reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ella czy ty też dostałaś te literki z imieniem jak zamawiałaś pościel? Ja własnie zastanawiam się jak je ozdobić i jak przykleić. A wogole to zamiast Maja dostałam literki Maia :baffled: Muszę do nich napisać aby mi dosłali j.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tą naszą wanienkę bardzo polecam!! Ona jest z OK BABY i jest wyjątkowo duża - na necie jakaś mniejsza mi się wydawała..
Moim zdaniem wanienka spokojnie może być większa, będzie więcej pola do manewru przy maluchu;-)

Ja mam taką samą wanienkę tylko do niej jeszcze stelaż na wannowy. Elvie a czy twoja też ma wbudowany termometr??

A ja się pochwalę Majeczkowym łóżeczkiem :-)
Wersja robocza, założyliśmy na próbę, jak widać pod spodem materacyk jeszcze w folii,
Wczoraj zdałam sobie sprawę z tego,że skoro mamy baldachim to chyba niepotrzebnie zamówiłam karuzelkę fisherprice z projektorem bo niby gdzie będą wyświetlane wzorki????:baffled:
Zobaczymy jak to będzie wyglądać jak przyjdzie karuzelka. Zamówiliśmy taką:

FISHER PRICE KARUZELA MISIE PROJEKTOR PILOT MUZYKA (928585147) - Aukcje internetowe Allegro
ale suuuuuuuuperr

Ella czy ty też dostałaś te literki z imieniem jak zamawiałaś pościel? Ja własnie zastanawiam się jak je ozdobić i jak przykleić. A wogole to zamiast Maja dostałam literki Maia :baffled: Muszę do nich napisać aby mi dosłali j.

Ślicznie to wygląda w całości :-):-):-) Ja jeszcze baldachimu nie mątowałam żeby się nie kurzył- wszystko przygotowane w woreczkach poprane i spakowane na finał ;-)
Choć korci strasznie żeby rozłożyć wszystko tak jak ma być :-) rozkładałam tak prowizorycznie ale to nie to samo :-D

Co do literek ja ich jeszcz enie ozdabiałam- jakąś farbkę trzeba kupić, ale my dopiero Małą Juleczkę przeniesiemy do jej pokoiku po ok pół roku i wtedy dopiero urządzimy w pełni jej pokoik i przykleimy literki...narazie jest normalnym pokojem + składzikiem jej wózka, wanienki itp :-D Widzę, że ktoś niebardzo wie jak się pisze imię "Maja"- pewnie napisz do nich- niech doślą bo śmiechu warte :-D

Ella ja to też ściągam wszystko do prania, nie wiem jeszcze czy będę baldahim prała, schowam do worka aby się nie kurzył a później mamcia go wyprasuje:-)

reklama
Ja mam zwykły linomag w tubce z apteki i tam o parabenach ani słowa

No wlasnie chyba zdecyduje sie na taki jaki Ty masz... pamietasz moze ile za niego placilas?

Znalazlam jeszcze, ze jest Linomag masc i Linomag krem - oba w tubkach, jedno z zielonym napisem, jedno z czerwonym - one sie czyms waznym roznia??

Ostatnia edycja: