_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
tak dziunka wiemkaszki mleczno-ryzowe robis sie z wody z tego co pamietam![]()

tyle ze ja robię jej raz dziennie butelkę mleka i zamiast no 5 łyżeczek mlek daję 4+ jedną kaszki ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak dziunka wiemkaszki mleczno-ryzowe robis sie z wody z tego co pamietam![]()
tak dziunka wiem
tyle ze ja robię jej raz dziennie butelkę mleka i zamiast no 5 łyżeczek mlek daję 4+ jedną kaszki ...
To jakiś nienormalny ginekolog!!!Dziewczyny
ja pytalam mojego gina o miesiaczkę przy karmieniu piersią i dowiedzialam się, ze teoretycznie nie powinno jej być w praktyce spozywamy tyle hormonów wraz z pokarmami ( sa np, w mięsie ponieważ zwierzęta są nimi szprycowane zeby szybciej rosły), że niestety gospodarka hormonalna jest teraz u kobiet rozchwiana i czesto miesiączkują i są plodne jeszcze w trakcie karmienia piersią .
To jakiś nienormalny ginekolog!!!
Co maja hormony np. w kurczaku do miesiączki w trakcie karmienia?!?!?!
Jeśli przerwa w karmieniu jest większa niż 6 godz. to całkiem normalne, że może dojść do owulacji i krwawienia!!! Karmienie piersią to żadna forma antykoncepcji.
Dziewczyny
ja pytalam mojego gina o miesiaczkę przy karmieniu piersią i dowiedzialam się, ze teoretycznie nie powinno jej być w praktyce spozywamy tyle hormonów wraz z pokarmami ( sa np, w mięsie ponieważ zwierzęta są nimi szprycowane zeby szybciej rosły), że niestety gospodarka hormonalna jest teraz u kobiet rozchwiana i czesto miesiączkują i są plodne jeszcze w trakcie karmienia piersią .