reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
hehehe dzieki haaaa

moj ostatnio zasypia o 22 je wczesniej o 21 i spi do 5.30 je i jak fifol do 8-9 :)

mi miska ostatnio zrobila niespodzianke.. zjadla o 20 ostatnie jedzenie zasnela przed 22 i spala do 7... ale za to dzis zrobila jeszcze lepiej.. wczoraj zjadla na pol we snie o 23:30 i wstala po 5 na jedzenie..a wszystko przez te glupie zeby....!!!!!!!!grrrrrrrr

no i wrocilismy - wieje jak by sie kto powiesil ale Agatce to tam zwisalo i powiewalo - w wozeczku miala cisze :) tylko mi lepetyne urywalo :)
moja tesciowa jak sie wczoraj na mnie obrazila to mam cisze i spokoj do dzis !! focha ma nieprzecietnego !! ale ja nie uwazam ze zrobilam cos zle wiec pies jej morde lizal - mam przynajmniej spokoj i mi nie wlazi na glowe co chwile :)

a moja mala po powrocie ze spaceru zamiast spokojnie spac do 15 to sie totalnie rozbudzila !! lezy w gondoli i sie do mnie smieje - oby zasnela popoludniu bo sobie z nia nie dam rady !!

U nas tez wieje ze masakra ! My zrezygnowalismy ze spaceru bo sie balam ze mnie porwie hahahahah !
Za ta przez ostatnie kilka dni ,wystawialam go przed dom i spal po 4 godziny na dworze :)
w sobote spedzil na dworze chyba z 6 godzin lacznie co sie obudzil flacha i do wozka ,a jemu tylko ubierz czapke i on juz spi ahhaha wiec mi to pasuje :) Tak wiec po karmieniu wystawialam go do wozka a jarek sprzatal podworko i zagladal czy sie nie budzi !
Jak sie obudzil do domu flacha i znowu czapa i sru do wozka - dziecka nie bylo ahhah
A ja musze znalezc posta co ta tesciowa znowu wczoraj przeskrobala bo nie wiem o co kaman am ciekawa ! ahhaha

Moj spi od 12 ,ale sie rzuca w lezaczku jak by jakies robale w tylku mial ! i musze go podbujac co jakis czas bo wole aby sie mi wyspal a nie marudzil pozniej !

sie dolacze :-D:-D:-D

:tak::tak::tak: trzymamy

a ja w czwartek mamyh usg BRZUSZKA i tez juzzzz siedze jak na szpilkach ........

pozatym kupilam malemu spacerowke ( jak dla mnie maly marcedes ) haaaa

SPACERÓWKA WÓZEK /WÓZKI TRAFIC KOLORY (930118259) - Aukcje internetowe Allegro

kolor oczywiscie czrny plus turkus haaa moze byc ????? ja juz sie niemige doczekac az przyjdzie :-D

Super
Ja kupuje tylko pampersa - ostatnio za 89 zł za 186 sztuk '3'

Gdzie ty tak tanio kupyjesz te pampersy?

No to nasze dzieciaczki daja nam pospac he he :)
Grzeczne chlopaki!
nom hehe moj juz od praru dni nie ma kolek :szok: zastanwiam, sie tylkoe czy to przejsciowe zobaczymy :-)

mi miska ostatnio zrobila niespodzianke.. zjadla o 20 ostatnie jedzenie zasnela przed 22 i spala do 7... ale za to dzis zrobila jeszcze lepiej.. wczoraj zjadla na pol we snie o 23:30 i wstala po 5 na jedzenie..a wszystko przez te glupie zeby....!!!!!!!!grrrrrrrr
ooo wspolczuje ale z drugiej strony szybciej bedziesz miala z glowy zabkowanie jak wczesniej zaczela a kazdej z nas to czeka hehe

ALE wy chyba zauwazylyscie ze malemu kolki odchodza bo mama czesciej na BB haahaha

u nas tez wieje taki halny ze spacer odpuszczony i tatusiek na zakupki do biedronki pojdzie sam he

no i wrocilismy - wieje jak by sie kto powiesil ale Agatce to tam zwisalo i powiewalo - w wozeczku miala cisze :) tylko mi lepetyne urywalo :)
moja tesciowa jak sie wczoraj na mnie obrazila to mam cisze i spokoj do dzis !! focha ma nieprzecietnego !! ale ja nie uwazam ze zrobilam cos zle wiec pies jej morde lizal - mam przynajmniej spokoj i mi nie wlazi na glowe co chwile :)

a moja mala po powrocie ze spaceru zamiast spokojnie spac do 15 to sie totalnie rozbudzila !! lezy w gondoli i sie do mnie smieje - oby zasnela popoludniu bo sobie z nia nie dam rady !!

zazdroszcze moja tez by sie mogla obrazic...:-D

u nas tez wygwizdow straszny...ale bylismy pol godzinki dopoki mamie nie zawialo piaskiem po oczach...
moje dziecko dzis od 5 nie spalo i wlasnie zasnal..wiec zjadlam sniadanie i posprzatalam..mam nadzieje ze da mi jeszcze chwilke..

jakie nowe forum...troszke dziwne stare bylo juz w pelni opanowane a teraz trzeba sie wysilac:-D

ja przyparlam meza i staramy sie o kredyt mieszkaniowy i ogladalismy jzu wczoraj mieszkanie...oby nam sie udalo:tak:

mi pda kregosul nie moge sie orozic z lewa strone bo czuje jak mi zaraz dysk wyskoczy...;/
a mal chce ciagle na rekach..;/
chodze jak trup ostatnio jak nie urok to sraczka...
najpierw kolki a teraz podobno zeby choc ja jako nie widze tych zebow...

ale jade w czwartek do rodzicow na 5 dni to wujek go obejrzy...

nie mam ostatnio czasu wiec wybaczcie ze wcinam sie tak..ale musialam se zajrzec:tak:

matko, co oni zrobili z tym forum :szok: masakra...

Daniel miał wczoraj okropny atak kolki, zasnął o 20:30 i obudził się o 5 rano...
zrobił strasznie twardą i zieloną kupę, mam nadzieję, że to kupka kolkowa i że się nie powtórzy :-(

w ogóle jest strasznie marudny... już chwilami mam dość jego humorów...

reklama
Do góry