reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam
jestem tu od niedawna i mam pytanko:)
po jakim czasie od stosunku (w pierwszy dzien dni plodnych) mozna zrobic test?
dodam ze mam cykle 33 dniowe, pierwszy dzien ostatniej miesiaczki to 1 luty.
wsedzie na testach pisze ze mozna robic w dniu spodziewanej @.
ja mam jednek testy bardziej czule o czulosci 10 czegos tam.
Myslicie ze jak bym byla wciazy pokazalo by juz?
@ powinnam dostac w sobote tj 6 marca.
prosze o popoc

ja bym poczekała najwczesniej do terminu spodziewanej @
ja mimo tego, ze moj test był także czuły wyszedł dopiero 6 dni po terminie @

Witaj :)
ponoc te najczulsze testy potrafia wykryc ciąże nawet dni po zapłodnieniu- ale ja nie wiem czy ktos tak szybko uzyskal info o ciazy....
mozesz sprobowac ale moze poczekaj do terminu @ ... te testy roznie wychodza a to zalezy indywidualnie od organizmu tzn jak szybko - jesli doszlo do zaplodnienia przyrasta hormon hcg czyli gonadotropina kosmówkowa....
hmmm nie wiem co Ci doradzic :) a wiesz że miałas owulację ????

zgadzam sie

dziewczyny wiecie co mi sie stało
poszłam robic te placki i wyciągnęłam maszynke no i tarłam tą masynką ziemniaki i chciałam łyżeczką popchnąc ostatnie resztki ziemniaków i wciągnęło mi łyżke:-D i nie umiem jej wyciągnąc moj maz mnie zabije :-D

reklama
Witam, jestem nowa tutaj na forum, jak zresztą widać.
Mam 24 lata, z moim mężem jesteśmy małżeństwem 1,5 roczku i od tego cyklu zaczynamy starania o dzidzię. Póki co gin. zlecił mi badania i powiedział że nie ma przeciwwskazań co do ciąży i następnym razem na wizytę to już po pozytywnym teście.....
Trzymajcie kciuki :)
Pozdrawiam,
A.

Witaj! A co to za badania CI zlecił ?!?

erba hejka!!! Co tam słychować ?!?

maćku ale fajny avatar

24am24 są testy które już podobno 6 dni po zapyleniu pokazują ciążę. Najlepiej jednak wykonać w dniu spodziewanej @, bo większe prawdopodobieństwo że pokażę prawdę. A jak chcesz wiedzieć szybiej i mieć pewność to idź na betkę.

My już po obiadku...

poszłam robic te placki i wyciągnęłam maszynke no i tarłam tą masynką ziemniaki i chciałam łyżeczką popchnąc ostatnie resztki ziemniaków i wciągnęło mi łyżke:-D i nie umiem jej wyciągnąc moj maz mnie zabije :-D
No to niezle narozrabialas!!!

no domniemane dni plodne od 15 lutego;)
tak bardzo chciala bym juz cos wiedziec;)
Pajkaa - to strasznie pozno wyszedl Ci test pozytywnie, nie?
ja bym juz chciala wiedziec..ach, ze mam tak dlugie cykle..wszystko sie wydluza;(

no domniemane dni plodne od 15 lutego;)
tak bardzo chciala bym juz cos wiedziec;)
Pajkaa - to strasznie pozno wyszedl Ci test pozytywnie, nie?
ja bym juz chciala wiedziec..ach, ze mam tak dlugie cykle..wszystko sie wydluza;(

to wszystko zależy od tego, jak Ci przyrasta beta , ale u mnie 6 dni po terminie wyszła blada krecha a 7 to juz solidna

ja bym poczekała najwczesniej do terminu spodziewanej @
ja mimo tego, ze moj test był także czuły wyszedł dopiero 6 dni po terminie @

zgadzam sie

no to Mamusia zaszalalaś dobrze że Tobie nic sie nie stało- uważaj w kuchni ;)

Maćku --- super avatarek :)

reklama
wydaje mi sie ze mialam (bol jajnikow)
jestem na starcie wiec dokladnie nie wiem jak sprawdzic czy mialam owulacje :>
napewno dni plodne;)

Poczekaj może do soboty. Bo jak Ci teraz wyjdzie I krecha to i tak w sobotę zrobisz znowu, a mnie się nie wydaje żeby te testy były aż tak świetne i wykrywały ciążę przed terminem spodziewanej @? Mnie dopiero wyszedł 5dni po terminie @, a w dniu terminu @ pokazał I krechę.

Do góry