moj ostatnio zasypia o 22 je wczesniej o 21 i spi do 5.30 je i jak fifol do 8-9![]()
No to nasze dzieciaczki daja nam pospac he he
Grzeczne chlopaki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj ostatnio zasypia o 22 je wczesniej o 21 i spi do 5.30 je i jak fifol do 8-9![]()
hehehe dzieki haaaa
no i wrocilismy - wieje jak by sie kto powiesil ale Agatce to tam zwisalo i powiewalo - w wozeczku miala ciszetylko mi lepetyne urywalo
![]()
moja tesciowa jak sie wczoraj na mnie obrazila to mam cisze i spokoj do dzis !! focha ma nieprzecietnego !! ale ja nie uwazam ze zrobilam cos zle wiec pies jej morde lizal - mam przynajmniej spokoj i mi nie wlazi na glowe co chwile![]()
a moja mala po powrocie ze spaceru zamiast spokojnie spac do 15 to sie totalnie rozbudzila !! lezy w gondoli i sie do mnie smieje - oby zasnela popoludniu bo sobie z nia nie dam rady !!
sie dolacze
trzymamy
a ja w czwartek mamyh usg BRZUSZKA i tez juzzzz siedze jak na szpilkach ........
pozatym kupilam malemu spacerowke ( jak dla mnie maly marcedes ) haaaa
SPACERÓWKA WÓZEK /WÓZKI TRAFIC KOLORY (930118259) - Aukcje internetowe Allegro
kolor oczywiscie czrny plus turkus haaa moze byc ????? ja juz sie niemige doczekac az przyjdzie![]()
Ja kupuje tylko pampersa - ostatnio za 89 zł za 186 sztuk '3'
nom hehe moj juz od praru dni nie ma kolekNo to nasze dzieciaczki daja nam pospac he he
Grzeczne chlopaki!
ooo wspolczuje ale z drugiej strony szybciej bedziesz miala z glowy zabkowanie jak wczesniej zaczela a kazdej z nas to czeka hehemi miska ostatnio zrobila niespodzianke.. zjadla o 20 ostatnie jedzenie zasnela przed 22 i spala do 7... ale za to dzis zrobila jeszcze lepiej.. wczoraj zjadla na pol we snie o 23:30 i wstala po 5 na jedzenie..a wszystko przez te glupie zeby....!!!!!!!!grrrrrrrr
no i wrocilismy - wieje jak by sie kto powiesil ale Agatce to tam zwisalo i powiewalo - w wozeczku miala ciszetylko mi lepetyne urywalo
![]()
moja tesciowa jak sie wczoraj na mnie obrazila to mam cisze i spokoj do dzis !! focha ma nieprzecietnego !! ale ja nie uwazam ze zrobilam cos zle wiec pies jej morde lizal - mam przynajmniej spokoj i mi nie wlazi na glowe co chwile![]()
a moja mala po powrocie ze spaceru zamiast spokojnie spac do 15 to sie totalnie rozbudzila !! lezy w gondoli i sie do mnie smieje - oby zasnela popoludniu bo sobie z nia nie dam rady !!
No to nasze dzieciaczki daja nam pospac he he
Grzeczne chlopaki!