reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Menu naszych dzieci

no wlasnie Kasiu,raz zlapala moj kubek...he,he....i odrazu do buzi....dzis wlasnie juz sie wkurzylam i dziobek zdjelam z jej niekapka,to pila troszke,albo zlizywala jak kotek...hi,hi....
No i widzisz nie wiem czy widziałaś jak Aneczka pokazywała te niekapki 360stopni? z Lovi?Zastanawiam sie nad zakupem, może by własnie pili tak prawdziwie od razu z kubeczka
KUBEK LOVI 360 NIEKAPEK + 9 MSC HIT PROMOCJA!!!! (924982682) - Aukcje internetowe Allegro

Izabela buzki sa w zaawansowanej edycji

reklama
dzięki kasiu :-)

a rybkę aneczka sama robisz czy ze słoiczka?

żółtko same robicie czy z polecenia lekarza? od kiedy zwiększa się dawkę? :sorry:

Ostatnia edycja:
dzięki kasiu :-)

a rybkę aneczka sama robisz czy ze słoiczka?

żółtko same robicie czy z polecenia lekarza? no i jak je podać? :sorry:
Ja robie po prostu na parze taka jajeczniczke z żółtka, ale mozna tez robić kluseczki wrzucac do zupki.
Ja nie pytałam pediatry ponieważ mój lekarz tylko kiwa głowa i przepisuje recepty

reklama
u nas tez zupki sa miesne,a rybke dopiero raz jadłysmy
U nas dokładnie tak samo :) I paprykarz szczeciński normalnie:)

Ja robie po prostu na parze taka jajeczniczke z żółtka, ale mozna tez robić kluseczki wrzucac do zupki.
Ja nie pytałam pediatry ponieważ mój lekarz tylko kiwa głowa i przepisuje recepty
Moja też nie wiele lepsza. Ja się tylko pytam Czy już można?

no więc tak na tym etapie wychodzi taniej kupić zupke rybną w słoiczku bo kupić łososia surowego to wydatek większy niż cała zupka bo dla maluchów rybka nie może byc ta hodowlana
a żółtko dałam dopiero 2 raz normalnie jak robisz zupki sama to dorzucasz proporcjonalnie ilość żółtek (ja gotuję normalnie na twardo)i blenderem:)

No ja skoczę nad morze i tam zakupie świeżej rybki. Tylko nie wiem jakiej???
Flądra może być?

Do góry