Svensonka
Fanka BB :)
Hej dziewczynki.Mnie się to forum w ogóle nie podoba.przed chwilą musiałam się nie wiem czemu 2 raz logować ale nie ważne;-) wiecie co nie wiem czy ja nie mam jakiegoś pecha.dzisiaj po raz 8 nie zdałam egz na prawkomam już dosyć i zwyłam się i załamałam.a jeździć naprawdę umiem i nie zdaję przez głupoty i tyle kasy już zmarnowałam że szok:-( widzę że fasoleczki nam rosną w brzuszkach i że taka tu fajna dziś atmosfera:-) dlatego tak tu lubię zaglądać.wszystkie smutki idą w las
fajne po prostu jesteście babeczki
maćku Ty już gdzieś pisałaś na temat swoich pozytywnych odczuć co do forum, ja mam to samo kochana.
nie daj sie tym skurkobancom ja tez zdawalam i mogli by nakrecic filmik i wstawic na nasza klase blondynka zdaje prawko tak kl´nelam na wszystkich i oddychalam na glos jakbym rodzila ze face sie smial stary pryk do tego mi na koniec powiedzial ze ma tak samo na nazwisko jak ja panienskie i czego to z jego rodziny takie siry ale zdalam haha

mam już dosyć i zwyłam się i załamałam.a jeździć naprawdę umiem i nie zdaję przez głupoty i tyle kasy już zmarnowałam że szok:-( widzę że fasoleczki nam rosną w brzuszkach i że taka tu fajna dziś atmosfera:-) dlatego tak tu lubię zaglądać.wszystkie smutki idą w las
fajne po prostu jesteście babeczki