reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Też tak dzisiaj pomyslałam i przed wizytą wskoczę do wanny i spróbuję:-DNajgorsze jest to ze mam ręce za krótkie:zawstydzona/y::szok:

pamiętam jak szłam do pierwszego porodu to zanim pojechałam do szpitala zdążyłam się wykąpać i mój mąż mnie ogolił, jak już byłam na izbie przyjęć i lekarz mnie badał ginekologiczne to z uśmiechem na twarzy mówi: "Ale Pani zdolna,żeby się tak ładnie ostrzyc do porodu". a ja do niego,że to robota mojego prywatnego fryzjera, który stoi na korytarzu :-):-D i potem na sali porodowej jak mnie już szyli, pytał się mojego P, czy oprócz strzyżenia to szyć tez potrafi:-D:-D

reklama
Krakowianko - wszystkie dziś jesteśmy całym sercem z Twoją rodziną i duchowo towarzyszymy Jagódce w jej drodze do lepszego życia. (*)
Anecznik - to ładny cyrk z tymi ubrankami :-D dlatego ja właśnie nic więcej nie kupuję, bo okaże sie, że tu dostanę, tam kupią i zostanę z nowymi nieużywanymi ciuszkami potem :-) a na inne rzeczy też potrzeba pieniedzy i to nie małych
Cobra - prześliczną wybrałaś wiązankę :tak: Jagódka powinna się ucieszyć z nieba jak go zobaczy.
Olimpia72 - już problemy z depilacją? :szok: a ja byłam pewna , że mam duży brzuchal, ale w sumie nadal widzę swoje stopy patrząc w dół wiec chyba jednak nie :-D
ewuś2090 - Mnie też kręgosłup nachrzania :-( szczególnie jak dłużej siedzę, widzę, że głównie drobne dziewczyny mają z tym dość duży problem, ale damy radę dla naszych skarbów :-D

Właśnie sie zmierzyłam na wysokości pępka mam 90 cm :-D haha tyle to ja zawsze w biodrach miałam :laugh2: coś mi sie proporcje pozmienialy :-p

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, bo sporo ich! Dziewczyny wracać z dobrymi wiadomościami! :

pamiętam jak szłam do pierwszego porodu to zanim pojechałam do szpitala zdążyłam się wykąpać i mój mąż mnie ogolił, jak już byłam na izbie przyjęć i lekarz mnie badał ginekologiczne to z uśmiechem na twarzy mówi: "Ale Pani zdolna,żeby się tak ładnie ostrzyc do porodu". a ja do niego,że to robota mojego prywatnego fryzjera, który stoi na korytarzu :-):-D i potem na sali porodowej jak mnie już szyli, pytał się mojego P, czy oprócz strzyżenia to szyć tez potrafi:-D:-D

he he dobre :-D

JAGÓDKO
[*]

Witam dziewczyny!
U mnie dziś ciężka noc pare razy się budziłam i nie mogłam spać.Co do golenia to u mnie też coraz ciężej się zgiąć żeby coś widzieć oby krzywo się nie ogolić.Mój brzuszek po pierwszym i drugim śniadanku 90cmprawie ha ha no właśnie ja też tyle to miałam w biodrach!

Witajcie czerwcóweczki,
no u mnie już cieplej chyba w końcu wiosna:tak:
dzisiaj już tylko zupkę gotuję, może żurek albo ogórkową, bo wczoraj dotarłam do polskiego sklepu i udało mi się zakupić kilka naszych rodzimych przysmaków, a mówię Wam tu te rzeczy to prawdziwe rarytasy:tak::-)
co fryzurowania @ to przyznam że coraz trudniej:-p ciekawe czy mój A. dał by radę:-D
Co do mierzenia brzuszka to właśnie zmierzyłam swój...94cm na wyskości pępka...23 tydzień....ALe jest jeszcze rano....Nie wiem czy Wy tak macie ????Że rano brzuszek macie nieco mniejszy niż potem w ciągu dnia.?????
ja mam 101 cm w 26 tk, sprawdzę wieczorem brzuszek;-) może dzidzia się inaczej układa
życzę miłego dnia i samych dobrych wieści:-)
krakowianko - całym sercem z Tobą....

Stasiu, Jagódko
[*]
[*]

witajcie Mamuśki !
krakowianko jestem myslami z Tobą i Twoją rdziną, pomodle sie za Jagódkę,trzymajcie sie.
ja tez przeżywam dzisiejszy dzień,Tate o 11 zabrali w końcu na operację, wczoraj musial dostac jeszcze kroplówki na wzmocnienie :-( wczoraj wszystko było ok, mial pozytywne nastawienie ale chyba przez to czekanie całkowicie sie rozkleił :no: rozmawialam z nim przed samą 11 i byl w kiepskim stanie, głos mu sie łamał, powiedzial ze ma złe przeczucia, słyszaam ze łza mu leci.......sama wiec sie tez załamałam i rozkleiłam :-:)-:)-( pojedziemy z mężem do szpitala koło 17 ........
ehhhh brak mi sil........

witajcie Mamuśki !
krakowianko jestem myslami z Tobą i Twoją rdziną, pomodle sie za Jagódkę,trzymajcie sie.
ja tez przeżywam dzisiejszy dzień,Tate o 11 zabrali w końcu na operację, wczoraj musial dostac jeszcze kroplówki na wzmocnienie :-( wczoraj wszystko było ok, mial pozytywne nastawienie ale chyba przez to czekanie całkowicie sie rozkleił :no: rozmawialam z nim przed samą 11 i byl w kiepskim stanie, głos mu sie łamał, powiedzial ze ma złe przeczucia, słyszaam ze łza mu leci.......sama wiec sie tez załamałam i rozkleiłam :-:)-:)-( pojedziemy z mężem do szpitala koło 17 ........
ehhhh brak mi sil........

myśl pozytywnie - nie możesz się załamywać :tak:musi być wszystko ok

reklama
krakowianka79 - calym sercem jestem z Toba. Trzymaj sie kochana.
anecznik - moj tez po slodkim bardziej sie rusza,ale wczoraj i dzis to jakos mniej w ogole niz wczesniej. Mam schiza bo snilo mi sie jakis czas temu,ze rodzilam w 24tc...a maly kopie tak niziuko...w sama niewymowna, jakby byl juz u ujscia...:-(boje sie troche ;/

Ja swego brzucha jeszcze nie mierzylam. Wieczorem tez jest zawsze troche wiekszy i twardszy. Zaraz zmierze i Wam tu napisze, na pewno bede w czolowce :) Moze i Olimpie przebije:tak:
Olimpia72 - z calej sily trzymam kcuki za Jedrusia, Wierze,ze wszystko juz bedzie dobrze. ;
paulka82 - tez baardzo trzymam kciuki za Twoja wizyte!! Niezly talent z Twgo meza,ciekawe czy moj tez sie tak sprawdzi, a doktorka mialas zartownisia,hehe,nasmialam sie:laugh2:
cobra18 - sliczny wianuszek, strasznie sie wzruszylam :-(jakie to smutne.
Elizka21 - mi tez koszmarnie boli kregoslup,szczegolnie jak pochodze,albo wieczorami:-(

Do góry