reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:sorry:OK Laseczki ja powoli uciekam bo muszę się wykąpać jeszcze a po 22 jest Film o Wisławie Szymborskiej i chcę koniecznie oglądać bo b. ją lubię

wpadnę jutro po 19 na pewno :tak::tak:

Już tęsknię :zawstydzona/y:

Buziaki Misiaki :rofl2:

ja też powoli uciekam...

weszłam na znanego lekarza i poczytałam sobie opinie o dr sztencu z szubina do którego idę w srodę...jestem pełna nadziei

miłej nocy i do jutra

ja już się też żegnam ale tak naprawdę, udanych przytulanek co niektórym innym miłej nocki u boki M. DOBRANOC

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Uff - w koncu moge na spokojnie sie z Wami spotkac. Brat pojechal na studia, M na nocke do pracy i mam swiety spokoj ;o) Tylko ciekawe, czy ktoras jeszcze tu jest...
Ja co prawda batonikiem dnia nie zaczynam ale chciałabym schudnąć z 6 - 8 kg bo daleko mi do mojej normalnej wagi, przytyłam sporo i teraz nie mogę ruszyć z wagi, postanowiałam zastosować dietę proteinową bo koleżanka powiedziała mi że skuteczna ale jeszcze się za to nie zabrałam.
A robilas moze badania hormonow tarczycy? Bo ja np przytylam w ostatnim czasie pare kilko i za chiny nie moglam ich zrzucic. Okazalo sie, ze mam lekka niedoczynnosc tarczycy, ktora to spowalnia metabolizm i sie tyje...

Witajcie dziewuszki :-)

mam taką delikatną sprawę. Od jakiegoś czasu, kilku dni wyczuwam dziwny zapach z pochwy, nie wiem czym to spowodowane. Nie mam upławów, ani pieczenia zadnego, nic. Miala któraś z Was coś takiego?
A nie zauwazylas tego czasem po seksiku? Bo moze Twoj M zmienil diete, i jego sperma inaczej pachnie i potem Ty rowniez...
Facet kocha się z kobietą i w pewnym momencie mówi:
- Kochanie, idź do przedpokoju i przynieś łyżkę do butów.
- A po co?
- Bo jest tak fajnie, że bym jeszcze jajka włożył.
Buahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak sobie myślę, że ten dzisiejszy dołek to spowodowany był tym porannym testem, już mi troszkę lepiej:sorry: ale pewnie kolejne rozczarowanie i porcja negatywnego myślenia przyjdzie wraz z @ czyli za 5 dni :-(
Robilas dzisiaj testa? Przeciez to i tak za wczesnie!!!! Wiec nie masz sie co dolowac!!!

wiesz mój synek bardzo lubi jedzić na rowerze i tak późną jesienią jeźdzę z nim i zatrzymuje mnie taka pani i do mnie że już czas na 2 dziecko bo jak ma się jedynaka to się będzie płakać, od razu ruszyłam do domu i w ryk.powiedz co to ma znaczyć boże niektóre baby są okropne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bo one sobie nawet sprawy nie zdaja, ze moze byc taka choroba jak nieplodnosc... i czesto tak gadaja z niewiedzy. Bo jednak caly czas bezplodnosc jest w Polsce tematem tabu....

po zabiegu buorę tydzień zwolnienia...zeby mieć czas na tych lekarzy...zresztą mam stresa w robocie wieć spokój mi potrzebny...
Swietny pomysl... Tygodniowy urlopik jest bardzo przydatny - mnie sie wlasnie sknczyl i jutro do pracy...

a ja wam mowie!!!!!jak juz zaciazymy(oczywiscie na mor beton w tym cyklu) to potem bedzie sie sypac ciaza za ciaza i juz niebedziemy chcialy zachodzic bo kazda bedzie miala w domu swoje wlasne przedszkole i to dopiero bedzie BABYBOOOM hahahahaha:-D:laugh2::-p
Moja mama dzisiaj do mnie tez mowi: ja to sie cale zycie pilnowac musialam...

Czytam, ze kiepsko cos u Was ostatnio z humorem. A u mnie wrecz przeciwnie - jestem pela optymizmu! Az dziwne...

Chyba mam owulke - co prawda test owu nie wyszedl tak jak powinien, ale boli mnie podbrzusze z prawym jajcorem na czele. A poza tym w pewnym momencie wraz ze sluzem pojawila sie niewielka ilosc krwi - wiec to na pewno to co mysle :o)
Jutro rano zajade na oddzial i moze jak bede miala szczescie to mo gin usg zrobi i bede miala pewosc. Oby mial czas...

reklama
Uff - w koncu moge na spokojnie sie z Wami spotkac. Brat pojechal na studia, M na nocke do pracy i mam swiety spokoj ;o) Tylko ciekawe, czy ktoras jeszcze tu jest...
A robilas moze badania hormonow tarczycy? Bo ja np przytylam w ostatnim czasie pare kilko i za chiny nie moglam ich zrzucic. Okazalo sie, ze mam lekka niedoczynnosc tarczycy, ktora to spowalnia metabolizm i sie tyje...

A nie zauwazylas tego czasem po seksiku? Bo moze Twoj M zmienil diete, i jego sperma inaczej pachnie i potem Ty rowniez...

Buahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!

Robilas dzisiaj testa? Przeciez to i tak za wczesnie!!!! Wiec nie masz sie co dolowac!!!

Bo one sobie nawet sprawy nie zdaja, ze moze byc taka choroba jak nieplodnosc... i czesto tak gadaja z niewiedzy. Bo jednak caly czas bezplodnosc jest w Polsce tematem tabu....

Swietny pomysl... Tygodniowy urlopik jest bardzo przydatny - mnie sie wlasnie sknczyl i jutro do pracy...

Moja mama dzisiaj do mnie tez mowi: ja to sie cale zycie pilnowac musialam...

Czytam, ze kiepsko cos u Was ostatnio z humorem. A u mnie wrecz przeciwnie - jestem pela optymizmu! Az dziwne...

Chyba mam owulke - co prawda test owu nie wyszedl tak jak powinien, ale boli mnie podbrzusze z prawym jajcorem na czele. A poza tym w pewnym momencie wraz ze sluzem pojawila sie niewielka ilosc krwi - wiec to na pewno to co mysle :o)
Jutro rano zajade na oddzial i moze jak bede miala szczescie to mo gin usg zrobi i bede miala pewosc. Oby mial czas...
wszystkie dziewczyny juz uciekły w kimono ja zapoznaje sie z nowym wygladem forum , ale chyba tamto podobało mi sie bardziej

Do góry