R
RiSiA
Gość
Ja już po histeroskopii mam usuniętego polipa, teraz przez 2 cykle - jeden juz za mną drugi prze de mną bez wspomagaczy i w zasadzie na razie brak zielonego światła. Dopiero za kilka dni sie dowiem, czy sie wsio pogoiło i czy można walczyć.
W tym cyklu mam mieć jeszcze drożność, bo po zabiegu mogło sie pozapychać.
A za miesiąc lub dwa zaczynam znów stymulacje - jeszcze nie wiem czy na clo - tak jak wcześniej czy jakiś inny zestaw.
Zaglądam tu rzadko, bo mam dość patrzenia jak wchodzi co chwilę ktoś nowy i od razu zaskakuje - owszem cieszy mnie każda nowa fasolka - ale moje czekanie jest już tak długie, że to mnie trochę dołuje.
witaj Słonce ja nadal kciuaski trzymam ciesze sie, ze wsszystko się udąło i mam nadzieje, ze jak dostaniecie zielone światelko to bedzie ta fasoleczka
najgorzej ze moj mezus przez te staranka nabral ochoty na przytulanki a ja sie boje te pierwsze 3 miesiace bo ciagle mnie cos boli i kluje wiec sie boje
ogólnie jak nie masz ciąży zagrożonej to mozna sie przytulac tylko trzeba uwazac, bo sperma moze doprowadzic do skurczy mamicy wiec jest wskazany stosunek w prezerwatywie, a to przez to, ze sperma ma jakis element, który pobudza macice.
[
i ciekawa jestem co jutro u gina bedzie jak wejde to wciagne brzuch zeby mi nierzucil tekstu ze najpierw mam schudnac
;-) bo wtedy sie pochlastam bo pare miesuiecy staran w d..pie beda
ręce to jak patyczki miała
mam już dosyć i zwyłam się i załamałam.a jeździć naprawdę umiem i nie zdaję przez głupoty i tyle kasy już zmarnowałam że szok:-( widzę że fasoleczki nam rosną w brzuszkach i że taka tu fajna dziś atmosfera:-) dlatego tak tu lubię zaglądać.wszystkie smutki idą w las