reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

No biedny a ja nie zdążyłam go złapać mimo że stałam dosłownie pół kroku od niego :-(

On taki kaskader jest że rozryczał się, poprosił o łyżkę (do przyłożenia bo zimna) i chwilę potem twierdził, że go nie boli itd... ale śliwa jest ogromna!
będę mu chyba arcalenem smarowac żeby mu się lepiej wchłaniało
zawsze tak jest,ze sie nie zlapie, nie wiem,czy my takie powolne,czy oni leca z predkoscia swiatla:wściekła/y: w takich przypadkach dobrze posmarowac smalcem,nie nachodzi tak opuchlizna i siniak. Niby lyzka to to samo,ale mnie to zawsze bolalo
Asiu witaj :tak::-D jeszcze nie spakowałaś torby to chyba najwyższa pora :tak::laugh2: co do guzów na głowie to Kuba ma je na nogach :sorry: ciągle i ciągle teraz to obleci ale co latem będzie :eek:
to moze nie bijcie go po nogach??;-):-p

Caly tydzien S przesiedzial w domu,a rano pojechal na zaladunek:sorry:

reklama
No biedny a ja nie zdążyłam go złapać mimo że stałam dosłownie pół kroku od niego :-(

On taki kaskader jest że rozryczał się, poprosił o łyżkę (do przyłożenia bo zimna) i chwilę potem twierdził, że go nie boli itd... ale śliwa jest ogromna!
będę mu chyba arcalenem smarowac żeby mu się lepiej wchłaniało
A co to za medykament jest?
Ja na takie wypadki mam zimny kompres kupiony w aptece.Trzymam go zawsze w lodowce i jak trzeba to jest od razu do przylozenia.

właśnie kurier przywiózł toster który wybrałam za wypełnianie ankiet:-):-):-):-)
Z GFK? Napisz czy dobry.Ja sie przymierzam do wagi elektronicznej.A tak to zawsze bralam gotowke i nawet szybko przysylali:tak:

Lece bo sprzatanie na mnie czeka.

Ja jakos nic nie moge uzbierac na tych ankietach:baffled:
Wzielam sie za podlogi. Jeszcze musze dywaniki wytrzepac i kurze zetrzec i posprzatane. A jutro bedzie taki sam syf:crazy:

Jakiś power we mnie wstąpił:eek::-D umyłam okno w kuchni i lodówke zaraz idę sprzątć tam dalej:tak: młoda skacze w najlepsze po łóżku więc chyba nici ze spania:cool:

A co to za medykament jest?
Ja na takie wypadki mam zimny kompres kupiony w aptece.Trzymam go zawsze w lodowce i jak trzeba to jest od razu do przylozenia.

Arcalen to bardzo fajna maść która działa przeciwbólowo i łagodzi skutki uderzenia no i przyśpiesza gojenie:tak: u nas to podstawa bez tej maści w apteczce nie funkcjonujemy;-) bez niej nasz łobuz byłby cały w siniakch:-D:szok:

reklama
Witam sie i ja:-) z kawką oczywiście;-)
Agulka szlak by mnie trafił na waszym miejscu:wściekła/y: a babe bym chyba zbluzgała:sorry:
mnie tez szlak trafił, ale ........................... przeciez babie nie wpierdzielę, bo jeszcze u niej kupujemy........... po znajomosci ( czyt. naszym dobrym znajomy jest jej pierwszy;-)) rabaciki mamy niezłe................ a co do mozaiki to ciut ochłonełam i szukam z innej kolekcji...............a jak nie znajdę to będzie czysta biała tylko fuga w kolorze łazienki:sorry:
Jakiś power we mnie wstąpił:eek::-D umyłam okno w kuchni i lodówke zaraz idę sprzątć tam dalej:tak: młoda skacze w najlepsze po łóżku więc chyba nici ze spania:cool:

Arcalen to bardzo fajna maść która działa przeciwbólowo i łagodzi skutki uderzenia no i przyśpiesza gojenie:tak: u nas to podstawa bez tej maści w apteczce nie funkcjonujemy;-) bez niej nasz łobuz byłby cały w siniakch:-D:szok:
Pierwszy raz słyszę o tej masci........................ musze w takią zaopatrzyć apteczkę.

Do góry