reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

No i po wizycie u alergologa.
Ścisła ale to ścisła dieta, za 2 tyg mamy wprowadzić marchewkę , najlepiej samemu ugotować.Zdziwiłam się że tak wcześnie ale jak to stwierdziła pani doktor trzeba powoli go odcinac od alergentów które mogą się niechcący wkraść w pokarm.Jak po 2 tygodniach będzie wszystko w porządku to ugotowac dynię.Z tym gorzej bo co całą mam kupić???czy na kawałki sprzedają??:sorry:

Przpisała maść a raczej skladniki z których ma być zrobiona w aptece.To tyle.

Myślałam,że poczeka z wprowadzaniem pokarmów ale widocznie ma rację.

To tyle:-D

reklama
Madziek współczuje , potrafie sobie wyobrazić sobie co czujesz , takie maleństwo pod respiratorem to straszny widok :-( , pamiętam jak moja bratanica miała zapalenie krtani i nagle zaczeła się dusić i wylądowała na intensywnej pod respiratorem (miała ok 10 m-cy) pamiętam jak ją zobaczyłam to myślałam że serce mi pęknie , na szczęście wszystko skończyło się dobrze ;-) i teraz ma już 4 latka i jest niesamowita ;-)
wierze że u Ciebie będzie tak samo :tak: oby Patryk jak najszybciej wyzdrowiał żebyś mogła go zabrać do domu :tak:

Cleo wszystko ok, ale czemu kazala Ci zrobic z marchewki a nie dac ze sloiczka?
tzn powiedziala ze moga byc sloiczki ale żeby zwracac uwage bo dodają jakies zageszczacze, czy serwatkę czasami.A jak ugotujesz sama i masz z pewnego zrodla to wiesz ze na 100% to sama marcheweczka.

Madziek kochana bardzo Ci wspolczuje :-:)-:)-:)-:)-( nie popusc tym lekarzom i przychodni, musi sie im oberwac :wściekła/y:
Teraz juz bedzie tylko lepiej kochana, dobrze ze malutki ma bardzo dobra opieke. Trzymaj sie i zycze Wam duuuzo zdrowka. Trzymam kciuki za Patrysia :tak:

Madziek kochana bardzo Ci wspolczuje :-:)-:)-:)-:)-( nie popusc tym lekarzom i przychodni, musi sie im oberwac :wściekła/y:
...
Jestem tego samego zdania,a le najważniejsze że teraz juz trafił w dobre ręcę fachowców.
Madziek
Wiem ze ci ciezko z dala od synka, ale ty tez musisz od czasu do czasu odpoczywac zeby nabierac sil do dalszej walki o Patryczka.
Wszystkie myslami jestesmy z toba...

reklama
Madziak kochana duzo zdrowka dla Patryczka i napewno wyjdzie z tego!!!wspolczuje Ci bardzo i 3mam kciuki aby bylo dobrze:*

Do góry