Pauluś89
Grudzień 2009
NeSSi to super, że mały się uspokaja
mój obecnie leży w wózku gada sam do siebie i się uśmiecha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heh my pierwszy seksik po 5tyg i było ekstra zresztą ja po cesarceWitam z rana
Mój bobasek ucina sobie właśnie poranną drzemkę:-) Ja w kwietniu skończę 23 lata- my zdecydowaliśmy się teraz na maluszka bo chcielibyśmy mieć trójkę przed 30, ciekawe czy się uda- teraz ze 3 lata przerwy na skończenie studiów a potem jeszcze 2 bobaski.
Georgina- ślubem się nie stresuj, ja swój wspominam mega miło- kurcze, to już 1,5 roku minęło... Jeszcze raz bym ze wyszła za mąż za mojego Misiaka;-)Chyba większość boi się przysięgi ale na szczęście to mężczyzna pierwszy Ci wszystko obieca a potem to już z górki;-)
Co do seksu to ja też miałam mega stresa i też wcześnie zaczeliśmy- niecałe 3 tyg po porodzie. A teraz to już można szaleć- gdybym tylko nie była taka zmęczona- jak mam ochotę to mała nie śpi a jak ona zaśnie to ja padam na pyszczek.
Emira- a nie możecie we 3 się wybrać na zakupy? My odkąd mała skończyła 2 tyg jeździmy razem na zakupy- mała do fotelika i sru:-)
Miałam się Wam pochwalić- wczoraj byłam na aerobiku- ała...- jak stara baba się czułam, musiałam sobie przerwy robić bo bym padła. Ale było super. W niedzielę śmigamy na tańce, mam nadzieję że też się trochę zmęczę i że mój brzuchatek powoli wróci na miejsce i będę mogła swobodnie zapiąć spodnie
Moja robi to samoZauwazylam ze od kilku dni nasz Maly robi taka dziwna minke - tak jakby wypycha jezyczek co chwila pocierajac dolne dziasla (nie wiem czy z tego opisu jestescie w stanie sobie to wyobrazic ale to najlepsze co mi przychodzi do glowy ;-)) Spotkala sie moze ktoras z Was z czyms takim?
Mój teżMoja robi to samo![]()