K
króliczątko
Gość
Wielkie dzięki!!!Sandra![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wielkie dzięki!!!Sandra![]()
jaki odzew, 4 posty w jednej minucie![]()
I dobrze niech nadrabiająhahaha...te co teraz nie są aktywne to nas jutro wyklną że dużo spisałyśmy![]()
jaki odzew, 4 posty w jednej minucie
kurcze wyszlam spod prysznica i dalej czuje bole na @.
ale jeszcze ich nie liczylam ...![]()
Mój mąż zadowolony że mam towarzystwo na forum bo ma wreszcie spokój
Jak mnie coś na marudy zbiera to mówi wejdź sobie może kochanie na forum???
![]()
I dobrze niech nadrabiająBędą mieć za swoje za to rozkminianie z mężulkami
![]()
Aha i dziecko tą główkę tak trzyma jak mu położysz?oglądam album lutówek i dziwi mnie ze dzieciaczki na bokach leżą...na pleckach jest najbezpieczniej z głową skierowaną na bok![]()
mój spał na brzuszku głównieno ale jak w nocy śpi na brzuszku to sie może udusic![]()
Tylko ze śmierć łóżeczkowa dotyka głównie dzieci z grupy ryzyka.
Jeżeli chodzi o spanie na brzuszku, to jest to groźne dla dzieci z powiększoną grasicą - wtedy ucisk na klatkę piersiową jest niewskazany.w 2-6 mies życia, matek pijacych alkohol w ciąży, rodzi które spia z dzicmi, rodziców palących w domu no i jakiś chorych dzieci reszte nie pamiętam w necie pewnie znajdziesz mnóstwo informacji.