głową z radości sufit skacząc ze szczęścia.

Ale mnie się wydaje że to chyba owula może przyłązi i się tak zbierała długo i stąd to moje kłucie w jajnikach.

szczerze mówiąc wydaje mi się że to jednak fasolka :tak: a wcześniej przed zabiegem kiedy miałaś @

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry