reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie było tak: M chciał sowjego brata ciotecznego, a ja swoją kuzynkę. A co się okazało, brat niema bierzmowania, a kuzynka zaciążyła, a jest z daleka więc nie będziemy jej ciągnąć :eek: Więc w końcu będzie siostra cioteczna M i mój kuzyn :-p Kuzyn ma kawałek do wawy,a lenie ma ryzyka ze zaciąży :-p:rofl2:
heh no to faktycznie trza bylo czekac....
ale juz macie i bedzie z glowy:tak: a jak z roczkiem ??

reklama
Roczek wypada w długi weekend :rofl2: A my mamy zjazd rodziny, wiec będą mega urodziny :-D Już muszę myśleć o dwóch tortach, bo jeden będzie mało :sorry::rofl2:

W załączniku rodzinka 2 lata temu :-p W zeszłym roku nie byłam bo leżałam w szpitali z Niki :-(

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczyny

Oliwka to miała dziś mega apetyt :tak::tak::tak::tak:
az byłam w szoku.

rano na sniadanie zjadła jajecznicę ze szczypiorkiem,potem serek Danio,babana dużego.
na obiad zupka(zjadła całą michę) a po godzinie zawołała jabłko i wpedzlowała całe duże :szok::szok::szok::szok:

zagryzła paluszkami i potem zjadła miseczke samego makaronu i na kolacje gotowany kalafior z masełkiem.

ale miał dzis spust :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
moja wczoraj tez miala spust jak stary, hehe

czyżbyśmy ślepły? :rolleyes2::rolleyes2::unsure::unsure::unsure:Pora wybrać się do okulisty na wizytę kontrolną.:cool2:
oj tak, wczoraj wzięłam się za książkę i jak tylko zaczelam czytać, tak zaczela bolec mnie głowa i oczy, chyba czas do gałkologa!

a trzymajcie kciuki bo przedłuża mie chyba umowe bede pracowac na 3/4 etastu :tak:
trzymam!!!

To zamykaj się na cztery spusty i udawaj że cię nie ma
nie da rady raczej, moja to krzyczy-WUUUUJAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

haha Sewek mnie wyda - bedzie krzyczal ze ktos dzwoni albo ktos puka - normlaka :tak:
no włąśnie...

a jeszcze zapomniałam zamykając dzwi w aucie zamkłam sobie kciuka
:-)

jak go wielam na ręce i chodzilam z nim na rekach to sie rozglądał z zaciekawieniem i jak go wlozylam spowrotem to calą drogę do domu mi wył:wściekła/y:
muszę jk najszybciej zdobyc tą spacerówkę, bo nie da rady nim wychodzić:eek:
no i wiadomo o co chodzi:-(
a skórke i ja małej kiedyś lekko złapałam zamkiem na szyi-płaczu nie było ale sladf owszem-no co teraz poradzisz, możesz alantanem posmarować-szybciutko łagodzi i goi.

A wiecie, że to mó kolega dobry? hehe, taki dobry, że ostatnio to 3 lata temu na piwku byliśy, no ale ja w ciąży, póżńiej prawie rok cyc, no i zleciało, ech
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=LG3gyDb-Lrw"]YouTube- EUROWIZJA 2010 (Eurovision Song Contest 2010) "Legenda" (The Legend) - Marcin Mrozinski[/ame]

a poza tym kochana w auckcji było podane ze wózek byl uzywane 7(!!!!) miesięcy prez jedno(!!) dziecko....... pffffffffffffffff

diwne ze maks ma ponad 4 i ani troskę nie zniszczyłam wózka mimo ze chodzilam bez pokrowca bo nie bylo, padal na niego śnieg, descz, swiecilo slonce,i w dodatku stoi na klatce na dole gdie non stop ktoś jara fajki.. a wygląda tak samo jak wyglądał od razu po zakupie:confused2: nie mówiąc, że spacerówka sama wygląda jakby byla uzywana z 5 lat!!

w dodatku rama jest cała rozklekotana, był malowany pędzlem (!) więc wyobrażam sobie jak on musiał wyglądać"przed liftingiem":confused2::confused2:

trudno teraz ja nie napisze ze jest do dupy, bo musze kase odyskac, zeby fotelik do auta kupic....:eek:
ale na pewno nie napisze, ze byl uzywany 4 miesiące tylko:-D:-D

poza tym to jakis oszust.... niedosc e nie bylo pokrowca na nózki do fotelika, wkładki dla noworodka, budki to kosza na zakupy tez....:eek: czegos tam jescze... oczywiście w odpowiedzi na mojego maila z pytaniem pred koncem aukcji bo nie bylo tych reczy na fotkach ktoś napisał, że to wszystko jest!!:szok::szok::szok::confused2:
chyba 7 lat!!!!!!!!!! kuźwa az się krew gotuje, jak tak można!!!!!!!!!!!

Malina gratulacjones 5000posta!!!

a ja ogladam sie za sukieneczkami dla malej na chrzcinki
bo jutro pojde zamowic sobie na 21 marca... :tak:
poczezkaj, bratowa chce odsprzedać po swojej małej komplecik śłiczny z resztą, napisałam, że ma szybko foty strzelac i przyjść z komplecikiem, to i wymiary porobię. A ten kombinezon co Ci mówiłam-odpada-za malusi.

tak mozna tak poweidziec tzn Zuzi sama wszysko odrabia od poczatku nauki a Wojtek cały czas potrzebuje pomocy :no:

Zrobilam zakupy a po kurtke do biedronki musze wybrac sie bo Zuzia nie ma napisze Wam jak byla sytuacja jak byłam z Gabi na zakupach
ja zazwyczaj kupuje tylko najpotrzebniejsze rzeczy dzis mialm kupic chleb mleko mieso mielone i jak doszlismy do lodowek z jogurtami to Gabi wziela sobie jogurt fantazje i włozyla do koszyka a potem przy kasie zobaczyła czekoladowe serduszka była spora kolejka wziela te serduszka i wklada do koszyka a ja mowie ze albo serduszka albo jogurt wybrala serduszka no to ja mowie zanies jogurt z powrotem do lodowki bo albo jedno albo drugie kobitka ktora stal za mna byla w szoku ze Gabi zaniosła nie płakała ze musi zrezygnowac a jedna to patrzyłą ze zgroza i co to za matka ze kaze dziecku wybierac a ja mowie ze moge byc niedobra matka ale dzieck omusi weidziec ze nie mozna miec wszyskiego :tak:

ni ide zobaczyj ja kkapusniak ;-)
e no to masz bardzo grzeczna córeczkę tylo pogratulować:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
respect:tak::tak::tak::tak::tak:
Kurcze 39 sporo:-:)-:)-(a marudzi bidulka????MH a nie wychodzą jej tak przy okazji zębiska???????
u was deszcz to tak prawie przedwiośnie:rofl2:a u mnie wali snieg:cool:
edit: to mój 5000post!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
gratki;-);-);-);-);-):tak::tak::tak::tak:

hej hej m juz po szczepieniu m poszedl do babci z malym wiec mam wolne ;-);-);-)

kurcze probuje cos szukac z kredytami na necie ale im wiecej szukam tym mij znajduje, a zwlaszcza jak oblizam zdolnośc redytową to sie przerażam bo mi wychodzi jej brak :no::no::no::no::no:
bede plakac
domek nasz sie oddala

A ja mam dzień do kitu, no lipa i dołek i lipa...

Ale też musze się pochwalić, mała zna juz kilka kolorów, nie potrafi wszystkich wypowiedzieć, ale pokaże o co loto:-D
biały, żółty, pomarańczowy, fioletowy, czerwony, jasno niebieski, ciemnoniebieski, szary, czarny, ( brązowy-jak mówie, że taki jak kupa:-D:-D:-D), zielony. ładnie co nie???!!!

reklama
A ja mam dzień do kitu, no lipa i dołek i lipa...

Ale też musze się pochwalić, mała zna juz kilka kolorów, nie potrafi wszystkich wypowiedzieć, ale pokaże o co loto:-D
biały, żółty, pomarańczowy, fioletowy, czerwony, jasno niebieski, ciemnoniebieski, szary, czarny, ( brązowy-jak mówie, że taki jak kupa:-D:-D:-D), zielony. ładnie co nie???!!!
ślicznie gratulacje dla malutkiej:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry