reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a mnie ciagle boliprawy jajnik, a dziś 5 dc:szok: pewnie działąją ziółka i do pracy pobudzaja...ostatnią owulkę z prawego miałąm 3 m-ce temu...

olkale koło urzędu pracy,przed łęgnowem :)

szok nie wiedziałm, ze takie osiedle jest w Bydzi...a mieszakm całe zycie tutaj :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
karcia ja z Fordonu...ale gdzie jest Twoje osiedle? bo nie wiem...

Batonik bo po tyłku dostanesz...skad te złe myśli? To tylko przeczucia czy co?

:-(na razie tylko przeczucia, bo znowu dzisiaj testa robiłam i nic nie ma I krecha :-:)-(, a teraz to czuję jakby za chwilę miała @ przyleźć, a to jednak jeszcze 5 dni chyba :sorry:, totalny brak wiary i nadziei, już dzisiaj powiedziałam do mojego R że się poddaję :-(

Wiecie co odnosnie testów owulacyjnych, to ja w tym cyklu robiłam chyba z 5 i ani jeden mi nie wyszed na +.W pierwszym dniu była jakas tam blada kreseczka...Wiec nie jestem przekonana!!! Bo owulka była na 100%:)
Na usg tez było ładnie ją widac a testy nic nie wskazywały!!!

:-(na razie tylko przeczucia, bo znowu dzisiaj testa robiłam i nic nie ma I krecha :-:)-(, a teraz to czuję jakby za chwilę miała @ przyleźć, a to jednak jeszcze 5 dni chyba :sorry:, totalny brak wiary i nadziei, już dzisiaj powiedziałam do mojego R że się poddaję :-(
no to nie rób tych testów...bo to na sikanego za wcześnie...może jutro idź na betę...który to jest dc?

Wiecie co odnosnie testów owulacyjnych, to ja w tym cyklu robiłam chyba z 5 i ani jeden mi nie wyszed na +.W pierwszym dniu była jakas tam blada kreseczka...Wiec nie jestem przekonana!!! Bo owulka była na 100%:)
no to tylko znaczy, ze to ściema i tyle...nie ma sięcoduz o przejmować testami owu....

Mnie też testy owulacyjne ostatnio wkurzyły...albo raczej doprowadziły do stanu dezorientacji. I dlatego postanowiłam ich więcej nie robić.

Widzisz Batoniku mowiłam Ci ze to za wczesnie !!!NIe stersuj sie wynikiem bo jest wogole niewiarygodny!!!!!
Teraz odpusc sobie testy i najwczesniej zrob w dniu spodziewanej @ czyli za 5 dni!!!Bo po co masz sie dołowac:(

no to nie rób tych testów...bo to na sikanego za wcześnie...może jutro idź na betę...który to jest dc?

no to tylko znaczy, ze to ściema i tyle...nie ma sięcoduz o przejmować testami owu....

Olake ja nie raz słyszałam ze sa do bani ,ale chciałam przekonac sie na własnej skorze:)
I pewnie patrząc tylko na testy nie przyłozyli bysmy sie tak do pracy ,bo myslała bym ze nie ma owulki ; /

u mnie kino w domu znowu więc musze uciekać

batonik spokojnie, tak jest przy starankach, ze musimy się nauczyc cierpliwości...jutro na bete też moze być jeszcze wcześcni, bo ok 7-9 dpo dopiero zagnieżdża się, a wtedy dopiero zaczyna się wydzielać hormon...:tak:

kochanan bądź dobrej wiary

jutro i pojutrze ni mogę bo mam do pracy na 7, a dzisiaj mamy 25 dc z 30 dniowych

P.ś olkale czy forcid mógł mnie uczulić po tylu dniach, wczoraj wyszła mi jakaś potworna wysypka na buzi

witam dziewczynki nie mam czasu nawet Was poczytać:( jakies nowe fasolki? widze, ze forum sie zmieniło i polapać sie nie umiem :(

reklama
Batonik ja wierze ze ci sie udało ,tylko jeszcze za wczesnie na test.Tak jak pisałam juz wczesniej ja zrobiłam 3 dni przed i był negatywny,wiec nie zamartwiaj sie ,bo całkiem mozliwe ze fasolka wije sobie gniazdko:tak::tak::tak:

Do góry