ania_pestka
Fanka BB :)
Ja się tylko witam i zmykam. M wyjechał w nocy a ja postanowiłam nie siedzieć sama i jadę na cały dzień do rodziców.
Miłego dnia Wam życzę.
Miłego dnia Wam życzę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja tak czasem poczuję jak np. kichnę

może ze zmartwienia tak zasłabł, nie zjadł np.?Napisz kochana jak z nim.W swoją drogą to mój M też Marcin

Eh co za dzień...jestem totalnym kłębkiem nerwów i jakby wszystkiego było mało to mój Marcin własnie wylądował w szpitalu.Był w pracy i się nagle źle poczuł i go karetką zabraliFantastycznie...

Ale to nic bo M zaraz wraca i mi kompka zabierze więc dobrze że się zajmę czymś.I pomidorówkę dziś robie na obiad bo mam mega smaka

Potem jeszcze trochę poleniuchowałam, a teraz też muszę się zabrać za porządki.W kuchni piętrzy się już stos garów i naczyń i nawet do zmywarki nie ma kto włożyć

Widzę,że u Was dają antybiotyki na potegę.Pisałam o tym kiedyś,ale raz robiłam badanie moczu z drugiego sikania i nie podmyłam się wcześniej porządnie i wyszły mi bakterie bardzo liczne w moczu, powtórzyłam na drugi dzień- zrobiłam tym razem prawidłowo i bakterii w moczu już nie było
a ozanczenie GRAN to jedne z krwinek białych-chyba granulocyty czy coś...

musze sprawdzić
Atabe ja przy pierwszym badaniu miałam 12 tys leukocytów i granulocyty też podwyzszone -to lekarz powiedział,że w ciąży tak bywa i że do 15 tyś to norma a jesli jest więcej to może być jakiś stan zapalny.Teraz mi wyszło 9.5 tys leukocytów czyli norma ale granulocyty nadal podwyzszone i moj gin powiedział ,że tak to jest w ciąży![]()
zobacze co gin powie. O ile wogóle się do niego dodzwonie........a jakie miałaś granulocyty? ja 11,4.