• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie piersia

pediatra powinien zwrocic uwage na napiecie miesni, ale mozna sie wybrac profilaktycznie do rehabilitanta dziec na przeglad:tak: zreszta jesli dziecko ma asymetrie, lezac trzyma glowke ciagle w jedna strone, wygina sie a la na szermierza czy cos to wtedy

reklama
Ja tez jeszcze nie mam.
A po pierwszym porodzie dostalam po 3 miesiacach, a potem dostawalam co 3-4 miesiace, czasem 2. Ale testów ciążowych sie narobiłam;-)Okolo roku sie unormowało:tak:

ja nadal karmię piersią, okresu brak (może ciąża:-))

ale od dziś raz dziennie dlaję małej butlę mleka modyfikowanego- jedna lyżeczka zastąpiona łyżeczką kaszki :tak:
to jest posiłek w porze obiadowej
później z każdym tygodniem będę zwiększać po łyżeczce kaszki a zmniejszać mleka aż będzie byutla samej kaszki..
a jak zacznie 4 miesiac będę dawała tak jak i położna mówiła , gotowane marchewki, ziemniaczki, banany,jabłka itp...a oże nawet ciut prędzej...
zobaczmy:tak:
dodam że onba bardzo dobrze wie że karmię piersią a ja mam zamiar się zalecać do jej sposobu odżywiania

reklama
Kamcia - a dajesz kaszke mleczna czy bezmleczna, bo jak bezmleczna to nie musisz mleka odejmowac tylko mozesz do normalnie przygotowanego mleka dorzucac kaszke. I jeszcze jak bedziesz duzo tej kaszki dawala to bedzie ona za gesta zeby butla dac, no chyba ze dasz kaszke bezmleczna do swojego mleka to wtedy bedzie zawsze rzadka:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry