reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

mnie tez szlak trafił, ale ........................... przeciez babie nie wpierdzielę, bo jeszcze u niej kupujemy........... po znajomosci ( czyt. naszym dobrym znajomy jest jej pierwszy;-)) rabaciki mamy niezłe................ a co do mozaiki to ciut ochłonełam i szukam z innej kolekcji...............a jak nie znajdę to będzie czysta biała tylko fuga w kolorze łazienki:sorry:

Pierwszy raz słyszę o tej masci........................ musze w takią zaopatrzyć apteczkę.

To coś słabo czytasz bo dam sobie rękę obciąć a nawet dwi że już kiedyś Wam ją polecałam;-):-p

Kolejny etap kuchni zrobiony wiec spadam walczyć dalej;-)

reklama
Monia jakich ankiet?? ja tez chce:-p

Z GFK? Napisz czy dobry.Ja sie przymierzam do wagi elektronicznej.A tak to zawsze bralam gotowke i nawet szybko przysylali:tak:
.
tak z GFK:tak:a czy dobry to nie wiem raczej taki ze zwykłych ale mi to nie przeszkadza.
ADLER TOSTER AD 33 - Hipernet24.pl
ja nie uzbierałam tylu punktów żeby wymienic na gotówkę :no:starczyło mi albo na ten toster albo na kartę do tel.i wybrałam toster bo stwierdziłam że się przyda i będę miała pamiątkę że to z ankiet:tak:

Arcalen to maść na stłuczenia i obrzęki - ułatwia i przyspiesza wchłanianie. To ziołow maść - jest w niej nagietek i kora kasztanowca na pewno. Używają jej też sportowcy do masażu mięśni po wysiłku, czyli po prostu na zakwasy :tak:

No kuchnia już lśni a ja mogę spokojnie napić się kawki;-) czekam tylko na M zeby mi kupił kwasek cytrynowy bo czajnik już straszy tyle nazbierało się kamienia:szok: jak to zobaczyłam to na kawe wode zagotowałam na gazie:zawstydzona/y: lecę puzzle układać z młodą bo miała obiecane ze jak da mi spokojnie powalczyć z kuchnią to już całe popołudnie jest dla niej:-) a jeszcze muszę ją pochwalić bo ładnie poskładała wszystkie graty czytaj zabawki i książeczki, które poznosiła do dużego pokoju w trakcie mojego sprzątania:tak:

Aneta musiałam przeoczyć

Mam dobra wiadomośc dostalismy się do przedszkola, gdzie składalismy podanie........ czyli do nowego......................jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Słonko u nas na pół godzinki wyszło........... jest 5 na plusie, więc na 17 idziemy na Drogę Krzyzową..............

Donakt chyba koniec lenistwa? Wróciłas już?

Mam dobra wiadomośc dostalismy się do przedszkola, gdzie składalismy podanie........ czyli do nowego......................jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Słonko u nas na pół godzinki wyszło........... jest 5 na plusie, więc na 17 idziemy na Drogę Krzyzową..............

A u nas szaro buro i pada deszcz:wściekła/y: gratulacje z okazji dostania się do przedszkola;-):-) ja też początkiem marca skłądam papiery:tak:

reklama
Agulka fajnie z tym przedszkolem. Problem z glowy i teraz...do pracy rodacy:-D Ja nadal nie wiem,czy skladac podanie. Jesli bede w ciazy to chyba nie poslemy mlodego jeszcze w tym roku.
Byli dziadkowie w odwiedzinach u wnusia. od slowa do slowa o mamie Janusz powiedzial,ze wlosy rosna mamie jak burza. Wszedzie!!!:-D:rofl2:

Do góry