reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Nie zapraszał a i tak sie wprosiła ale w marcu to juz nie dam jej sie wprosic!!!!!!!

siemie mniam???ja nie mogłam tego przełknąć -podziwiam!

no i tak trzymaj, ja dziś mam 3 dc to razem zachodzimy w tym cyklu:tak:
a siemie to mi smakuje jak jakieś zmielone zboze...dam rade ...bo jeszcze dłuzo zniosę ...byle miec mała fasolkę:-D[

No to razem bedziemy wyczekiwać ja sie nastawiam pozytywnie i przez najblizsze miesiace nie chce widziec @@@@.

reklama
no nie pocieszaj mnie bo ja jadę na antybiotyku co prawda dostałam go po owu ale mimo wszystko to co nie mam szansy na fasole :sorry:
moze i masz ale ja sobie powiedzialam ze jak sie przeziebilam to do chorego organizmu fasolka niebedzie chciala mi sie zagniezdzic i wykrakalam mimo ze w 2-3 dni sie wykurowalam domowymi sposobami:zawstydzona/y:

no nie pocieszaj mnie bo ja jadę na antybiotyku co prawda dostałam go po owu ale mimo wszystko to co nie mam szansy na fasole :sorry:
tylko wiesz ja tak uważam zawsze bo może być i co nigdy nie ma a moja przyjaciółka brała gripex i mały był zrobiony w tych dniach a ona ledwo żyła i jest zdrowy-pobolewają trochę kości i głowa a gardło to mam cały jeden migdał zawalony i juz połykać mi trochę truno

A ja tam wierzę że u mnie właśnie po lewej stronie zagnieżdża się mała fasolinka :tak::laugh2:

batonik to jakś amoksycyklina musiała być sama lub z dodatkiem kwasu klawulanowego...Augmentin lub Amoksiklaw, Forcid moze...co dostałaś?

dostałam Forcid 1000:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tylko wiesz ja tak uważam zawsze bo może być i co nigdy nie ma a moja przyjaciółka brała gripex i mały był zrobiony w tych dniach a ona ledwo żyła i jest zdrowy-pobolewają trochę kości i głowa a gardło to mam cały jeden migdał zawalony i juz połykać mi trochę truno
to poważniej moz ebyć..gripex to zadziała przeciwzapalnie i przeciwgoraczkowo...to głównie paracetamol w duzej dawce i pseudoefedryna na katar...na noc weż...jak zdążysz i jest to wirus to moze jeszcze zatrzymasz rozwuj, ale jak juz sie nadkaziło bakteria to kicha i antybiotyk tylko pomoze...

Do góry