reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

w zasadzie to tu dzisiaj cisza jak nigdy mało pisania martuska ma dołka, missii... bardzo się zaangażowała w ziołopijki, tośka rozdawała fluidki etc.

co do tego mojego bólu jajnika to na bank wiem że z niego tj z lewego była owu od tamtej pory pobolewa, kłuje, jeśli to nie fasoleczka to pewnie jakaś torbiel bo nigdy tak nie było:sorry: kupiłam testa i nie wiem czy jutro zrobić :-( teoretycznie jak wyczytałam i według owu to powinien już coś wskazać jak coś jest tylko to rozczarowanie
no wiem ja też zawsze się boje tego testowania bo tyle razy mi już wyszła 1 krecha, nawet nie wiem co tobie poradzić bo niektórym wyjdzie innym nie z testami tak różnie jak z nami z kobietami

reklama
no wiem ja też zawsze się boje tego testowania bo tyle razy mi już wyszła 1 krecha, nawet nie wiem co tobie poradzić bo niektórym wyjdzie innym nie z testami tak różnie jak z nami z kobietami

czytałam, że jeśli dojdzie do zapłodnienia to zagnieżdżenie następuje od 6 do 8 dni po owu i po 48 h od tego pojawia się beta hcg w organizmie

tj. u mnie owu teoretycznie powinna być 17 dc ale na 99,9% była wcześniej na podstawie śluzu dziś mam 24 dc z 30 i jutro chciałam zatestować i nie wiem czy nie za wcześnie, ale objawy jeśli nie na fasolinkę to bardzo niepokojące :-(

czytałam, że jeśli dojdzie do zapłodnienia to zagnieżdżenie następuje od 6 do 8 dni po owu i po 48 h od tego pojawia się beta hcg w organizmie

tj. u mnie owu teoretycznie powinna być 17 dc ale na 99,9% była wcześniej na podstawie śluzu dziś mam 24 dc z 30 i jutro chciałam zatestować i nie wiem czy nie za wcześnie, ale objawy jeśli nie na fasolinkę to bardzo niepokojące :-(
mogło by już cos widać, ale szkoda testu, poczekaj.
Czemu niepokojące objawy- wiesz gdzieś tutaj na wątku któraś napisała mi tak objawy są połową naszej wyobraźni skutkiem bo się same napędzamy więc jak to przeczytałam to szczena mi opadła:eek::eek::eek::eek::eek:myślisz że to wytwór naszej wyobraźni?

mogło by już cos widać, ale szkoda testu, poczekaj.
Czemu niepokojące objawy- wiesz gdzieś tutaj na wątku któraś napisała mi tak objawy są połową naszej wyobraźni skutkiem bo się same napędzamy więc jak to przeczytałam to szczena mi opadła:eek::eek::eek::eek::eek:myślisz że to wytwór naszej wyobraźni?

szczerze mówiąc co miesiąc mam objawy :laugh2::laugh2: ale jajnik nigdy mi nie dawał ta się we znaki :sorry:

reklama
Do góry