reklama
Poczekaj może do soboty. Bo jak Ci teraz wyjdzie I krecha to i tak w sobotę zrobisz znowu, a mnie się nie wydaje żeby te testy były aż tak świetne i wykrywały ciążę przed terminem spodziewanej @? Mnie dopiero wyszedł 5dni po terminie @, a w dniu terminu @ pokazał I krechę.
ja tez bym poczekala albo smignela na betkę
Mysza pisalam pare postow wczesniej do Ciebie z pytaniem gdzie mieszkasz czy w Wawie??? ale nie wiem czy widzialas
trzymam kciukimam nadzieje ze mi bedzie szybko wzrastac
i w sob bedzie wielkie swieto![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
R
RiSiA
Gość
Pajcia - jak sie czujesz - kope lat nie gadałyśmy i jak maluszek sie rozwija?
Kochana maluszek rosnie, ale czeka mnie zmiana ginki bo powiem Wam kurde trafic na dobrego lekarza to cud ta obecna mi jakos cisnienie podnosio nie wiem dlaczego.
no to Mamusia zaszalalaś dobrze że Tobie nic sie nie stało- uważaj w kuchni![]()
no szalałam a maszynka sama chodzila z tą łyżką w środku jestem ciekawa co moj maz powie
będzie będzie nie martw sięa ja własnie baly serek wcinam z dzemikiem truskawkowym- tylko ze ten serek to od tej mojej góralki taki prawdziwy z mleka prosto od krowki ... mmmmm pychaaaaaaaaaa
ogorki i mielone beda jutro
mowie Wam i jeszcze mam kielbaske wedzona tez przez nich mmmmm az mi slinianki pracuja
nie ma jak naturalne i prawdziwe jedzonko stwierdzialm ze jak bede w ciazy to sie chyba tam przeprowadze bo rodzice moi maja domek w gorach i obok tej naszej goralki wiec pojade i bede sie zdrowo odzywiac ...
oj kiedy to bedzie..

Witam, jestem nowa tutaj na forum, jak zresztą widać.
Mam 24 lata, z moim mężem jesteśmy małżeństwem 1,5 roczku i od tego cyklu zaczynamy starania o dzidzię. Póki co gin. zlecił mi badania i powiedział że nie ma przeciwwskazań co do ciąży i następnym razem na wizytę to już po pozytywnym teście.....
Trzymajcie kciuki
Pozdrawiam,
A.
hej hej witamy i trzymamy kciuki
przydało by się przyłożyća ja mysle ze wlasnie jak teraz odpuscisie i pokochacie sie na luzie to ze wlasnie sie uda
ale wroć... Tosia mowiła ze w tym cyklu zachodz to neich nie gada głupotek!!!! o jakimkolwiek odpuszczaniu staranek ..... bo w dupala przyłożę!!!!!

mój W. właśnie wrócił do domu padnięty :-( mój teść ma operacje w piątek na serce więc raczej w tym cyklu nici z przytulasków :-( tylko nerwy :-(
ja bym poczekała najwczesniej do terminu spodziewanej @
ja mimo tego, ze moj test był także czuły wyszedł dopiero 6 dni po terminie @
zgadzam sie
dziewczyny wiecie co mi sie stało
poszłam robic te placki i wyciągnęłam maszynke no i tarłam tą masynką ziemniaki i chciałam łyżeczką popchnąc ostatnie resztki ziemniaków i wciągnęło mi łyżkei nie umiem jej wyciągnąc moj maz mnie zabije
![]()
hehe ja też tak kiedyś zrobiłam tyle że widelec wciągło

Hello BBomowiczki szalone
Ja już w domku, ale dziś padam na pyszczek po 10 dniach wolnego 1 dzień pracy
Jak tam nastroje Kochane
Erba coś już pisała możetestowała
Betusia jak tam?
Witaj
no po wolnym to trzeba sie przestawic a wcale nie tak łatwo
ja dzis bylam na betce... jutro przesla mi wyniki mailem...
ale chyba jednak @ przyjdzie jeszcze poł godziny temu tak mnie bolały jajniki ze myslalam ze skonam a teraz- to chyba po tych ziolkach ( zaczelam je dzisiaj pic) chyba przeszło- a pije krwawnik i macierzanke... a krwawnik reguluje miesiaczki i zmniejsza m.inn. ich bolesność i intensywność --- tylko czy to tak szybko dziala po 3h od wypicia pierwszego kubka hmmmm....
a robilam tez dzisja testa sikanego i 1 krecha.... firmy od testow to na mnie niezla kase dotad zarabialy- chyba musze zbastowac z ich zakupami hehehehe
nie wiem kurna olek co sie dzieje z tym moim organizmem dzis juz 37 dc a srednio @ mam co 33 dni - zaraz mnie cosik rozerwie jak bum cyk cyk...
a co u Ciebie Kochana????
reklama
R
RiSiA
Gość
hehe ja też tak kiedyś zrobiłam tyle że widelec wciągło![]()
no to widze, ze nie jestem sama

dam dam znac napewno
oby do soboty
ale tak mysle ze skoro mam te czule testy.. te 10..to chyba zrobie pierwszy test w czwartek.
chociaz czuje sie podejrzanie normalnie..
a z wami jak bylo?
ja miałam bóle podbrzusza i do tego ból jajnika i piersi.
Podziel się:

testowała