reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

Ja się tylko witam i zmykam. M wyjechał w nocy a ja postanowiłam nie siedzieć sama i jadę na cały dzień do rodziców.
Miłego dnia Wam życzę.

reklama
Witam o poranku:tak:

atabe dobre z tym twoim szyciem-przyszyciem, ubawiłam się po poachy:-D:-D:-D
wiem że normy wbc w ciąży moga być powiększone i nie oznacza to nic zlego ale lepiej do ginka zadzwoń bo jesli to od bakterii w moczu lepiej żeby coś Ci zalecił aby sie nie rozwijała infekcja.A jak gardełko dzisiaj?;-)

mruczka mnie się coś obiło że nie wolno owoców morza ale nie jestem pewna:sorry:

ewa1985 może to jajnik od hormonów?lepiej ginka zapytać bo wydaje mi się że aż tak mocno i kłująco to rozciąganie nie boli ale może każdy odczuwa inaczej i to właśnie od tego:sorry:ja tak czasem poczuję jak np. kichnę:eek:

kasiamaj gratki talentu, super sprawa. Ja raz uszyłam bluzkę w podstawówce, nawet nawet tyle że wycięłam ją z samego środka materiału z którego wyszłyby 3 takie bluzki:-D

asieńka no cholera jak się ciebie licho jakies przyczepiło:no:może ze zmartwienia tak zasłabł, nie zjadł np.?Napisz kochana jak z nim.W swoją drogą to mój M też Marcin:happy:

Vanilka he he ale Ci tiffi diagnoze postawiła:-D

tiffi trzymam kciuki za wizytę dzisiejszą i czekamy na wieści niecierpliwie kto tak mieszka;-)

Witam :-)

kasiamaj Zdolna kobietka z Ciebie. Tylko pozazdroscic mozna.:-)

Asieńka Na szpital szkoda słów i nerwów, a z powodu M bardzo współczuję:-(

tiffi1 To zyczę powodzenia na USG i miłego weekendu:-)

A Ja odpoczywam:-) Zobaczymy co mi sobota przyniesie-bo planów na razie nie mam(ale chyba na 13 na pokaz pojdziemy)

Cześć dziewczyny:-)

ale u nas dziś brzydka pogoda, pada deszcz, 4 stopnie, bleeee
ale może to wykorzystam i rozmroze zamrażarke, póki nie ma za ciepło

tiffi ja też za zdrowej tej śmietany to nie miałam, robiłam taką w proszku z torebki-śniezke, co się z mlekiem miesza i miksuje
powodzonka na wizycie i szkoda ze tak późno dasz znać....hihihi czekamy na info

WItam
i znikam troche porzadku i do mamy jade dzis bo jak nigdy da sie z nia wreszcie rozmawiac ;-)
Eh co za dzień...jestem totalnym kłębkiem nerwów i jakby wszystkiego było mało to mój Marcin własnie wylądował w szpitalu.Był w pracy i się nagle źle poczuł i go karetką zabrali:eek::eek: Fantastycznie...

kurcze dziewczyno mam nadzieje z sie juz wszytko powyjasnialo i jest ok i wrocil do domu :tak:

ashika to miłej wizyty w mamci;-)
patipaula udanej wyprawy na pokaz:tak:

A ja cały dzień porządki niestety bo w tygodniu miałam w nosie:-pAle to nic bo M zaraz wraca i mi kompka zabierze więc dobrze że się zajmę czymś.I pomidorówkę dziś robie na obiad bo mam mega smaka:tak:

Witam Kochane:happy:
Wyspałam sie dzis wyjątkowo bo do 8:tak:Potem jeszcze trochę poleniuchowałam, a teraz też muszę się zabrać za porządki.W kuchni piętrzy się już stos garów i naczyń i nawet do zmywarki nie ma kto włożyć:dry:
M narazie w pracy, ale jak wróci ma montować suszarkę podsufitową.Wczoraj zeszło nam przy tym 3 godz.,a instrukcja jest tak jasno napisana, że dalej nie mamy pojęcia jak te sznurki zamontować:sorry:
Nakupiłam wczoraj trochę ciuszków w Realu i nie tylko, mam też trochę z lumpka.Zamieszczę foty jak uporam się z bałaganem.

Vanilka Córeczce damy na imię Emilia.Miała być Malwinka albo Kalinka jak chciał M, ale zarówno imieniny Kaliny jak i Malwiny są tylko raz w roku w Lipcu, więc będziemy mieli malutką Mili;-)

Ashika Baw się dobrze u Mamy.

sasanka tak odrazu antybiotyk przez bakterie w moczu???:szok:Widzę,że u Was dają antybiotyki na potegę.Pisałam o tym kiedyś,ale raz robiłam badanie moczu z drugiego sikania i nie podmyłam się wcześniej porządnie i wyszły mi bakterie bardzo liczne w moczu, powtórzyłam na drugi dzień- zrobiłam tym razem prawidłowo i bakterii w moczu już nie było:no:

hej,
sasanka a dużo miałaś tych bakterii w moczu? jeśli możesz to napisz mi swoje wyniki.
tiffi lecze gardło "wszystkimi"sposobami.A badanie moczu robiłam bez tamponu, bo nawet nie wiedziałam o takim sposobie-musiałam przeoczyć jak pisałaś:eek: a ozanczenie GRAN to jedne z krwinek białych-chyba granulocyty czy coś...
jedyneczka mammi właśnie wiem czytałam że leukocyty mogą być podwyższone w ciąży...tylko nie wiem czy aż tak bardzo jak ja mam:sorry:

Gardło tak sobie- noc na szczęście przespałam, a dzisiaj dalszy ciąg kuracji... do gina próbuje się dodzwonić, ale ma wyłączony telefon:angry:

mammi a ja wogóle się nie sugerowałam datami imienin:eek: musze sprawdzić:tak:

Ostatnia edycja:
Atabe ja przy pierwszym badaniu miałam 12 tys leukocytów i granulocyty też podwyzszone -to lekarz powiedział,że w ciąży tak bywa i że do 15 tyś to norma a jesli jest więcej to może być jakiś stan zapalny.Teraz mi wyszło 9.5 tys leukocytów czyli norma ale granulocyty nadal podwyzszone i moj gin powiedział ,że tak to jest w ciąży :)

reklama
Atabe ja przy pierwszym badaniu miałam 12 tys leukocytów i granulocyty też podwyzszone -to lekarz powiedział,że w ciąży tak bywa i że do 15 tyś to norma a jesli jest więcej to może być jakiś stan zapalny.Teraz mi wyszło 9.5 tys leukocytów czyli norma ale granulocyty nadal podwyzszone i moj gin powiedział ,że tak to jest w ciąży :)

dzięki za info;-) ja mam leukocyty 15,4 czyli wychodzi i tak troche ponad norme normy w ciąży:sorry: zobacze co gin powie. O ile wogóle się do niego dodzwonie........a jakie miałaś granulocyty? ja 11,4.

dziewczyny a może powinnam powtórzyć badanie leukocytów w innym labolatorium?

Do góry