reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej ale dziwne to nowe forum...nie za bardzo przejrzyste i w ogole mam nadzieje ,ze to jeszcze pozmieniają.

U mnie nocka taka sobie ledwo juz spac mogę na tym prawym boku tak mnie wszystko boli!!!

Jutro w koncu do gina!!!!mam nadzieje ,ze poznam termin cc.

Moniskabe no może poczekaj co bedzie sie dalej dzialo!!

Tutibene GRATULUJĘ!!

Witam się i ja,
widzę, ze wczorajszy dzień przyniósł sporo wieści. Szkoda tylko, że raczej smutnych.
Tuttobenne gratuluje synka. Naprawde duży- dobrze, że miałaś cc.
Wavejka gratuluje córci- trzymam kciuki za zdrówko małej.
Madzia- zdrówka dla synka i dużo wytrwałości dla Ciebie i Twoich bliskich.

wiesz no wg OM... wg usg wlasciwie tez.. chociaz w 32 tyg uslyszalam ze dopiero kolo 6 urodze bo za male dziecko.. ale przedwczoraj wcale taka mała nie była bo juz 3750 podobno... tak ze zobaczymy jak sie dzidzia zbierze:)

dzień dobry niedzielnie:-)

faktycznie jakos dziwnie z nowym wyglądam BB:tak:

Monika-może faktycznie na wszelki wypadek pojedz do tego szpitala. 40 km to przeciez nie tak daleko, przejechać się można dla pewności. A coś czuję ze skoro ty bez czopa chodzisz, to możesz w nocy zacząc rodzić jak nic
:-D
Mnie tez czyści od rana i brzuchol boli:-( w ogóle dziwnie sie czuję. A przede mną jeszcze 9 dni.Spuchnieta jestem na maksa, woda znowu chlupocze w stopach:-(Ale z dobrych wiadomości to brzuch mi opadł znacznie i już cycochy nie leżą mi tak na brzuchu więc skóra na nim nie boli:-)

chyba na 12.00 poczłapiemy do kościóa bo pogoda śliczna.
na razie

Nie, ja mam wrażenie że śmiga fajnie :)

Moniskabe, ruszaj tyłeczek do spzitala ;P Mi jakby tak się stało to już bym tam była hehe. Ja mam blisko.. A Ty? Daleko.. Nie czekaj tylko jedź ;) i powodzenia jakby co :)

ramari mnie chodzi normlanie tylko denerwuje mnie to ze sie samo nie oswieza i nie dodaje wiadomosci jak przedtem tylko trzeba sobie odswiezyc strone samemu...:wściekła/y:

reklama
Do góry