reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej dziewczynki.Mnie się to forum w ogóle nie podoba.przed chwilą musiałam się nie wiem czemu 2 raz logować ale nie ważne;-) wiecie co nie wiem czy ja nie mam jakiegoś pecha.dzisiaj po raz 8 nie zdałam egz na prawko:szok::angry: mam już dosyć i zwyłam się i załamałam.a jeździć naprawdę umiem i nie zdaję przez głupoty i tyle kasy już zmarnowałam że szok:-( widzę że fasoleczki nam rosną w brzuszkach i że taka tu fajna dziś atmosfera:-) dlatego tak tu lubię zaglądać.wszystkie smutki idą w las:tak: fajne po prostu jesteście babeczki:tak: maćku Ty już gdzieś pisałaś na temat swoich pozytywnych odczuć co do forum, ja mam to samo kochana.

nie daj sie tym skurkobancom ja tez zdawalam i mogli by nakrecic filmik i wstawic na nasza klase blondynka zdaje prawko tak kl´nelam na wszystkich i oddychalam na glos jakbym rodzila ze face sie smial stary pryk do tego mi na koniec powiedzial ze ma tak samo na nazwisko jak ja panienskie i czego to z jego rodziny takie siry ale zdalam haha

reklama
No z tym prawkiem to jest masakra jakaś... ja zdałam za 5 razem;/ (09.02.2010r. :D ).. prawo jazdy mam od tygonia wiec dobrze jest hehe :D .. nie przemujcie sie oni muszą zarobic na swoje pensje i utrzymanie nowych aut.. a jak tyle osób sie przewinie przez dzień .. egzamin ponad sto zloych.. połowę obleją to maja kasy jak lodu.. ale nie wolno sie poddawać.. bez prawka to jak bez reki.. a przyszłym mamuską prawko niezbedne..:D

No z tym prawkiem to jest masakra jakaś... ja zdałam za 5 razem;/ (09.02.2010r. :D ).. prawo jazdy mam od tygonia wiec dobrze jest hehe :D .. nie przemujcie sie oni muszą zarobic na swoje pensje i utrzymanie nowych aut.. a jak tyle osób sie przewinie przez dzień .. egzamin ponad sto zloych.. połowę obleją to maja kasy jak lodu.. ale nie wolno sie poddawać.. bez prawka to jak bez reki.. a przyszłym mamuską prawko niezbedne..:D

ja zdalam w polsce ale tylko na automacie jezdze bo bym zawalu dostala i tylko u mnie do miasta sie nie pcham bo tam swiry na ulicach jezdza

Witam!

Widzę, ze kupa nowych dziewczyn, których nie miałam przyjemności poznać i kilka starych :-) U mnie bez zmian nadal fasolki brak - może kiedyś.

Wpadłam tylko życzyć wszystkim powodzenia w staniach i jak najkrótszego czasu oczekiwania.

Witam!

Widzę, ze kupa nowych dziewczyn, których nie miałam przyjemności poznać i kilka starych :-) U mnie bez zmian nadal fasolki brak - może kiedyś.

Wpadłam tylko życzyć wszystkim powodzenia w staniach i jak najkrótszego czasu oczekiwania.
Witaj!
Jestes juz po badaniach?Zaczelas kolejne staranka?
U mnie jak widac takze nadal brak fasolki...

o rany.te forum to jest beznadziejne,że szok. nic tu nie pasuje!! posty się zawieszają, godzina wstawienia postów jest jakaś kosmiczna. ja nie wiem czy oni już chcą na letni czas zmieniać? rany.

u mnie cisza i spokój-jak narazie. wcześniej wiało jak cholerka i przywiało czarne churzyska, potem znowu było słonko, a teraz znowu ciemno jak w tylku pawiana.

ciśnienie chyba jakieś daremne dzisiaj, bo od rana gdzieś do 13 tak mi się w głowie kręciło,że po ścianach chodziłam.

buziaki!!! miłego dzionka.

Witaj!
Jestes juz po badaniach?Zaczelas kolejne staranka?
U mnie jak widac takze nadal brak fasolki...

Ja już po histeroskopii mam usuniętego polipa, teraz przez 2 cykle - jeden juz za mną drugi prze de mną bez wspomagaczy i w zasadzie na razie brak zielonego światła. Dopiero za kilka dni sie dowiem, czy sie wsio pogoiło i czy można walczyć.

W tym cyklu mam mieć jeszcze drożność, bo po zabiegu mogło sie pozapychać.

A za miesiąc lub dwa zaczynam znów stymulacje - jeszcze nie wiem czy na clo - tak jak wcześniej czy jakiś inny zestaw.

Zaglądam tu rzadko, bo mam dość patrzenia jak wchodzi co chwilę ktoś nowy i od razu zaskakuje - owszem cieszy mnie każda nowa fasolka - ale moje czekanie jest już tak długie, że to mnie trochę dołuje.

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczynki za pocieszenie.ja już nie wiem co robić z tym prawkiem.ile jeszcze można próbować?i dużo moich znajomych ma takie problemy.a prawko bardzo mi już potrzebne.jednak teraz najbardziej na świecie chcę fasolki:tak: zmykam znów.buziaki kochane

Do góry