_karincia_
Fanka BB :)
aneczka teraz doszłam do tego że może u nas były takie luźniejsze kupki od leków??
Bo przecież Adi przeziębiony
Możliwe??

Możliwe??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

aneczka teraz doszłam do tego że może u nas były takie luźniejsze kupki od leków??
Możliwe??
A ogórkowa to w ogóle był szał ciał![]()

Tez wprowadzilam juz sloiczki od 7 msc, niedokladnie zmielone na papke i ok przelyka, tylko ze pierwsze 4 -5 lyzeczek a potem wyginanie i odpychanie lyzeczki

Aż się cały trzepał do tej ogórkowej to dostał łyżkę jedną stołową i koniec, też bym się bała więcej
Ale tak to mu daje spróbować (odrobinkę!) to co jem, czy to jogurt, czy serek biały, nawet od Juli dostał lizaka do polizania
Ja gotuje raz na dwa dni i raz ugotuje z żółtkiem, raz z mięsem i wyjdzie pół żółtka raz na dwa dni;-)Teściowa jak gotuje Martynie rosół na niedziele wlewa żółtko do gorącego rosołu i się ścina. Ja gotuje jajko na twardo i rozgniatam widelcem mieszając z zupką słoiczkową.słuchajcie mam pytanko. Żółtko do obiadków dajecie już ugotowane czy surowe i zagotowujecie?