reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dokładnie takie:)
Ja mam takie właśnie ecrue u małego w pokoju. Bo kupiliśmy na tamto mieszkanie a tu nam nie pasowały a szkoda było żeby zaległy gdzieś w szafie a w małym pokoiku wpasowały się idealnie. Szukam jeszcze takich kolorowych motylków cobym mogła przyczepić je na te firanki ....będzie tak bardziej Antosiowo:laugh2:

reklama
Witam Was Kwietnióweczki ;)
Jestem nową użytkowniczką forum. Mam nadzieje ze sie polapie bo tyle tu tych postów... ;p
Termin mam na 29 kwietnia.. widze, że u Was rozpoczely sie juz wielkie zakupy.
Ja narazie mam uzbieranych troche ciuszkow od znajomych i kilka kupionych... i nic po za tym.. Mój P. ciagle mi mowi ze jeszcze za wczesnie a ja mysle ze juz najwyzsza pora zbierac wyprawke dla Malenstwa..
Jak narazie bylismy w sklepie z wozkami i zastanawiamy sie nad wozkiem firmy TAKO JUMPER.. Co mysliscie o tym wozeczku??
Pozdrawiam serdecznie ;*
:-):-):-)

``````````````````````````````````````````````````````

Witam Was Kwietnióweczki ;)
Jestem nową użytkowniczką forum. Mam nadzieje ze sie polapie bo tyle tu tych postów... ;p
Termin mam na 29 kwietnia.. widze, że u Was rozpoczely sie juz wielkie zakupy.
Ja narazie mam uzbieranych troche ciuszkow od znajomych i kilka kupionych... i nic po za tym..

No proszę.. mamy identyczny termin :-) Tak na marginesie dużo nowych kwietnióweczek dziś przybyło ;-)
a wyprawkę jak najbardziej powoli sobie kompletuj. Mój też ciągle mówi, że mamy czas, więc ja się go nawet nie pytam, tylko raz w tygodniu coś zamawiam :-)

No jutro wyciągnę go do tego reala zobaczymy czy da się wyrwać czy bedzie marudzic ;p A jak nie to z mamą sie wybiore... bo on chyba myśli, że w dniu porodu pojedzie na zakupy i będzie wszystko z głowy hehe

Makarony to też inaczej spaghetti.
Dokładnie tak jak piszecie. Właśnie dziś przyjechał kurier, więc mąż musiał powiesić je w oknie. Przez 1,5 roku odkąd mieszkamy na swoim, właśnie tylko w dużym brakowało mi firanki. Aż teraz ciężko się przyzwyczaić. :-) A na dodatek okna wciąż brudne. A co tam, niech czekają do kwietnia.

Ostatnia edycja:
http://picasaweb.google.pl/ilonapawlowska/DlaGabrysia?authkey=Gv1sRgCPu64OmrkvL0twE#

Hejka o to moje dotychczasowe zakupki no i dzisiejszy wózeczek...!!
Przedtswiam Wam:
X Jumper Tako!
http://picasaweb.google.pl/ilonapawlowska/Wozeczek?authkey=Gv1sRgCMKn5LjjiryxIg#

Ostatnia edycja:
Makarony to też inaczej spaghetti.
Dokładnie tak jak piszecie. Właśnie dziś przyjechał kurier, więc mąż musiał powiesić je w oknie. Przez 1,5 roku odkąd mieszkamy na swoim, właśnie tylko w dużym brakowało mi firanki. Aż teraz ciężko się przyzwyczaić. :-) A na dodatek okna wciąż brudne. A co tam, niech czekają do kwietnia.

chcemy foto. chcemy foto :)

http://picasaweb.google.pl/ilonapawlowska/DlaGabrysia?authkey=Gv1sRgCPu64OmrkvL0twE#

Hejka o to moje dotychczasowe zakupki no i dzisiejszy wózeczek...!!
Przedtswiam Wam:
X Jumper Tako!
http://picasaweb.google.pl/ilonapawlowska/Wozeczek?authkey=Gv1sRgCMKn5LjjiryxIg#

Ilonka sesja wózka the best i pasażer całkiem sympatyczny :)

reklama
Ilona dokładnie tez jumpera x miałam kupić:tak: - fajny wózeczek i ma super ceny!...ale niestety (dla kieszeni) potem "poznaliśmy się" z x-landerem xa z bierzacej kolekcji i to była miłość od pierwszego wejrzenia :-D ale jumpery ładne- gartuluje fajnego zakupu :-)

Do góry