i tak napewno bedzie hihihihimoja mama tak mówi, że teraz nie moge a potem 3 , 4 same wpadną
reklama
cześć kochanaOK Laseczki ja powoli uciekam bo muszę się wykąpać jeszcze a po 22 jest Film o Wisławie Szymborskiej i chcę koniecznie oglądać bo b. ją lubię
wpadnę jutro po 19 na pewno
Już tęsknię
Buziaki Misiaki![]()
cześć kochana
paja też powoli uciekam...
weszłam na znanego lekarza i poczytałam sobie opinie o dr sztencu z szubina do którego idę w srodę...jestem pełna nadziei
miłej nocy i do jutra
ja już się też żegnam ale tak naprawdę, udanych przytulanek co niektórym innym miłej nocki u boki M. DOBRANOC
pa pa ja tez uciekam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ok ja sie biore za siorbanie moich ziolek i taz spadam dobranoc wam kochane wasze towarzystwo jest czasem lepsze niz towarzystwo meza hihihija już się też żegnam ale tak naprawdę, udanych przytulanek co niektórym innym miłej nocki u boki M. DOBRANOC

ok ja sie biore za siorbanie moich ziolek i taz spadam dobranoc wam kochane wasze towarzystwo jest czasem lepsze niz towarzystwo meza hihihi![]()
;-)
Uff - w koncu moge na spokojnie sie z Wami spotkac. Brat pojechal na studia, M na nocke do pracy i mam swiety spokoj ;o) Tylko ciekawe, czy ktoras jeszcze tu jest...
Czytam, ze kiepsko cos u Was ostatnio z humorem. A u mnie wrecz przeciwnie - jestem pela optymizmu! Az dziwne...
Chyba mam owulke - co prawda test owu nie wyszedl tak jak powinien, ale boli mnie podbrzusze z prawym jajcorem na czele. A poza tym w pewnym momencie wraz ze sluzem pojawila sie niewielka ilosc krwi - wiec to na pewno to co mysle
)
Jutro rano zajade na oddzial i moze jak bede miala szczescie to mo gin usg zrobi i bede miala pewosc. Oby mial czas...
A robilas moze badania hormonow tarczycy? Bo ja np przytylam w ostatnim czasie pare kilko i za chiny nie moglam ich zrzucic. Okazalo sie, ze mam lekka niedoczynnosc tarczycy, ktora to spowalnia metabolizm i sie tyje...Ja co prawda batonikiem dnia nie zaczynam ale chciałabym schudnąć z 6 - 8 kg bo daleko mi do mojej normalnej wagi, przytyłam sporo i teraz nie mogę ruszyć z wagi, postanowiałam zastosować dietę proteinową bo koleżanka powiedziała mi że skuteczna ale jeszcze się za to nie zabrałam.
A nie zauwazylas tego czasem po seksiku? Bo moze Twoj M zmienil diete, i jego sperma inaczej pachnie i potem Ty rowniez...Witajcie dziewuszki :-)
mam taką delikatną sprawę. Od jakiegoś czasu, kilku dni wyczuwam dziwny zapach z pochwy, nie wiem czym to spowodowane. Nie mam upławów, ani pieczenia zadnego, nic. Miala któraś z Was coś takiego?
Buahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!Facet kocha się z kobietą i w pewnym momencie mówi:
- Kochanie, idź do przedpokoju i przynieś łyżkę do butów.
- A po co?
- Bo jest tak fajnie, że bym jeszcze jajka włożył.
Robilas dzisiaj testa? Przeciez to i tak za wczesnie!!!! Wiec nie masz sie co dolowac!!!tak sobie myślę, że ten dzisiejszy dołek to spowodowany był tym porannym testem, już mi troszkę lepiejale pewnie kolejne rozczarowanie i porcja negatywnego myślenia przyjdzie wraz z @ czyli za 5 dni :-(
Bo one sobie nawet sprawy nie zdaja, ze moze byc taka choroba jak nieplodnosc... i czesto tak gadaja z niewiedzy. Bo jednak caly czas bezplodnosc jest w Polsce tematem tabu....wiesz mój synek bardzo lubi jedzić na rowerze i tak późną jesienią jeźdzę z nim i zatrzymuje mnie taka pani i do mnie że już czas na 2 dziecko bo jak ma się jedynaka to się będzie płakać, od razu ruszyłam do domu i w ryk.powiedz co to ma znaczyć boże niektóre baby są okropne![]()
Swietny pomysl... Tygodniowy urlopik jest bardzo przydatny - mnie sie wlasnie sknczyl i jutro do pracy...po zabiegu buorę tydzień zwolnienia...zeby mieć czas na tych lekarzy...zresztą mam stresa w robocie wieć spokój mi potrzebny...
Moja mama dzisiaj do mnie tez mowi: ja to sie cale zycie pilnowac musialam...a ja wam mowie!!!!!jak juz zaciazymy(oczywiscie na mor beton w tym cyklu) to potem bedzie sie sypac ciaza za ciaza i juz niebedziemy chcialy zachodzic bo kazda bedzie miala w domu swoje wlasne przedszkole i to dopiero bedzie BABYBOOOM hahahahaha![]()
Czytam, ze kiepsko cos u Was ostatnio z humorem. A u mnie wrecz przeciwnie - jestem pela optymizmu! Az dziwne...
Chyba mam owulke - co prawda test owu nie wyszedl tak jak powinien, ale boli mnie podbrzusze z prawym jajcorem na czele. A poza tym w pewnym momencie wraz ze sluzem pojawila sie niewielka ilosc krwi - wiec to na pewno to co mysle
Jutro rano zajade na oddzial i moze jak bede miala szczescie to mo gin usg zrobi i bede miala pewosc. Oby mial czas...
reklama
wszystkie dziewczyny juz uciekły w kimono ja zapoznaje sie z nowym wygladem forum , ale chyba tamto podobało mi sie bardziejUff - w koncu moge na spokojnie sie z Wami spotkac. Brat pojechal na studia, M na nocke do pracy i mam swiety spokoj ;o) Tylko ciekawe, czy ktoras jeszcze tu jest...
A robilas moze badania hormonow tarczycy? Bo ja np przytylam w ostatnim czasie pare kilko i za chiny nie moglam ich zrzucic. Okazalo sie, ze mam lekka niedoczynnosc tarczycy, ktora to spowalnia metabolizm i sie tyje...
A nie zauwazylas tego czasem po seksiku? Bo moze Twoj M zmienil diete, i jego sperma inaczej pachnie i potem Ty rowniez...
Buahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!
Robilas dzisiaj testa? Przeciez to i tak za wczesnie!!!! Wiec nie masz sie co dolowac!!!
Bo one sobie nawet sprawy nie zdaja, ze moze byc taka choroba jak nieplodnosc... i czesto tak gadaja z niewiedzy. Bo jednak caly czas bezplodnosc jest w Polsce tematem tabu....
Swietny pomysl... Tygodniowy urlopik jest bardzo przydatny - mnie sie wlasnie sknczyl i jutro do pracy...
Moja mama dzisiaj do mnie tez mowi: ja to sie cale zycie pilnowac musialam...
Chyba mam owulke - co prawda test owu nie wyszedl tak jak powinien, ale boli mnie podbrzusze z prawym jajcorem na czele. A poza tym w pewnym momencie wraz ze sluzem pojawila sie niewielka ilosc krwi - wiec to na pewno to co mysle)
Podziel się:
OK Laseczki ja powoli uciekam bo muszę się wykąpać jeszcze a po 22 jest Film o Wisławie Szymborskiej i chcę koniecznie oglądać bo b. ją lubię