reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

sama nie wiem jak to zrobiłam chyba się po prostu zakochałam!!! Trochę była to obsesja bo ważyłam się 6-10 razy dziennie i bardzo mało jadłam a dużo piłam i tak trwało to jakieś 5 m-cy teraz troszkę przytyłam jakieś 4 kg i też nie mogę ich zrzucić

To chyba ta niedobra zima tak działa że schudnać nie można.

reklama
poszedł sobie gdzieś chyba :(

mnie też dzisiaj kurde nie wiem co się dzieje :(

My dzisiaj mieliśmy dzień szwendacza, spacer potem naleśniki w Manekinie, kawusia z bitą śmietaną - samopoczucie troche lepsze ale brakuje do ideału

Jakieś nowe fasolki dzisiaj ?? Betusia dała znać
Betusia się nie odzywała a miała robić test rano ciekawa jestem czy zrobiła:tak:

kurde ja tez sie dziwnie czuje :/ ostatnio tez zrezygnowana jestem i jakos mnie brzuch pobolewa... mezus pracuje od rana do nocy juz kilka dni pod zad i nie ma sily sie kochac ze mna wiec sobie poradzic musialam ... jakos mnie tez dol zlapal cholerny taki i nie mam co ze soba zrobi a on przyszedl z pracy i poszedl spac a ja sie szwendami nie mam co robic :( kompletny bezsens wkradl mi sie w dzisiejszy dzien ...

u mnie może nie bezsensu ale moje libido spadło maksymalnie jak się da :-( nawet mi się na przytulaski nie zbiera :-(

Ostatnia edycja:
kurde ja tez sie dziwnie czuje :/ ostatnio tez zrezygnowana jestem i jakos mnie brzuch pobolewa... mezus pracuje od rana do nocy juz kilka dni pod zad i nie ma sily sie kochac ze mna wiec sobie poradzic musialam ... jakos mnie tez dol zlapal cholerny taki i nie mam co ze soba zrobi a on przyszedl z pracy i poszedl spac a ja sie szwendami nie mam co robic :( kompletny bezsens wkradl mi sie w dzisiejszy dzien ...

mi niestety bezsens wkradł się w życie, chwilowo nie mam na nic siły ani ochoty:no:, nie wiem czy nie zrezygnuję na jakiś czas ze staranek bo jakoś mnie to wszystko przytłacza chyba, kolejne rozczarowanie :-( nie wiem czy podołam, niestety chęć posiadania małej istotki jest silniejsza, nie bardzo umiem sobie z tym poradzić, może tylko dzisiaj a jutro już będzie lepiej:sorry: kto to wie, czasem myślę że nie będzie mi dane być mamą i jak sobie o tym pomyślę to łzy mi się cisną do oczu :-(

Witajcie dziewuszki :-)

mam taką delikatną sprawę. Od jakiegoś czasu, kilku dni wyczuwam dziwny zapach z pochwy, nie wiem czym to spowodowane. Nie mam upławów, ani pieczenia zadnego, nic. Miala któraś z Was coś takiego?

mi niestety bezsens wkradł się w życie, chwilowo nie mam na nic siły ani ochoty:no:, nie wiem czy nie zrezygnuję na jakiś czas ze staranek bo jakoś mnie to wszystko przytłacza chyba, kolejne rozczarowanie :-( nie wiem czy podołam, niestety chęć posiadania małej istotki jest silniejsza, nie bardzo umiem sobie z tym poradzić, może tylko dzisiaj a jutro już będzie lepiej:sorry: kto to wie, czasem myślę że nie będzie mi dane być mamą i jak sobie o tym pomyślę to łzy mi się cisną do oczu :-(

Nie mozna tak myślec, ja też to miałam. I nadal mam. Niektorzy mowili ze mam przestac sie nastawiac, to ja sie oszukiwalam, ale to bez sensu. Teraz licze na to, ze nie dostane okresu. A jesli dostane, to bede nawet płakac, juz którys raz z resztą. Ale kolejna szansa znowu za 2 tyg. Bądź dzielna, a na pewno wkrótce sie uda :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

mam taką delikatną sprawę. Od jakiegoś czasu, kilku dni wyczuwam dziwny zapach z pochwy, nie wiem czym to spowodowane. Nie mam upławów, ani pieczenia zadnego, nic. Miala któraś z Was coś takiego?
Witaj:-) Ja nie miałam nic podobnego ale wydaję mi się że może to być początek jakiegoś stanu zapalnego;-);-)

nie pomoge bo ja chyba nigdy tak nie miałam - ale proponuje kupić laktacyd albo poprostu wybrac się do lekarza jak cie to niepokoji

dziewczyny polecam wam dla relaksu kosmetyki diary fun poniżej link - super sprawa ja dzisiaj siedziałam 1,5 godziny w wannie takiech pachnącej wodzie - az mi się wychodzić nie chciało
http://www.cefarm24.pl/dairy-fun-mleczny-puder-do-kapieli-brzoskwinia-i-mango-650-g-p16042.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry