reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Poczekaj może do soboty. Bo jak Ci teraz wyjdzie I krecha to i tak w sobotę zrobisz znowu, a mnie się nie wydaje żeby te testy były aż tak świetne i wykrywały ciążę przed terminem spodziewanej @? Mnie dopiero wyszedł 5dni po terminie @, a w dniu terminu @ pokazał I krechę.

ja tez bym poczekala albo smignela na betkę

Mysza pisalam pare postow wczesniej do Ciebie z pytaniem gdzie mieszkasz czy w Wawie??? ale nie wiem czy widzialas :)

mam nadzieje ze mi bedzie szybko wzrastac
i w sob bedzie wielkie swieto;)
trzymam kciuki :) daj znac co i jak :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hello BBomowiczki szalone:laugh2:

Ja już w domku, ale dziś padam na pyszczek po 10 dniach wolnego 1 dzień pracy :baffled:

Jak tam nastroje Kochane

Erba coś już pisała może :confused: testowała :confused::confused:
Betusia jak tam?

Pajcia - jak sie czujesz - kope lat nie gadałyśmy i jak maluszek sie rozwija?

Kochana maluszek rosnie, ale czeka mnie zmiana ginki bo powiem Wam kurde trafic na dobrego lekarza to cud ta obecna mi jakos cisnienie podnosio nie wiem dlaczego.

no to Mamusia zaszalalaś dobrze że Tobie nic sie nie stało- uważaj w kuchni ;)

no szalałam a maszynka sama chodzila z tą łyżką w środku jestem ciekawa co moj maz powie

a ja własnie baly serek wcinam z dzemikiem truskawkowym- tylko ze ten serek to od tej mojej góralki taki prawdziwy z mleka prosto od krowki ... mmmmm pychaaaaaaaaaa
ogorki i mielone beda jutro :-p

mowie Wam i jeszcze mam kielbaske wedzona tez przez nich mmmmm az mi slinianki pracuja
nie ma jak naturalne i prawdziwe jedzonko stwierdzialm ze jak bede w ciazy to sie chyba tam przeprowadze bo rodzice moi maja domek w gorach i obok tej naszej goralki wiec pojade i bede sie zdrowo odzywiac ...

oj kiedy to bedzie..
będzie będzie nie martw się :tak:

Witam, jestem nowa tutaj na forum, jak zresztą widać.
Mam 24 lata, z moim mężem jesteśmy małżeństwem 1,5 roczku i od tego cyklu zaczynamy starania o dzidzię. Póki co gin. zlecił mi badania i powiedział że nie ma przeciwwskazań co do ciąży i następnym razem na wizytę to już po pozytywnym teście.....
Trzymajcie kciuki :)
Pozdrawiam,
A.

hej hej witamy i trzymamy kciuki

a ja mysle ze wlasnie jak teraz odpuscisie i pokochacie sie na luzie to ze wlasnie sie uda :)

ale wroć... Tosia mowiła ze w tym cyklu zachodz to neich nie gada głupotek!!!! o jakimkolwiek odpuszczaniu staranek ..... bo w dupala przyłożę!!!!!
przydało by się przyłożyć :tak:
mój W. właśnie wrócił do domu padnięty :-( mój teść ma operacje w piątek na serce więc raczej w tym cyklu nici z przytulasków :-( tylko nerwy :-(

ja bym poczekała najwczesniej do terminu spodziewanej @
ja mimo tego, ze moj test był także czuły wyszedł dopiero 6 dni po terminie @

zgadzam sie

dziewczyny wiecie co mi sie stało
poszłam robic te placki i wyciągnęłam maszynke no i tarłam tą masynką ziemniaki i chciałam łyżeczką popchnąc ostatnie resztki ziemniaków i wciągnęło mi łyżke:-D i nie umiem jej wyciągnąc moj maz mnie zabije :-D

hehe ja też tak kiedyś zrobiłam tyle że widelec wciągło :-D:-D

dam dam znac napewno;)
oby do soboty:)
ale tak mysle ze skoro mam te czule testy.. te 10..to chyba zrobie pierwszy test w czwartek.
chociaz czuje sie podejrzanie normalnie..
:(
a z wami jak bylo?

Hello BBomowiczki szalone:laugh2:

Ja już w domku, ale dziś padam na pyszczek po 10 dniach wolnego 1 dzień pracy :baffled:

Jak tam nastroje Kochane

Erba coś już pisała może :confused: testowała :confused::confused:
Betusia jak tam?

Witaj :)
no po wolnym to trzeba sie przestawic a wcale nie tak łatwo ;)
ja dzis bylam na betce... jutro przesla mi wyniki mailem...
ale chyba jednak @ przyjdzie jeszcze poł godziny temu tak mnie bolały jajniki ze myslalam ze skonam a teraz- to chyba po tych ziolkach ( zaczelam je dzisiaj pic) chyba przeszło- a pije krwawnik i macierzanke... a krwawnik reguluje miesiaczki i zmniejsza m.inn. ich bolesność i intensywność --- tylko czy to tak szybko dziala po 3h od wypicia pierwszego kubka hmmmm....
a robilam tez dzisja testa sikanego i 1 krecha.... firmy od testow to na mnie niezla kase dotad zarabialy- chyba musze zbastowac z ich zakupami hehehehe
nie wiem kurna olek co sie dzieje z tym moim organizmem dzis juz 37 dc a srednio @ mam co 33 dni - zaraz mnie cosik rozerwie jak bum cyk cyk...

a co u Ciebie Kochana????

Hej! Wiesz z własnego doświadczenia wiem że nie wolno robić wcześniej testów w tym m-cu zrobiłam już dwa jeden 8 dni przed @ a drugi 6 dni przed @ i nic, tylko się człowiek niepotrzebnie dołuje :tak:

reklama
Do góry