reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mój też jest niezły ... tylko trochę kurcze w innym znaczeniu .......

Tłumaczę mośkowi, że nastepne dziecko dopiero za 2 lata- chociażby ze wzgl. zdrowotnych! (po cc) ... a ten , że już! teraz! natychmiast córke! ...

Zgasiłam go szybko :)

''Byka też nie boli jak się krowa cieli'' :)

reklama
Dzięki laski za słowa otuchy :) Od razu człowiekowi lżej, jak się wyżali!
Aluś Kochane dziecko niedawno zasnął, więc mam czas coś zjeść i kawę wypić

Żeby już nie myśleć o tym , napisze, że moja dieta skutkuje o dziwo błyskawicznie :szok:
Wyglądam i czuję się lepiej! Noszę pas i brzuch mi ładnie wciąga ale za to zostały rozstępy;/) ale najważniejsze, to czuc się lepiej w swojej skórze hehe
Szwagierka za to przytyła strasznie już teraz - a to dopiero 27 tc...nie chce powiedzieć ile, ale lekarz kazał jej się mocno ograniczać! Ma bidula predyspozycje do tycia,a teraz się nie pilnuje - za dużo słodyczy...

Nessi mój też chce niedługo...tz wie, że co cc trzeba odczekać, ale za rok mooooże...dzięki za takie coś, jak tak dalej będzie się 'zajmował' dzieckiem, to niech spada na drzewo z drugim :p niech najpierw jedno wychowa -- oooo dobry argument, żeby w końcu coś zaczął robić

U Nas nie ma domofonów i nikt nic na klatce nie zostawia :no: boję się trochę bo jak ''gwizdną'' to będe ryczeć ;-) wózkowni nie mamy, bo pytałam włascicielke :/ Może się odważę i zostawię wózek na dole,...

A tak BTW. to młody wstaje po 3:00 w nocy i już nie śpi :/
Po drugie ... dobrze mi w domu, szkoda, że ten czas tak szybko leci :eek:
Po trzecie ... nie podoba mi się nowa szata graficzna forum! :no:

Ja też się nie mogę przyzwyczaić :)
Laski muszę się wyżalić:-(
T nie pomaga mi w ogóle w opiece nad małym:-(
To JA do niego wstaję w nocy, to JA go przewijam, to JA go karmię, noszę, uspokajam, usypiam...
Jak wczoraj dałam mu małego (byliśmy u jego rodziców), żeby mleko przygotować, to Aluś rozryczał się jakby go prądem przypalano:szok: T czytał gazetę i nie miał czasu się małym zająć!!!!!!! bo gazeta ważniejsza od uspokajania głodnego dziecka!!!! Mama T weszła do pokoju z głośnym ' ***** MAĆ PŁACZE CI DZIECKO', a on odp, że nic na to nie poradzi,że jest głodny!!!!!:szok: Jak mu KAZAŁAM założyć pampersa małemu, to nie pamiętał którą stroną założyć! Dziś mały nie śpi od 4 rano, a on tylko poduszkę sobie założył na głowę, bo mały miał atak płaczu razem ze mną:-(Ja już nie wyrabiam psychicznie:-( dziękuję za takiego tatę, co go wszystko boli, nie ma siły nosić małego, bo jest zmęczony po pracy, a matk wszystko umie najlepiej zrobić...wg niego oczywiście!
Jestem zła i zmęczona i zrezygnowana, ale idę małego przewinąć, bo się zwalił

O matko ja bym mu dała!!!
My też pracujemy..nawet odważę się powiedzieć że czasem ciężej od nich...
Na szczęście mój Arek mi pomaga...
ale dziś nie było zmiłuj...wczoraj byli goście...nawalił się jak świnia....ale o 8 pobudka razem z dzieckami!!!
Czemu niby ja mam sama wstawać jak poszłam tak samo spać jak on...jeszcze musiałam trochę sprzątnąć no i w nocy karmienie!!! Jak chciał sią wyspać to mógł tyle nie pić ha ha...
kurna co ja to zrobiłam że nie ma buziekgraficznych w odpowiedziach?

a mnie sie bardzo podoba nowa szata graficzna forum !!!! nareszcie nie jest wsciekle rozowa !! a do nowych przyciskow itp przyzwyczaimy sie raz dwa !!

bardzo fajna funkcja to podziekowania za posty !! nie trzeba juz pisac posta "dzieki aga za to czy tamto" tylko naciska sie "dziekuje" i juz wiadomo o co chodzi :)
no i od razu widac na czyja pomoc mozna liczyc ... widac kto ma ile podziekowan za posty :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry