reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

baśka

Mama Karola i Bartka
Miasto
Elbląg
Coraz bliżej Mikołajki i Święta - co kupujecie maluchom, mężom, starszakom...???
ja od jakiegoś czasu regularnie przegladam zabawki na allegro i w jednym zabawkowym co mam po drodze z przedszkola ale jakoś decyzje trudno podjąć...miło więc będzie powymieniać się pomysłami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Baśka super pomysł z tym tematem:tak:, mam chrześniaka w wieku Twojego Karola i nie mam pojęcia co mu kupić na gwiazdkę :eek: o naszych maluchach to już nawet nie wspomnę :eek:

ja dla meza chcialabym nowy rozum - najlepiej damski :-) moze byc uzywany - i tak bedzie lepszy od aktualnie uzywanego (?) przez mego slubnego :-)

i to bylby najlepszy prezent jaki moglyby dostac moje dzieci (i ja tysz)

ja dla meza chcialabym nowy rozum - najlepiej damski :-) moze byc uzywany - i tak bedzie lepszy od aktualnie uzywanego (?) przez mego slubnego :-)

Rubi padłam pod biurko jak przeczytałam twój post hahahahaha:-D

Basiu super temat:-) Ja mam do kupienia masę prezentów dla dzieci ostatnio a zero doświadczenia w tej materii.
Ostatnio zastanawiałam się nad czymś takim: ODJAZDOWE SMOCZKI Z ZĘBAMI --- Smoczek GRATIS (755869916) - Aukcje internetowe Allegro

Ups dopiero teraz zajrzałam na główny i zobaczyłam że Anet już o nich wspomniała. Sorki:)

Ostatnia edycja:

:-):-):-):-):-):-) Poproszę o to samo tylko dla tatsuia mojego Pietrka

RUBI... :)))))))))))))))

Moja Anielka marzy o klockach DUPLO zoo - no i już je mamy zupełnie przez przypadek - siostra mojego M kupiła takie Antkowi (wiek 3-5 lat gwoli ścisłości) na chrzciny. Stwierdziliśmy - zresztą przy niej, że będa dla Anielki. Antek przez najbliższy rok albo i dłużej nie będzie raczej nimi zainteresowany a Młodej serce by pękło. Też trochę jestem na nich zła bo nie wiem jak można nie pomyśleć, że przecież w domu jest 3 latek i dac taki prezent (wiem, że nie powinno się wybrzydzać - i to nie to, że nie jestem wdzięczna, tylko przykro mi, że nie pomyśleli o Anieli)

MAJAAM, to Tobie z całego serca życzę, żeby Pietuszki tatę w końcu oświeciło!

Temat super.
Ja poproszę to co Rubi:-)
Dla naszego maluszka to nie wiem co....
Ale dla 4 letniego chrześniaka mam statek i helikopter ratunkowy do samodzielnego złożenia-będzie miał się czym w wannie bawić-uwielbia to:tak:
A dla męża to nie wiem czy coś kupie bo i za co:eek:

reklama
Wlasnie...mega problem co roku co kupic mezowi pod choinke??:confused2:
najbardziej by go ucieszylo najnowsze subaru legacy w dieslu:-D
Bo jakies perfumy czy bluza-takie banalne.
jakis gadzet do samochodu czy cos w tym stylu??? macie jakies pomysly
Ja juz wlasnie zaczynam myslec o prezentach bo maja do nas przyjechac moi rodzice i dwaj bracia...CO IM KUPIC?? to juz wcale nie wiem:szok:
A mojej kruszynce?? ona jeszcze taka mala,ze bez roznicy jej to;-)

Do góry