reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Svensonka witaj!

Jadę. Odezwę się jak wrócę.

Ale myślicie że ciążowy to już by pokazał ? Nawet jeśli by to nie była owulka to przecież jeszcze do @ trochę zostało. Taki liczyłam że przyjdzie na początku marca.

Ostatnia edycja:
:szok:o nasza wróżbitka się pokazała :-) hello svensonka :-D

do moich objawów dołączam jeszcze ból podbrzusza ;-) całkiem jak na @ tylko że jeszcze tydzień to tej czarownicy :wściekła/y:

svensonka zrób coś żeby nie przyszła odpraw jakieś modły :rofl2:

:szok:o nasza wróżbitka się pokazała :-) hello svensonka :-D

do moich objawów dołączam jeszcze ból podbrzusza ;-) całkiem jak na @ tylko że jeszcze tydzień to tej czarownicy :wściekła/y:

svensonka zrób coś żeby nie przyszła odpraw jakieś modły :rofl2:
batonik
a oprocz bola podbszusza jakies inne objawy ? bo mnie podbrzusze bolalo zarz po owu przez 6 dni . A tydzen przed @ to
cycusie bolaly a teraz nic.I juz nie wiem co o tym myslec

batonik
a oprocz bola podbszusza jakies inne objawy ? bo mnie podbrzusze bolalo zarz po owu przez 6 dni . A tydzen przed @ to
cycusie bolaly a teraz nic.I juz nie wiem co o tym myslec

wiesz u mnie to trudne zjawisko jest w ogóle zawsze mylę objawy i tak wychodzi że @ przyłazi wstrętna poczwara

mnie w tym cyklu boli lewy jajnik od owu do dziś praktycznie czuję jego obecność inaczej niż prawego a do tego boli mnie podbrzusze jak na @:-(

dziś mam 21 dc a owu jak robiłam dwa cykle temu test owu to wyszło że była 17dc w tym cyklu wydaje mi się że była wcześniej ze względu na śluz

a to wszystko jest głupota to nakręcanie się bo przecież na 10 dni przed @ można już odczuwać dolegliwość z nią właśnie związane :-(

reklama
Svensonka witaj!

Jadę. Odezwę się jak wrócę.

Ale myślicie że ciążowy to już by pokazał ? Nawet jeśli by to nie była owulka to przecież jeszcze do @ trochę zostało. Taki liczyłam że przyjdzie na początku marca.
czesc mysz smigaj po tesciora kochan szybciutko nie mozemy sie doczekacccccccc

wiesz u mnie to trudne zjawisko jest w ogóle zawsze mylę objawy i tak wychodzi że @ przyłazi wstrętna poczwara

mnie w tym cyklu boli lewy jajnik od owu do dziś praktycznie czuję jego obecność inaczej niż prawego a do tego boli mnie podbrzusze jak na @:-(

dziś mam 21 dc a owu jak robiłam dwa cykle temu test owu to wyszło że była 17dc w tym cyklu wydaje mi się że była wcześniej ze względu na śluz

a to wszystko jest głupota to nakręcanie się bo przecież na 10 dni przed @ można już odczuwać dolegliwość z nią właśnie związane :-(
babo nie wciskaj sobie sama kitu czy to jajniki cie bola z okresu czy w ciazy bolo podobnie ja teraz odczuwalam nieustanny bol i klucie w podbrzuszu wiec sobie poczekalam 2 ty i fasolka jak sie pisze
Kruszynko jak masz byc w cizy to i tak bedziesz wy to lewy czy prawy jajnik boli he he jak wymiotujesz spisz caly dzien zmeczona po 2 godzinach to co innego okresu nie masz tydzien czy dwa od planowanej a tak sie sama dobijasz a po co ci to kozystaj z zycia i przytulanek pelna para rob TO z milosci a nie automatycznie
pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry